CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

14 Crypto Tips 2020: Welke Munten Hebben Potentie & Waarom?

Sinds het eerste kwartaal van 2020 kunnen we de stijgende trends van verschillende cryptocurrencies in de blockchain-industrie al zien. Historisch gezien keken mensen naar de trends op de aandelenmarkt in termen van vermogenscreatie, maar nu is de focus verschoven naar de beste cryptocurrencies op lange termijn.

Zoals te verwachten staat Bitcoin bovenaan de lijst van ’s werelds meest waardevolle en populaire virtuele munt op marktkapitalisatie. Hoewel Bitcoin in 2018 grote schommelingen onderging, is het nog steeds de meest geaccepteerde cryptomunt en de meest verhandelde virtuele valuta door handelaren en investeerders.

In dit artikel vind je welke munten naast Bitcoin de meeste potentie hebben en waarom.

Beleggen: Is dit hét moment om te beginnen?

2020 gaat tot nu toe niet goed voor investeerders. Iedereen met geld in een FTSE-tracker heeft nu een investering van 31 procent minder dan twee maanden geleden.(Bron) De pijn is vergelijkbaar voor degenen die in de S&P 500 in de Verenigde Staten hebben geïnvesteerd.

Specifieke sectoren en aandelen hebben een nog sterkere daling doorgemaakt en veel industrieën worden geconfronteerd met verschrikkelijke maanden omdat wijdverbreide isolatie in verband met corona grote economieën in de war brengt.

De pijn snijdt vooral diep omdat het zo lang geleden is dat de aandelenmarkt van deze schaal tuimelde. Door een decennium van geweldige groei en momentum lijkt het gemakkelijk om geld te verdienen op de aandelenmarkt, terwijl een stijging van goedkope trackerfondsen en digitale investeringsplatforms de investeringen voor een breder publiek dan ooit tevoren heeft geopend. Toch blijkt in tijden van crisis anders.

Degenen die op een bepaald moment in de afgelopen 10 jaar op de markt zijn gekomen, zullen hun eerste grote crash doorstaan ​​en de verleiding kan zijn om nu weg te gaan en nooit meer terug te komen. Maar verlies en fluctuatie is een natuurlijk onderdeel van marktgedrag.

Ze kunnen enorme kansen bieden voor mensen die het aandurven om te blijven investeren of in ieder geval hun aandelen niet verkopen.

In plaats van bang te zijn, suggereert de geschiedenis dat het vasthouden van je lef waarschijnlijk zijn vruchten zal afwerpen, en voor degenen die nog niet hun eerste investering hebben gedaan, is dit een unieke kans om aan de slag te gaan.

14 Cryptomunten Met Potentie

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

1.     Bitcoin [BTC]

Als je de vraag stelt: ‘wat is de beste cryptocurrency om dit jaar te investeren?’ is het antwoord dat te binnen schiet: Bitcoin. BTC is de eerste cryptocurrency die is ontwikkeld en blijft de grootste op basis van marktkapitalisatie. Het blijft de eerste crypto waar mensen naar kijken wanneer ze zich in de crypto-ruimte wagen.

Bitcoin vierde zijn 10e verjaardag op 3 januari 2020 en staat in de top van cryptocurrencies voor langetermijninvesteringen in 2020. We zijn niet de enigen die voorspellen dat 2020 het jaar voor Bitcoin is.

John McAfee, een bekend gezicht in de crypto-industrie en oprichter van de populaire antivirussoftware, is zeer positief over Bitcoin. Hij voorspelde dat Bitcoin tegen 2020 $1 miljoen zou bereiken.

De halvering van Bitcoin is dit jaar het belangrijkste evenement voor de cryptocurrency. De “mining award”, die momenteel 12,5 BTC bedraagt, zal tegen mei worden verlaagd naar 6,25 BTC. Dit wordt de derde Bitcoin-halvering sinds de cryptocurrency 11 jaar geleden live ging.

Historisch gezien werd de halvering gevolgd door een bull run en lijkt 2020 niet anders te gaan. Beleggers zijn optimistisch dat er dit jaar een bull rally komt en houden de cryptocurrency.

Uit onderzoek blijkt dat er meer dan 90 procent kopers en minder dan 10 procent verkopers zijn. Dit impliceert dat meer mensen de cryptocurrency willen kopen en hodl voorafgaand aan het halveringsevenement. Dit maakt Bitcoin een van de beste cryptocurrency om in het voorjaar van 2020 in te investeren.

2.     Binance Coin (BNB)

Dit nieuwe token, ontwikkeld door de Binance crypto-uitwisseling, zal in de nabije toekomst minder waarschijnlijk zijn waarde verliezen. De huidige marktkapitalisatie bedraagt nu $2 miljard met een prijs die al zes maanden boven de $15 ligt. Dan is er ook nog het feit dat zolang als Binance blijft bloeien als beurs, de BNB-munt tegelijkertijd van grote waarde zal zijn.

Het is ook de moeite waard om onder de aandacht te brengen dat hoewel veel mensen dit een keuze voor winstgevende investeringen vinden, sommigen voor BNB kiezen omdat Binance hun reguliere ruilkeuze is. De ATH-waarde (All-Time High) bedraagt $ 39,10. Het onderscheidende kenmerk is dat de vergoedingen betaald in BNB op de Binance-beurs een korting krijgen.

3.     Dash (DASH)

Een van de cryptocurrencies die zou kunnen profiteren van de aanhoudende COVID 19-uitbraak is Dash. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft onlangs het grote publiek meegedeeld dat het virus kan worden overgedragen via de uitwisseling van papieren contanten. Als zodanig wordt mensen geadviseerd om contactloze technologie te gebruiken om betalingen te ontvangen.

In de cryptocurrency-ruimte blijft Dash een van de beste crypto’s die geschikt zijn voor onmiddellijke betaling. Het wordt al door duizenden verkopers over de hele wereld gebruikt, omdat het gemakkelijk, snel en goedkoop is om geld te verzenden en ontvangen met deze cryptocurrency.

4.     IOTA (MIOTA)

IOTA (MIOTA) is een gedecentraliseerd internet-of-things-token. Dit project is gemaakt door Duitse ontwikkelaars. Het token is ontwikkeld op basis van een gedistribueerde grootboektechnologie die rechtstreeks is ontworpen voor gebruik in het Internet of Things (IoT). Het systeem gebruikt een gerichte acyclische grafiek (DAG) in plaats van een conventionele blockchain.

Het Internet of Things (IoT) is een systeem van onderling verbonden computerapparatuur, mechanische en digitale machines, objecten, dieren of mensen die zijn voorzien van unieke identificatiegegevens (UID’s) en de mogelijkheid om gegevens over een netwerk over te dragen zonder dat mens-tot-mens of mens-tot-computer-interactie nodig is. Ideaal tijdens de coronacrisis dus!

5.     RavenCoin (RVN)

Deze Bitcoin verscheen in 2018 en beschikt al over een hoge liquiditeit. Tegenwoordig is het de #55 cryptocurrency ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan $78 mln. In 2019 hebben ontwikkelaars een reeks nieuwe geweldige functies toegevoegd (berichten, stemmen met RVN, betere compatibiliteit, mobiele portemonnee met startzin).

RavenCoin kan eenvoudig worden uitgewisseld op veel verschillende platforms. In wezen is het een P2P-blockchain die dient voor een efficiënte en snelle overdracht van activa van de ene persoon naar de andere. Het richt zich op asset transfer op basis van Ethereum en Bitcoin. Waarom wordt RavenCoin aanbevolen? Het maakt gebruik van X16R-algoritme en proof-of-work-protocol.

6.     Ethereum (ETH)

Ethereum staat al geruime tijd op de tweede plek na Bitcoin. Het is de op één na grootste crypto op basis van marktkapitalisatie en blijft misschien wel de meest gebruikte altcoin. Het voegt zich bij deze lijst vanwege de aanstaande wijzigingen in het Ethereum-netwerk.

Tot dusver dit jaar is de prijs van ETH sterk gestegen, vergelijkbaar met wat andere cryptocurrencies hebben meegemaakt. De prijs kan de komende maanden echter nog hoger oplopen. Ethereum wil nu afstappen van de Proof of Work (PoW) blockchain om een Proof of Stake (PoS) netwerk te worden. Dit betekent dat de cryptocurrency wordt uitgezet in plaats van gedolven.

De overgang is ingesteld om van Ethereum de veiligste cryptocurrency ter wereld te maken. Het kan andere voordelen hebben. Vitalik Buterin, medeoprichter en uitvinder van Ethereum, zet alvast de stap naar het nieuwe netwerk. De transitie zal naar verwachting dit jaar plaatsvinden en kan leiden tot een enorme stijging van de prijs van de cryptocurrency.

7.     Grin (GRIN) – Beste voor GPU-mijnbouw

Grin is een relatief nieuwe cryptocurrency gebaseerd op het MimbleWimble-protocol, dat de privacy van transacties binnen het netwerk garandeert.

Grin heeft onbeperkte munten, wat zeker aantrekkelijk is. De complexiteit verandert dynamisch in overeenstemming met de hash van het netwerk. De munt maakt gebruik van het zogenaamde Cuckoo Cycle concept. Op 16 januari 2020 ontmoette Grin zijn tweede “hard fork” en introduceerde een nieuw Cuckaroom-29-algoritme. De volgende hard fork staat gepland op 16 juli 2020.

GRIN kan worden verkregen via drie algoritmen: CuckARood-29, CuckAToo-31 en Cuckaroom-29. De munt wordt verhandeld op verschillende crypto-beurzen, waaronder de beroemde Poloniex, HitBTC, Bittrex, OKEx en KUCoin.

8.     Seele (SEELE)

Seele (SEELE) biedt een neuraal consensusalgoritme dat uiterst schaalbaar is. Seele is het openbare blockchain-infrastructuurproject van de volgende generatie. Het ecosysteem gebruikt Matrix-Proof-of-Work (mPoW). De mPoW vereist dat de determinanten van submatrices berekenen uit een matrix die is geconstrueerd met andere hashes dan brute-force-hashing met behulp van een hash-functie om het doel te vinden.

Het bestaat uit verschillende stappen die kunnen voorkomen dat ASIC en GPU het netwerk domineren. Het project heeft zijn mainnet in 2019 gelanceerd en de token-snelheid is onlangs gestegen. We zien dat token in 2020 een goede investering kan zijn!

9.     Tron (TRX)

Tron is al lange tijd een van de meest opwindende cryptocurrencies. De oprichter, Justin Sun, zorgt ervoor dat zijn project een van de meest toonaangevende cryptocurrencies is en blijft bewegingen maken die het netwerk helpen versterken.

Onlangs nam Tron Steemit over, het op blockchain gebaseerde sociale mediaplatform. Dit komt slechts een paar weken nadat Steemit zijn dApp op het Tron-netwerk heeft gemaakt. Hoewel Tron sinds de overname van het Steemit-netwerk voor een aantal uitdagingen staat, kan niemand ontkennen dat de verhuizing gunstig is voor het Tron-netwerk en zijn cryptocurrency TRX.

Deze nieuwste acquisitie betekent dat Tron nu BitTorrent en Steemit beheert, twee platforms met enorme volgers. Dit maakt TRX een opwindende cryptocurrency om in overweging te nemen voor investeringen in 2020.

10.  Dogecoin (DOGE)

De creatie van Billy Markus, Dogecoin cryptocurrency is gemaakt voor de lol, maar het werd plotseling populair en is nu # 33 cryptocurrency ter wereld met een marktkapitalisatie van maar liefst $219 mln! Het gebruikt het Scrypt-protocol, dus je hoeft geen dure machines te gebruiken om DOGE aan je portfolio toe te voegen.

Gebruik een CPU/ GPU om te genieten van stabiele prestaties en inkomsten van DOGE in 2020!

11.  Ripple (XRP)

XRP is een andere cryptocurrency die breed wordt geaccepteerd dankzij de verschillende technologieën die door Ripple zijn uitgerold. Steeds meer traditionele banken over de hele wereld gebruiken XRP en haar technologieën voor snellere, goedkopere en gemakkelijkere grensoverschrijdende transacties.

Daarnaast gebruiken financiële instellingen zoals MoneyGram, Azimo, Hanpass, WireBarley en anderen al XRP- en Ripple-technologieën. Het aantal grote organisaties dat de munt voor hun activiteiten gebruikt, zal dit jaar toenemen.

Met een toenemend mainstream gebruik van de cryptocurrency, zou de prijs de komende maanden kunnen stijgen!

12.  Litecoin (LTC)

Litecoin is een succesvolle cryptocurrency geweest als reden voor zijn technisch karakter en hoge acceptatie. Litecoin gebruikt een broncode die vergelijkbaar is met die van de Bitcoin, met een klein verschil. De gelijkenis van de broncode met BTC is voldoende reden waarom LTC een aantrekkelijk bezit en een superieure munt is om mee te betalen.

Dit is in termen van technische details. Het ontwerp is om transactietijd en kosten veel efficiënter aan te bieden dan Bitcoin zelf. De huidige prijs van LTC per munt is $40,75, naar verwachting zal hij eind 2020 $200,- bereiken. ATH van Litecoin heeft een waarde van $ 363,60. Het huidige marktaanbod is viervoudig groter dan het BTC-aanbod.

13.  ZCash (ZEC)

ZCash (ZeroCash) is uitgebracht in oktober 2016. ZCash is volledig anoniem in transacties. Het is onmogelijk om ze te volgen. Veel mensen vinden deze functie erg aantrekkelijk.

De commissie voor ZCash-transacties is te verwaarlozen, dus het is absoluut handig voor handelen en verkopen. In 2017 werd ZCash massaal geïntroduceerd op populaire uitwisselingsplatforms. Toch wordt de munt enorm onderschat en zal hij hoogstwaarschijnlijk pas in 2020 zijn potentieel onthullen. Slim om hierin te investeren dus!

14.  Monero (XMR)

Monero bestaat al sinds 2014 op de markt en is betrouwbaar en levensvatbaar gebleken. Monero biedt een uitzonderlijk niveau van anonimiteit. In 2019 schakelde Monero het CryptoNote-algoritme over naar een complexere RandomX. Tegenwoordig is het een van de beste munten voor CPU-mining.

“De reeks Cryptonote-algoritmen die we al heel lang gebruiken, [is] relatief eenvoudig. Vrij gemakkelijk voor iemand om gewoon op te pakken, opnieuw te implementeren en te begrijpen. De nieuwe RandomX-serie is beslist een stuk complexer […], ” aldus de nieuwe hoofdonderhouder van Monero, Alexander Blair.

De munt blijft zijn algoritme veranderen om de mogelijkheid van ASIC-mining te voorkomen. Monero (XMR) staat stevig tussen de meest winstgevende cryptocurrencies in 2020 en is daarom ook in deze lijst opgenomen.

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

  • Plus500 is een CFD service
  • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
  • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *