CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Snel En Gemakkelijk Geld Verdienen Op De Beurs

Het dagelijks leven bestaat uit vele uitdagingen. Denk maar eens aan het afleggen van huishoudelijke taken, zoals het huis schoonmaken of de boodschappen doen. Daarnaast wil je uiteraard ook je sociale leven onderhouden, dus ga je af en toe op bezoek bij familie of vrienden. Bovendien wil je graag gezond blijven, waardoor je regelmatig zult sporten.

De grootste uitdaging op een dag wordt echter gevormd door het regelen van je financiën. Enerzijds moet je goed letten op wat je allemaal uitgeeft, anderzijds moet je ervoor zorgen dat er genoeg geld binnenkomt om alle kosten te blijven betalen, zodat je niet in de schulden belandt.

De meest voor de hand liggende wijze waarop je het klaar kunt spelen om genoeg inkomsten binnen te slepen, is het hebben van een (fulltime) baan. Zo zorg je voor een constante stroom van geld, waarmee je een duidelijk overzicht hebt van hoeveel je wel en niet kunt uitgeven. Maar wat doe je als je salaris niet toereikend is, en je graag nog wat wilt bijverdienen?

Extra geld verdienen op de beurs

Een veelgebruikte manier om een extra zakcentje te verdienen, is toetreden tot de effectenbeurs. Tegenwoordig kan je dit vanuit huis doen, en kost het relatief weinig tijd. Hierdoor is het dus gemakkelijk in te passen in jouw (drukke) dagelijkse leven, zonder dat jouw baan en andere taken er onder zullen lijden.

Het belangrijkste is echter dat je er – als je er handig in wordt – flink wat geld mee verdienen. Het beheersen van die handigheid vergt uiteraard in het begin enige tijd en inspanning, maar na enkele tijd kan je bijna slapend geld gaan verdienen.

Hoe werkt de beurs?

Als (beginnend) bedrijf heb je werkkapitaal nodig. Een van de middelen om dit te verkrijgen, is door het uitgeven van aandelen. Een aandeel in een bedrijf hebben, houdt in dat je een ´stuk´ van het bedrijf koopt. Wanneer het bedrijf vervolgens winst maakt, heb jij recht (zeggenschap) op het deel dat jij voorheen gekocht hebt. Dit aandeel in de winst wordt dividend genoemd.

Op de effectenbeurs zullen verschillende bedrijven dus samenkomen, in de hoop aandelen (effecten) van hun bedrijf te verkopen. Tegenwoordig komen de bedrijven echter over het algemeen niet langer fysiek in contact met elkaar, maar vinden de meeste beurzen plaats via elektronische netwerken. Hieronder worden enkele manieren toegelicht waarop je zelf geld kunt verdienen op de effectenbeurs.

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

1. Aandelen kopen

Stel dat jij – of je partner – niet in staat bent om een tweede baantje te nemen, maar dat jij – of jullie – wel de behoefte hebben aan meer inkomen. In dat geval kan het toetreden tot de effectenbeurs mogelijk een uitkomst bieden en jullie van (enkele van) jullie financiële lasten verlichten.

Als je een aandeel koopt, koop je zoals eerder vermeld als het ware een deel van een bedrijf. Wanneer het bedrijf vervolgens winst maakt, verdien jij dus ook geld. Het deel (aandeel, effect) dat jij hebt gekocht van het bedrijf, vertaalt zich dan in een aandeel in de winst van het bedrijf. Als het bedrijf dus veel winst maakt, zal jij dus zonder veel moeite te doen wat – en misschien wel heel veel – extra´s verdienen.

2. Aandelenemissie

Je kunt dus ook zelf – als bedrijf – aandelen verkopen op de effectenbeurs. Dit wordt aandelenemissie genoemd. Wanneer anderen namelijk een aandeel in jouw bedrijf kopen, heb jij meer kapitaal om te investeren in bepaalde projecten (bouw, machines). Vanuit de winst die jij dan – hopelijk – maakt, betaal jij de aandeelhouders vervolgens terug.

Een ander voordeel van het verkopen van aandelen op de beurs, is het feit dat je als bedrijf dat toegetreden is tot de beurs, geen rente hoeft te betalen aan de bank. Dankzij de aandelen van jouw bedrijf die anderen gekocht hebben, heb jij al een bepaald kapitaal tot je beschikking. Zo zal je niet meer naar de bank te hoeven gaan om een lening af te sluiten voor het doen van investeringen.

3. Obligaties kopen

Een andere manier om geld te verdienen op de beurs, is door middel van obligaties. Als je een obligatie koopt, dan verstrek je een lening aan de overheid, een onderneming of instelling (de bank). Als een bedrijf dus (snel) geld nodig heeft, kan het geld lenen van jou door middel van obligaties om alsnog de investeringen te doen. Jij profiteert van deze leningen door de rente die de het bedrijf (koper van de obligatie) moet betalen aan jou.

Wanneer jij dus gemakkelijk geld wilt verdienen, kan jij toetreden tot de beurs als crediteur, indien een bedrijf (of een andere instelling, de overheid of onderneming) een obligatie bij jou koopt. Zonder zelf veel tijd of moeite te investeren, zal jij dus geld kunnen verdienen op de beurs. Het bedrijf zal namelijk hoe dan ook het geleende bedrag, inclusief de rente, terug moeten betalen.

4. Toetreden tot beleggingsfondsen

In plaats van zelf aandelen te kopen of verkopen, of leningen te verstrekken, kan je ook geld beleggen in een beleggingsfonds. In een beleggingsfonds wordt het kapitaal verzameld dat de beleggers geïnvesteerd hebben. Vanuit het fonds – dat meestal een naamloze vennootschap is – worden vervolgens meerdere en verschillende aandelen, obligaties en dergelijke gekocht op de effectenbeurs.

Als de bedrijven waarin het fonds belegd heeft winst maken, ontvangen zij dividend – wellicht meer dan zij geïnvesteerd hadden, indien het bedrijf meer waard wordt. Het beleggen in fondsen is doorgaans een betere keuzen dat het kopen van een aandeel in een enkel bedrijf. Wanneer het ene bedrijf waar het fonds in geïnvesteerd heeft namelijk failliet gaat – en daarmee jouw geld verloren -, zal jij alsnog geld ontvangen van de overige bedrijven.

De risico´s van beleggen

Hoewel geld verdienen op de beurs door te beleggen een erg eenvoudige, gemakkelijke en snelle manier lijkt om geld te verdienen, blijkt in vele gevallen het tegendeel echter waar. Je moet er namelijk altijd rekening mee houden dat je uiteindelijk meer geld kunt verliezen dan binnenhalen.

Er zitten namelijk verscheidene risico´s aan beleggen. Voorbeelden zijn het minder waard worden van de beleggingen door ontwikkelingen in de algemene economische situatie, of door het stijgen van de rente. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een onderneming bij wie jij een obligatie gekocht hebt failliet gaat, waardoor jij je geïnvesteerde geld niet terugkrijgt.

Een andere manier om geld te verdienen

Een veel betere en slimmere manier om snel en gemakkelijk geld te verdienen, is middels het GeldGorilla Geheimen Programma. Door dit programma leer jij hoe je een volledig inkomen, van minimaal €2950,- per maand, vanuit je huis kunt generen, zonder technische kennis. Als jij dus weinig gelegenheid hebt om een tweede baan te nemen, vormt dit programma de perfecte oplossing!

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

  • Plus500 is een CFD service
  • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
  • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *