CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geld Verdienen met Investeren – Dat Kan Jij ook

Investeren, beleggen, aandelen kopen. Misschien heeft een vriend het je aangeraden, of heb je van je collega gehoord dat het dé manier is om snel geld te verdienen. Investeren kan tegenwoordig overal. Je kunt online investeren, door simpelweg “beleggen” te googelen. Maar als dit je niet trekt, dan kan je natuurlijk ook nog bellen naar de ‘beurs’.

Misschien heb je wel gezien in de zeer populaire film ‘The Wolf of Wallstreet’ hoe investeren kan werken. Je kunt er onwijs veel geld mee verdienen, ook als je dit niet helemaal legaal doet. Daarnaast kan je er nog veel meer geld mee verliezen als je niet oplet. En dat is natuurlijk iets wat niemand wilt.

Dus in dit artikel gaan we in op verschillende dingen. Ten eerste wordt besproken hoe investeren eigenlijk werkt? Waar investeer je in? Hoe betaal je hiervoor? Daarnaast gaan we iets dieper in hoe geld verdienen met investeren eigenlijk werkt. Want hoe kun je nu geld verdienen zonder er echt tijd en moeite in te steken? Als laatste gaan we in op de risico’s van investeren en wat je kunt doen om deze risico’s zo goed mogelijk te voorkomen.

Hoe werkt investeren?

Investeren is hetzelfde als beleggen of het handelen in aandelen. Laat je dus niet om de tuin leiden door deze termen; ze betekenen allemaal hetzelfde. Er is sprake van een goede investering wanneer je een aandeel koopt, en deze voor een hogere prijs verkoopt. Wanneer er meer vraag naar een bepaald aandeel is, dan stijgt de waarde van een aandeel. Als de vraag daalt, dan is een aandeel minder geld waard.

Het dalen en stijgen van de vraag naar een aandeel en de waarde ervan is de oorzaak van de grafieken die je ziet wanneer het gaat om investeren. Zo’n grafiek heet een koersgrafiek. Om te zorgen dat jij je aandeel verkoopt voor een goede prijs, moet je dus een beetje kunnen voorspellen hoe een koersgrafiek werkt. Er zijn verschillende situaties die voor kunnen komen en van invloed zijn op de koersgrafiek van een aandeel:

 • Een bedrijf wordt overgenomen door een ander bedrijf. Wanneer dit het geval is, is er vaak veel interesse in wat er gaat gebeuren. Je kunt je aandeel dan voor veel geld verkopen, maar ook wachten om meer winst te maken.
 • Een bedrijf brengt een nieuw product uit. Als een bedrijf een product uitbrengt waar al veel positief nieuws over is uitgekomen, bijvoorbeeld een nieuwe iPhone in de Apple-serie, stijgt de interesse in een bedrijf of product ook. Dit betekent op zijn plaats weer dat het aandeel in dit bedrijf in waarde stijgt.
 • Een bedrijf heeft een tegenvallende omzet of juist meer winst dan verwacht. Hoe succesvoller het bedrijf, des te meer mensen bereid zijn erin te investeren. Soms is het echter belangrijk om op een lange termijn te investeren. Als een bedrijf na een maand een lagere omzet heeft, is het soms waard om even te wachten met het verkopen van je aandeel.

Gratis stappenplan: Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek gratis hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geld verdienen met investeren

Investeren wordt door sommige mensen gezien als gokken. Want uiteindelijk kan niemand te toekomst voorspellen. Sommige mensen zijn erg geïnvesteerd in de aandelenmarkt, en huren mensen in om de koers van de aandelen voor hen te voorspellen. Dit zijn mensen die econometrie hebben gestudeerd en vaak flink betaald worden voor hun kunsten.

Maar als je zelf geld wilt verdienen met investeren, is het ten eerste belangrijk om niet te groot te beginnen. Veel mensen beginnen met een klein bedrag en beleggen vanaf daar alleen met het geld dat ze al verdiend hebben met beleggen, zodat je algemene kosten pot vrijwel in balans blijft. Op deze manier is een groot verlies niet destructief.

Als je geld wilt verdienen met investeren, is het ook van belang dat je de vaardigheid hebt om te voorspellen of mensen geïnteresseerd zijn in een bedrijf of product waar jij misschien in wilt gaan investeren. Een manier om te zien of mensen geïnteresseerd zijn, is het lezen van kranten over de bedrijven die jij boeiend vindt, of een andere bron vinden die jou vertelt wat populair is en wat uit de smaak valt.

Als je geld wilt verdienen met investering, is het in veel gevallen ook een kwestie van goede timing. Soms kun je een aandeel net verkopen op het moment dat het op zijn piek is, een andere keer zit je opgezadeld met een aandeel dat alleen maar daalt in waarde. Deze timing heeft vaak ook weer te maken met de interesse van de andere kopers. Houd dus je ogen goed open!

Risico’s

Zoals veel mensen misschien al gezegd hebben, of je misschien wel gelezen hebt, is beleggen niet zonder risico. Dit heeft vaak met name te make met de timing die van belang is bij het verkopen van je aandeel. Als jij je te lang aan een aandeel vasthoudt, kan het soms blijven dalen en kun je heel erg veel geld verliezen vanwege één aandeel.

Sommige mensen zijn te zelfverzekerd wanneer het aankomt op het nemen van risico’s en het investeren in verschillende aandelen. Zo kunnen ze uiteindelijk hun spaargeld gebruiken om aandelen te kopen, omdat ze ‘zeker weten dat het deze keer wel lukt’. Dit is wanneer mensen in serieuze financiële problemen kunnen komen vanwege hun gedrag rondom de beurs.

Dit soort risico’s zijn gelukkig niet al te groot als je je aan een aantal regels houdt. De eerste, zoals al genoemd, is dat je een beetje geld investeert en met dat geld verder probeert te bouwen en niet geld uit andere bronnen probeert te gebruiken om te zorgen dat je je aandelen kunt blijven kopen. De tweede regel is dat je moet weten wanneer het tijd wordt om een aandeel op te geven. Soms lopen bedrijven nu eenmaal niet zo goed, hoe graag je het zou willen.

Als laatste is het belangrijk dat je advies blijft vragen. Misschien zit je zelf zodanig in het beleggen, dat je niet ziet dat je investeert in de verkeerde bedrijven. Vraag dus andere investeerders, online fora, maar ook kranten om hulp, al dan niet direct.

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

 • Plus500 is een CFD service
 • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
 • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *