CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Werkt Beleggen met BUX? Uitleg, Onderzoek & Alternatieven

Als je van plan bent om te gaan beleggen, dan is het handig om je te verdiepen in wat er allemaal mogelijk is, waar je je geld in zou willen investeren en wat het beste bij jou past. In dit artikel bespreken we één van de mogelijke dingen waarmee je zou kunnen beleggen: BUX. Als je dus meer te weten wil komen over beleggen met BUX, lees dan snel verder!

Wat is BUX?

BUX werd opgericht in 2014 en maakt het voor Europeanen betaalbaar en gemakkelijk om meer met hun centen te doen. Sinds de lancering in 2014 heeft BUX de markten toegankelijk gemaakt voor meer dan 2,5 miljoen gebruikers in 9 landen binnen Europa.

Op dit moment biedt BUX 3 verschillende apps aan om de financiële markten te kunnen verkennen, waaronder BUX Zero, het vlaggenschipplatform dat provisievrije handel mogelijk maakt, waardoor gebruikers van BUX kunnen investeren in bedrijven en merken waar ze een band mee voelen. De tweede service van BUX, BUX Crypto, dat pas een jaar geleden (in 2020) startte, biedt ook een betaalbare en makkelijke manier om te beleggen met Bitcoin en andere verschillende digitale valuta.

BUX Crypto is een platform waarmee iedereen gemakkelijk en zonder provisie in cryptocurrencies kan handelen. Deze lancering volgt op de aankondiging van de overname van Blockport door BUX in januari van 2020. Sinds de aankondiging van de overname heeft BUX het platform een nieuwe naam gegeven en BUX Crypto opgenomen in de huidige reeks investerings- en handelsproducten.

Sinds de lancering van BUX in 2014 heeft BUX diverse apps op de markt gebracht die aansluiten bij de behoeften van de nieuwe generatie investeerders, waar jij misschien wel deel van uit gaat maken.

Een deel van het aanbod geeft gebruikers de kans om zonder commissie in aandelen te investeren in een intuïtieve, elegante interface. BUX Crypto kan gezien worden als een natuurlijke uitbreiding van BUX’ bestaande line-up. Het is gericht op het aanbieden van producten die het voor zelfs de meest recente, nieuwe investeerders betaalbaar en eenvoudig maakt toe te treden op de financiële markt.

Met BUX Crypto kun je als gebruiker rechtstreeks en moeiteloos cryptocurrencies kopen en weer verkopen met euro’s, waardoor je kosten kunt besparen op wisselkoersen van USD.

De BUX Crypto app biedt aanvankelijk een optie van zes cryptocurrency-activa en zal in de toekomst nog meer activa toevoegen.

Het eerste aanbod van de BUX Crypto app is: Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), BUX Token (BUX) en Litecoin (LTC).

Op de financiële markten was 2020 waarschijnlijk het meest bizarre jaar sinds de oprichting van BUX. We hebben allemaal gehoord van de bekende historische daling van de aandelenkoersen na de eerste klap van de pandemie in maart – waarvan de markten zich uiteindelijk wel weer herstelden en nieuwe recordhoogtes bereikten in de hoop dat vaccins tegen het einde van het jaar op de markt zouden worden gebracht.

Wat maakt beleggen met BUX interessant?

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

1.     Native iOS- en Android-app

Het belangrijkste resultaat van het continu door BUX uitgevoerde productonderzoek was dat de gebruikers graag gebruik willen maken van BUX Crypto op een Android- of iOS-app, net zoals de gebruikers al gebruik maakten van de andere BUX-apps. Daarom is BUX van plan een native Android- of iOS-app bouwen in 2021. Dit zal waarschijnlijk uitlopen op een integratie van BUX Crypto in een andere al bestaande BUX-app.

BUX heeft de visie om uiteindelijk vanuit één ervaring beleggen en handelen aan te kunnen bieden, zodat alle gebruikers meer met hun geld kunnen doen binnen het platform.

2.     Limietorders

Het BUX Crypto-platform ondersteunt momenteel marktorders. Met een marktorder kun je als gebruiker een directe transactie uitvoeren die ook meteen wordt uitgevoerd tegen de marktprijs die er dan is.

De marktorder biedt gemak voor sommige gebruikers, maar mist in sommige opzichten het flexibele dat andere gebruikers graag zouden willen ervaren. Om die reden introduceerde BUX limietorders.

Met een limietorder kun je als gebruiker een order openen voor een prijs die je zelf bepaalt, die zal worden gesloten zodra de order door de markt is gevuld of door jou wordt geannuleerd. Hierdoor kun je als klant ook handelen op een verwachte daling of stijging van de markt op prijsniveaus die je vooraf geheel zelf instelt.

3.     Een exchange-integratie

Om meer crypto-activa aan het BUX Crypto-platform toe te voegen, heeft BUX beslist om zich aaneen te sluiten met een andere uitwisselingspartner. Die nieuwe aaneensluiting stelt BUX in staat om meerdere crypto-activa tegen betere prijzen aan te bieden.

Door de mogelijkheid om meerdere beurzen te benutten, kan BUX profijt ervaren van meer winst en om die reden hun gebruikers de ondersteunde crypto-activa aanbieden voor de beste prijs die er is op de markt.

4.     Een externe portemonnee-app

Om geld op te nemen of te storen van/op je BUX Crypto-account, moet je als gebruiker BUX Crypto’s External Wallet-app op je telefoon downloaden om telkens wanneer er inkomende stortingen en uitgaande opnames zijn die te kunnen goedkeuren.

Die app maakt deel uit van de veranderende regelgeving in Nederland en zal gelijktijdig jou als gebruiker helpen bij het veilig houden van je BUX Crypto-accounts. De app biedt immers extra bescherming bij het maken van transacties met cryptocurrency binnen of buiten het BUX platform.

De bruikbaarheid van de app zou je kunnen vergelijken met het gebruik van je smartphone als validatie-apparaat om bijvoorbeeld persoonlijke online bankbetalingen goed te keuren.

5.     Verbeterde bruikbaarheid van het BUX-token

Het grootste belang van het BUX-token is dat het jou als gebruiker de kans geeft om te handelen met 0% commissies (wat betekent: 100% korting) wanneer je als gebruiker 1.000 BUX-tokens of meer in je portefeuille hebt.

Deze opzet is enigermate veranderd toen de eerdergenoemde limietorders werden geïntroduceerd. In de nieuwe opzet moet je als gebruiker je tokens een bepaalde tijd ‘verpanden.’ Dit wordt ook wel de verpandingsperiode genoemd. Als gebruiker moet je de tokens bijvoorbeeld een maand lang verpanden om korting te kunnen ontvangen op handelscommissies.

6.     Auto-investeringen

Deze functie binnen BUX is gebaseerd op de dollar-cost-averaging-methode (DCA) die algemeen wordt erkend als één van de beste beleggingstechnieken in de geschiedenis. Met de functies voor automatisch beleggen kun je een periodieke aankoop of verkoop van crypto’s opzetten voor een vooraf bepaald bedrag.

Bijvoorbeeld: stel dat je iedere eerste dag van de maand een geautomatiseerde aankoop van Bitcoin doet voor € 150,-. De logica hierachter is dat wanneer de prijs van Bitcoin lager is, je relatief grote hoeveelheden Bitcoin koopt voor € 150. Mocht de prijs van Bitcoin hoog zijn, dan koop je logischerwijs relatief lage hoeveelheden Bitcoin.

Na verloop van tijd zal je aankoopprijs gemiddeld worden en word je minder vatbaar voor bewegelijkheid van de koers. Voor sommigen betekent dit een veiligere beleggingsaanpak, als je van plan bent te beleggen voor de lange termijn.

Alternatieven voor BUX

Hoewel BUX zeer betrouwbaar is, innovatief is, en je alle opties biedt om goed te kunnen beleggen, kunnen we het ook begrijpen als je verder wil kijken. Om die reden geven we je hier nog wat alternatieven voor BUX.

1.     eToro

eToro is een leider geweest in de wereldwijde Fintech-revolutie. Het is het wereldwijd leidende sociale handelsnetwerk, met miljoenen geregistreerde gebruikers en een scala aan innovatieve handels- en investeringsinstrumenten.

2.     thinkorswim

Handel in aandelen, opties, futures en forex op je eigen persoonlijke handelsplatform, aangedreven door inzichten en specifiek onderwijs om je te helpen zelfs de meest complexe technieken en strategieën vast te leggen.

3.     E✱Trade webplatform

E-Trade Financial Corporation (vaak geschreven als E✱TRADE of als E*TRADE), is een dochteronderneming van Morgan Stanley. Het biedt de gebruikers een elektronisch handelsplatform waarmee zij financiële activa kunnen verhandelen. Hierbij kun je denken aan gewone aandelen, termijncontracten, preferente aandelen, opties, op de beurs verhandelde fondsen, onderlinge fondsen en vastrentende beleggingen.

4.     MetaTrader 4

MetaTrader 4, ook wel bekend als MT4, is een elektronisch handelsplatform dat voornamelijk wordt gebruikt door speculatieve handelaren in vreemde valuta. Het is ontwikkeld door MetaQuotes Software en werd in 2005 gelanceerd.

5.     IEX

IEX is ontworpen om uitvoeringskwaliteit te bieden door rustopdrachten te beschermen. Investors Exchange (IEX) is een effectenbeurs binnen de Verenigde Staten. Hij werd in 2012 gelanceerd met de specifieke missie om innovatie en eerlijkheid te inspireren door technologie te creëren die de mogelijkheden voor iedereen gelijk maakt.

6.     Calypso-platform

De gelaagde architectuur van Calypso ontkoppelt op elegante wijze complexe transactieverwerking van risico’s met lage latentie en rapportage. Servicegericht ontwerp elimineert verwerkingsknelpunten en stelt instellingen in staat om aan de uiteenlopende marktvragen te voldoen. Continue wereldwijde verwerking kan elke organisatie met meerdere entiteiten ondersteunen.

7.     Active Trader Pro

Volledig aanpasbaar met real-time streaming order-, account- en marktgegevensupdates. Exclusieve tools zoals real-time analytics gebruiken historische trends om je te helpen weloverwogen handelsbeslissingen te nemen.

Handelshulpmiddelen zoals Option Trade Builder, strategie-ideeën en Trade Armor stroomlijnen de handel en helpen je bij het plannen van je exitstrategie.

8.     TCS BaNCS

TCS BaNCS maakt transformatie in financiële dienstverlening mogelijk via een holistische en superieure reeks oplossingen voor kapitaalmarktfirma’s, banken, gediversifieerde financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

9.     Moxy

Het is bewezen dat Moxy® de operationele efficiëntie verbetert met een naadloze workflow van portfoliomodellering tot het uitvoeren, creëren, toewijzen, bevestigen en afwikkelen van transacties.

Het platform is gebouwd op industriestandaard technologie en het is daarom gemakkelijk te implementeren binnen de bestaande IT-omgeving van je eigen bedrijf, mocht je dat willen.

10.  MetaTrader 5

MetaTrader is tot nu toe het meest gebruikte elektronische handelsplatform en is zelfs aangenomen als de forexmarktstandaard dankzij de geavanceerde technologie van het platform en geschiktheid voor beginnende tot gevorderde handelaren.

MetaTrader 5 is één van de meest vernieuwende, snelle en efficiënte handelsplatforms ter wereld, ontwikkeld door MetaQuotes. Metaquotes is een bekende leider in handelsoplossingen voor brokers.

11.  Tradeweb

Tradeweb werkt samen met een verscheidenheid aan branchepartners om directe server-naar-server-verbindingen waar te kunnen maken. Door gebruik te maken van standaardprotocollen zoals XML, FIX en FpML, net zoals eigen protocollen, werken de leden van de Tradeweb-alliantie samen met Tradeweb om meer waarde toe te voegen voor hun gebruikers.

Gebruikers van tradeweb profiteren in verschillende opzichten van de integratie met al bestaande systemen. Door het handmatig herinvoeren van toewijzings- en handelsinformatie overbodig te maken, wordt het aantal mislukkingen verminderd, wat je moeite, tijd en geld kan besparen.

12.  Jane Street

Jane Street biedt toonaangevende elektronische handelsplatforms in de VS en Europa. Het is een kwantitatieve handelsfirma met een unieke focus op gezamenlijke probleemoplossing en technologie.

13.  DEGIRO

DEGIRO is momenteel binnen Europa één van de snelst groeiende online brokers. Wat DEGIRO anders maakt dan de rest van de brokers, is dat ze institutionele vergoedingen aanbieden aan particuliere beleggers.

14.  TT Platform

TT Platform is bedacht en ontworpen om het handelen door gebruikers te zo optimaal mogelijk te maken door middel van een uitgebreide set tools.

15.  Charles River IMS

De Charles River Investment Management Solution (Charles River IMS) automatiseert front en middle office-processen voor buy-side bedrijven in meer dan 40 landen wereldwijd, waaronder 50 van de 100 vooraanstaande investeringsmanagers.

De oplossing biedt kansen voor tijdige ondersteuning en nauwkeurigheid van investeringsbeslissingen voor vermogens-, institutionele, en alternatieve investeringsmaatschappijen. Charles River IMS helpt jou als gebruiker je activiteiten te stroomlijnen, de risico’s die erbij komen kijken te verminderen en de betrouwbaarheid te bevorderen.

16.  Finacle Treasury

Deze marktplaats is speciaal ontworpen om de vernieuwingen in de schijnwerpers te zetten. Finacle werkt samen met banken in meer dan 100 landen wereldwijd om de belofte van TrulyDigital Banking-transformaties te kunnen realiseren.

De partners van Finacle vormen een integraal onderdeel van hun waarde-propositie. Het Finacle-partnerecosysteem omvat vandaag de dag maar liefst 84 partners die zich over de hele wereld bevinden.

17.  Trade Order Management Solutions (TOMS)

Bloomberg Trade Order Management Solutions (TOMS) biedt aan verkoperszijde vastrentende bedrijven de mogelijkheid om inventaris, P&L, risico, rechtstreekse verwerking, efficiëntie en compliance te beheren.

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

  • Plus500 is een CFD service
  • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
  • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *