site stats

Rijk Worden met Bitcoin: 5 Technieken!

Bitcoin is een relatief nieuwe vorm van betaling via het internet, en iedereen wil er zijn slag mee slaan. Dat betekent dus dat mensen kijken naar manieren om geld te verdienen door met Bitcoin te werken. Mocht je dat van plan zijn, staan hieronder een aantal handige tips en voordelen van het gebruiken van Bitcoin, en ook om er geld mee te verdienen.

bitcoin1

Wat is Bitcoin?

Mocht je nieuw zijn met Bitcoin, dan is het misschien handig wat meer te weten te komen over Bitcoin zelf. Het is een digitale vorm van betaling die mensen in staat stelt zowel geld te sturen als te ontvangen via internet. Het idee, afkomstig van Satoshi Nakamoto, stamt uit 2008 en is sinds 2009 in werking. In feite is Bitcoin een munteenheid zoals de euro, alleen dan via het internet. Het is de grootste digitale munteenheid die er bestaat.

Hoe werkt Bitcoin?

Bitcoin is een implementatie van cryptocurrency. Het is dus gebaseerd op cryptografie, wat betekent dat transacties worden versleuteld in een code die langer wordt of telkens verandert. Bitcoin gebruikt peer-to-peer verbindingen en is dus gedecentraliseerd, wat betekent dat er geen centrale server is waar alle informatie doorheen stroomt.

Bitcoin-gebruikers maken in plaats van zo’n server gebruik van de blockchain. De blockchain is een wereldwijde database waarin transacties worden opgeslagen, maar ook alle nieuwe bitcoins worden bijgehouden. Zo is de blockchain dus in staat in de gaten te houden hoeveel bitcoins iemand heeft op elk gegeven moment.

Transacties met bitcoins vereisen een of meerdere inputs, die ondertekend moeten worden. Bitcoins kunnen ook meerdere outputs hebben, wat gelijk staat aan meerdere betalingen. Mocht de uiteindelijke hoeveelheid bitcoins die worden overgemaakt groter zijn dan de bedoelde hoeveelheid, dan wordt het overschot teruggegeven aan de oorspronkelijke eigenaar.

Bitcoin maakt ook gebruik van virtuele portemonnees. In zo’n portemonnee wordt de informatie opgeslagen die nodig is om bitcoins over te dragen. In feite zijn het dus opslagplekken voor bitcoins, vandaar de naam ‘’wallet’’, oftewel portemonnee.

De voordelen van Bitcoin

Voor het grootste deel is het sleutelwoord hier privacy. Bitcoins zijn versleutelde codes, en er hoeft geen real-world identiteit aan vastgebonden te worden. Acties van gebruikers worden niet vastgelegd, alleen die van adressen. Die adressen bestaan uit een publieke sleutel en een privésleutel.

De publieke sleutel is een soort ID-nummer. Die is gewoon bekend. Maar de privésleutel is meer dan een wachtwoord: alleen de eigenaar weet deze. Allebei de sleutels zijn nodig om een transactie te voltooien. Het is dus vrijwel onmogelijk als derde partij tussen een transactie te komen. Zo zijn bitcoins dus ook vrijwel niet te stelen.

bitcoin2

Bitcoin gebruiken om geld te verdienen

Goed, nu je (weer) up-to-speed bent met wat Bitcoin is en wat de voordelen zijn, kan er gefocust worden op het gebruik van bitcoins om geld te verdienen.

Bitcoinkraan

Een bitcoinkraan is een beloningssysteem waarin je door middel van het voltooien van een captcha of simpele opdracht een klein aantal bitcoins kan verdienen. Bitcoinkranen komen of in de vorm van een website, of in de vorm van een app. Een kraan opzetten kan je een redelijk inkomen geven afhankelijk van hoe vaak het gebruikt wordt.

Nu klinkt het misschien tegenstrijdig – je verdient geld door bitcoins weg te geven – maar het verdienen ligt hem niet in het kopen en verkopen van bitcoins. Het ligt hem in de opbrengst van advertenties en reclames die je op je website of app plaatst. Hoe meer reclame je kraan krijgt, hoe groter de opbrengst. Via Google Adsense kun je al 3 ruimtes voor advertenties op je site zetten, en daarbuiten kun je er nog meer plaatsen mocht je dat willen.

Verder kun je ook wat geld verdienen door middel van zogeheten referral links. Bijvoorbeeld: Niet iedereen heeft een bitcoinportemonnee. Vervolgens kun je onder de box waarin ze hun bitcoinadres moeten invoeren een link zetten waarin je mensen verwijst naar sites waar ze bitcoins kunnen aanschaffen en dus hun portemonnee kunnen opbouwen. Van die sites vraag je dan een kleine vergoeding voor elk persoon die doorgestuurd is.

Dan is er als laatst nog iets wat een faucet rotator is, een soort rad van kranen. Dit houdt simpelweg in dat bitcoinkranen hun klanten ook naar andere kranen verwijzen, om daar dan vervolgens een kleine vergoeding te krijgen van de andere kraan per persoon die doorverwezen is.

Bitcoin informatiewebsite

Veel mensen zien dit over het hoofd, maar het runnen van een simpele informatiewebsite die bezoekers de basale feiten over Bitcoin leert kan je ook een prima inkomen opleveren. Eigenlijk werkt het hetzelfde als de bitcoinkraan: je krijgt geen geld omdat mensen je website bezoeken, maar door de advertenties die je op die website zet, en door betalingen van andere sites.

Denk aan websites die mensen helpen hun portemonnee op te zetten en hun eerste paar bitcoins binnen te krijgen. Door mensen via jouw site daar naartoe te verwijzen en daar van de ‘’helpsite’’ een vergoeding te vragen, krijg je wat simpel geld binnen.

Bitcoinmining

Bitcoins worden gemaakt door complexe algoritmische problemen op te lossen en de daaruit volgende data – de blocks – toe te voegen aan de blockchain. Aangezien dit niet door een centrale hub komt maar de transacties wel geverifiëerd moeten worden, geeft dit de mogelijkheid aan individuen om aan dit proces mee te doen. Zeker als ze ervoor betaald worden. Elke keer dat een zogenaamde ‘miner’ een block toevoegt aan de blockchain, krijgt deze hier een vergoeding voor.

bitcoin3

Dit is een methode waarbij je wel goed moet oppassen met wat je doet, aangezien het opzetten van dit systeem je nog weleens wat geld kan kosten. Dat komt namelijk omdat het netwerk groter en ingewikkelder is geworden. Dat betekent dat dus de algoritmes ook moeilijker zijn geworden, wat op zijn beurt weer betekent dat je vaak gespecialiseerde hardware in huis zult moeten halen.

Zo kun je de strijd aangaan met bijvoorbeeld het stroomverbruik wat een normale pc nodig heeft om efficient te minen. Je kan ook een team vormen met andere mensen om zo een mining pool te vormen en zo de krachten van de computers te bundelen.

Investeren in Bitcoin

Niet alleen investeren in de waarde van bitcoins, maar ook werken als durfkapitaalverstrekker voor starterbedrijfjes die handelen in of met bitcoins, kan een goed inkomen genereren. Het grote nadeel is dat het, zeker wanneer je durfkapitaal wilt verstrekken, behoorlijk wat centjes vooraf nodig heeft om goed te werken.

Dit is dus wel een methode die enigszins wat kapitaal vooraf vereist, maar ook relatief heel erg veel geld op kan leveren. Net als alle andere investeringen zit hier dan ook wel weer een hoog risico aan verbonden omdat je nooit precies kan voorspellen wat de markt gaat doen. Dus samengevat: het kost wat tot nogal wat vooraf en draagt vrij veel risico met zich mee, maar je kan hier veel geld uithalen.

Bitcoins lenen

Rente. Heel veel meer komt hier niet bij kijken. Je leent wat aan andere partijen en je wordt, met rente dus, terugbetaald. Nu zijn er twee manieren hoe je dit aan kan pakken. De eerste is door bitcoins zelf te lenen aan anderen, zodat ze wat zaken kunnen doen of iets kunnen aanschaffen. Op dat uitgeleende bedrag zet je wat rente, die je zelf kan bepalen. Vervolgens betaalt de andere partij het uitgeleende bedrag plus de afgesproken of aangegeven rente terug en is het proces compleet.

Overigens is het niet zo’n slim idee hier belachelijk hoge rentes op te plaatsen, want dan komt er niemand bij je aankloppen. Het best is om te kijken hoe de grotere bedrijven hun rentes aanpakken, en daar net wat onder te zitten. Mochten de zaken goed gaan, kun je de rente wat verhogen, en gaan ze slechter, dan verlaag je het een beetje.

De tweede manier lijkt wat op het investeren. Je leent namelijk geld uit aan partijen die iets in de Bitcoin gaan doen (denk aan een bitcoinmijn opzetten), en daar vraag je ook rente overheen. Het proces is hetzelfde als bij de eerste manier, alleen leen je hier geen bitcoins uit, maar fysiek geld.

bitcoin4

Dit zijn een aantal manieren die je geld kunnen opleveren door middel van het werken/handelen in of met Bitcoin. Als laatste is het belangrijk te weten dat elke methode die hierboven is beschreven een risico met zich meedraagt, dus kijk goed uit en plan je acties. Weet wat je doet, dan moet het geld binnenkort binnenrollen.

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

3 Reacties op "Rijk Worden met Bitcoin: 5 Technieken!"

 1. betty schippers zegt:

  Bitcoin, worden deze verdient met criminele verkopen????

 2. jullie zijn zo eerlijk, en zo vriendelijk, dat ik niet snap dat je allen maar werkt op een manier die niet gebruikelijk is altans voor mijn generatie

 3. Poeran Preshand zegt:

  Goedenavond, mag ik een uitleg over bitcoin?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *