CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Crypto Top 10: Dit Zijn in 2020 de Beste Cryptocurrencies!

Tegenwoordig moet je wel onder een steen leven om nog nooit van cryptocurrency te hebben gehoord. Er was een tijd dat Bitcoin de enige crypto was, en dat mensen die daarin durfden te investeren werden uitgelachen. Sinds een aantal van die investeerders hier miljonair door is geworden, worden cryptocurrencies een stuk serieuzer genomen.

Dit heeft tot gevolg gehad dat er vandaag de dag een heleboel verschillende cryptocurrencies bestaan. Als je zelf graag in crypto’s wilt investeren, heb je dus meer keus. Hier zit echter ook een nadeel aan; het wordt steeds lastiger te bepalen welke cryptocurrencies de moeite waard zijn. Als jij daar wel wat hulp bij kan gebruiken, lees dan vooral verder! In dit artikel zal ik je namelijk de 10 beste (meest veelbelovende) cryptocurrencies in 2020 geven. Het gaat om de volgende crypto’s, die ik elk kort bespreek:

 • EOS
 • NEO
 • Bitcoin (BTC)
 • Ripple (XRP)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Zcash (ZEC)
 • Tron (TRX)
 • Cardano (ADA)

Allereerst nog wel de mededeling dat investeren natuurlijk geen exacte wetenschap is. Je kunt je wel verdiepen in de materie om betere investeringen te maken, maar winst is nooit gegarandeerd! Er blijft altijd een kans-element aanwezig, dus hou hier rekening mee wanneer je bepaalt hoeveel geld je investeert.

Crypto 1: EOS

Als je het hebt over veelbelovende cryptocurrencies voor 2020, dan mag EOS niet ontbreken. Volgens experts zullen veel bedrijven, als ze besluiten om van crypto-technologie gebruik te gaan maken, dit doen met behulp van de technologie van EOS. Dit is dan ook de reden dat vooral experts in China erg hoge verwachtingen hebben van deze crypto.

“Je hebt misschien nog nooit van EOS gehoord, maar enkele jaren terug wist ook nog niemand wat een Bitcoin was!”

Dit heeft alles te maken met de goed ontwikkelde technologie waarop EOS is gegrond. Voor crypto’s is de achterliggende technische onderbouwing natuurlijk erg belangrijk, want een digitaal betaalmiddel is hier natuurlijk volledig van afhankelijk. Als je de mensen met verstand mag geloven, is EOS technologisch gezien één van de beste crypto’s die momenteel op de markt zijn.

Het feit dat EOS nog vrij onbekend is, is een belangrijke reden om nú in te stappen. Nu ligt de prijs van EOS namelijk nog relatief laag, vergeleken met de hoge prijs die in de toekomst wordt verwacht. Als je in 2020 wat geld in EOS investeert, is er dus een goede kans dat je hier later grote winsten op kan maken. Als je echter alleen durft te investeren in crypto’s die iedereen al kent, zal je winst waarschijnlijk een stuk kleiner zijn.

Crypto 2: NEO

Ook deze crypto zul je misschien niet kennen, maar ik heb je net uitgelegd waarom onbekendheid juist een groot voordeel kan zijn. Ik heb het over NEO, een crypto die volgens vele experts wel eens enorm in waarde zou kunnen stijgen over de komende jaren. Dit is dan ook de reden dat veel professionele investeringsadviezen voor 2020 deze crypto hebben opgenomen.

Een reden dat veel investeerders nog een beetje aarzelen, is dat NEO afkomstig is uit China, terwijl de meeste oudere crypto’s in het westen zijn ontwikkeld. Naar mijn idee is dat juist een groot voordeel. NEO zou de interesse in Azië voor crypto’s enorm kunnen aanwakkeren, en de kans is groot dat deze crypto in dat geval de meeste interesse zal wekken.

“Júist de investeringen die nu een beetje eng lijken, zijn een kans om in de toekomst binnen te lopen.”

Een hogere vraag in de toekomst betekent natuurlijk een hogere prijs (en dus meer winst voor jou als je tegen die tijd besluit om te verkopen). De afkomst van NEO is niet de enige reden dat experts een hoge vraag naar NEO verwachten, ook de opzet van NEO zelf maakt mensen nieuwsgierig. NEO is namelijk uniek door haar combinatie van fysieke en digitale assets.

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Crypto 3: Bitcoin (BTC)

Als je ook maar enige interesse hebt in crypto’s, dan zal ik je echt niet hoeven uit te leggen wat Bitcoin is. Deze crypto is niet alleen de eerste cryptocurrency, maar ook veruit de meest bekende crypto die er bestaat. Dit is echter precies de reden dat ik Bitcoin nog even wil bespreken, omdat die bekendheid een enorm voordeel kan zijn.

Als het gaat om vertrouwen van investeerders, dan is naamsbekendheid van groot belang. Mensen durven eerder in Bitcoin te investeren, omdat ze het kennen, en het al lange tijd meegaat. Hierdoor zal er naar verwachting altijd een relatief hoge vraag naar Bitcoin blijven bestaan. De kans op grote verliezen is dus beperkt, zeker vergeleken met andere crypto’s.

“In de supermarkt kopen mensen ook liever merken waar ze bekend mee zijn.”

Daarnaast wordt er binnenkort ook een hogere vraag naar Bitcoin verwacht. Dit heeft te maken met een verandering in de blockchain achter Bitcoin. Kort gezegd komt het erop neer dat er naar verwachting 50% minder nieuwe Bitcoin in omloop zal raken. Hierdoor kan het aanbod de vraag minder goed bijhouden, en wordt Bitcoin dus meer waard.

Crypto 4: Ripple (XRP)

Van de meest bekende crypto die er is, gaan we weer naar een relatief minder bekende speler op de cryptomarkt: Ripple. Voor deze coin geldt hetzelfde als voor NEO op het gebied van technologie. De achterliggende technische basis van Ripple is ontzettend goed, en dat gaat er naar verwachting voor zorgen dat Ripple in de toekomst steeds populairder zal worden.

Daar komt nog bij dat veel bedrijven in de financiële sector al een partnerschap hebben met Ripple. De grote Amerikaanse bank Western Union gebruikt bijvoorbeeld de technologie van Ripple. Ook dit is een reden dat veel mensen enorm veel vertrouwen in Ripple hebben. Vertrouwen betekent een hogere vraag, en dat betekent weer dat Ripple steeds meer waard zal worden.

“Ik kan je nu al zeggen dat de mensen bij Western Union meer verstand van crypto’s hebben dan jij.”

Er worden dus hoge winsten voor Ripple verwacht in de toekomst, maar het is wel belangrijk om hierbij te zeggen dat het waarschijnlijk niet om de nabije toekomst gaat. Vooral op de lange termijn zal Ripple een goede investering blijken, maar het zal naar verwachting nog wel even duren voordat de echte explosieve groei plaatsvindt.

Crypto 5: Ethereum (ETH)

Hoewel Bitcoin nog steeds met afstand de grootste cryptocurrency is, zijn er steeds meer coins die Bitcoin op de hielen beginnen te zitten. Eén van die coins is Ethereum. Deze cryptocurrency is de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen, en is na Bitcoin misschien wel de meest bekende crypto die momenteel op de markt is.

Alle voordelen van Bitcoin rondom naamsbekendheid gelden dus ook voor Ethereum, maar wel íets minder sterk, omdat Bitcoin nog altijd een stuk vaker in het nieuws is. Wel kan worden gezegd dat ook Ethereum een vrij veilige investering is, omdat ook Ethereum een crypto is die zijn waarde door de jaren heen heeft bewezen. Dit is, zoals al gezegd, iets wat mensen vertrouwen geeft, en dat is weer goed voor de koersontwikkeling.

“Iets minder veilige investeringen leveren vaak ook een iets hogere winst op.”

Een belangrijk voordeel dat Ethereum heeft over Bitcoin, is de achterliggende technologie. Ik heb al kort aangestipt hoe belangrijk dat is voor een cryptocurrency, en dit zit bij Ethereum simpelweg een stuk beter in elkaar. Als eerste speler op de markt moest Bitcoin alles zelf uitvogelen, terwijl Ethereum de kans had om te leren van de fouten en successen van eerdere crypto’s.

Crypto 6: Litecoin (LTC)

De nummer één en twee op de cryptomarkt zijn, zoals eerder al gezegd, Bitcoin en Ethereum. De nummer drie is op dit moment Litecoin, en ook in 2020 is Litecoin nog steeds een prima investering. Vergeleken met veel andere crypto’s heb je als nummer drie natuurlijk het voordeel van naamsbekendheid. Eerder heb ik al uitgelegd dat naamsbekendheid zich al snel vertaalt tot een hogere vraag.

“In een markt die zo competitief is als cryptocurrencies, betekent een derde plaats heel wat!”

Een voordeel dat Litecoin heeft ten opzichte van Ethereum en Bitcoin, is dat Litecoin nog relatief betaalbaar is. Als je wilt investeren in een veilige, bekende crypto, maar niet meteen al te veel geld wilt uitgeven, kom je dus al snel uit bij Litecoin. Dit zorgt voor een groeiende vraag naar Litecoin, en de verwachting is dat die groei zich nog wel even zal voortzetten.

Crypto 7: Zcash (ZEC)

Eén van de grote voordelen die cryptocurrencies zouden hebben ten opzichte van “normaal geld”, is privacy. Het idee is dat bedrijven en overheden niet mee kunnen kijken met je betalingen, maar in de praktijk is dat bij veel crypto’s tóch het geval. Eén coin die die belofte van privacy wél echt waar maakt, is Zcash.

“Zcash is de eerste coin die de oorspronkelijke beloftes van Bitcoin volledig waarmaakt.”

Dit is dan ook de belangrijkste reden voor de toenemende vraag naar Zcash, en de reden dat ik het in 2020 zeker als investering kan aanbevelen. Met de meeste crypto’s wordt vooral gespeculeerd (dat wil zeggen geïnvesteerd), maar Zcash wordt echt gebruikt als betaalmiddel vanwege de hoge privacy die het biedt. Omdat Zcash dus echt van praktische waarde is voor mensen, is de verwachting dat de waarde van deze coin niet zo snel zal inzakken.

Crypto 8: Tron (TRX)

Als je de naam Tron hoort, dan is de kans groot dat je eerste associatie die oude film is waarin Jeff Bridges in een computer duikt en op een lichtgevende racefiets rijdt. De cryptocurrency onder deze zelfde naam is nog een stuk minder bekend, maar als je de experts moet geloven, dan zal dat niet lang meer het geval zijn.

Tron is daadwerkelijk een coin met een missie. Het doel van Tron is namelijk om op de lange termijn de basis te zijn voor een digitaal entertainmentsysteem, waarop mensen tegen lage prijzen hun content kwijt kunnen. Het zal je misschien niet meteen duidelijk zijn hoe een cryptocurrency en de achterliggende technologie daaraan bij kunnen dragen, en dit artikel is helaas niet lang genoeg om dat volledig uit te leggen.

“Je hoeft de techniek achter crypto’s niet inhoudelijk volledig te snappen om goede investeringskeuzen te maken.”

Wat dus wél echt blijkt, is dat Tron echt een crypto is die iets nieuws wil doen, en dit is dan ook de reden dat veel mensen in Tron geïnteresseerd zijn. Daarnaast is één van de oprichters van Tron, Justin Sun, erg ervaren met crypto’s. Dit alles maakt dat er meteen een hoge vraag naar Tron is.

Crypto 9: Cardano (ADA)

Ik heb al wat crypto’s benoemd die relatief nieuw zijn, maar Cardano is wel écht één van de jongste coins die je kunt krijgen. Deze coin is namelijk pas in 2015 de markt opgegaan. Cardano is voornamelijk bedoeld om transacties te voldoen die te maken hebben met het financiële platform van Cardano, maar ook als investering is het zeer geschikt.

Cardano is bedoeld als snelle en betrouwbare crypto, en doordat het zo’n relatief jong product is, kan het gebruik maken van relatief nieuwe technologieën. Vooral onder mensen met verstand van techniek is Cardano erg populair, en het is dan ook de verwachting dat die populariteit alleen maar zal groeien naarmate meer mensen een interesse in crypto’s ontwikkelen.

Crypto 10: Stellar (XLM)

Als je op zoek bent naar een goedkope crypto om eens voorzichtig te experimenteren met cryptocurrencies, dan is Stellar een zeer goede keuze. De prijs van Stellar is op het moment van schrijven nog in centen te tellen, en is dus een erg zeer beperkte investering. De verwachting van experts is echter dat deze waarde flink zal toenemen in de komende jaren.

Dit is dus hét moment om in te stappen, omdat je nu op een erg kleine investering waarschijnlijk hoge winsten kunt boeken. De echte Bitcoinmiljardairs zijn niet de personen geweest die instapten toen het al groot begon te worden, maar juist zij die de investering aandurfden toen de coin nog bijna niks waard waren. Waarom zou dat bij Stellar anders werken?

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

 • Plus500 is een CFD service
 • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
 • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *