Geld Gorilla Geheimen Lidmaatschap Opzeggen?

Wil je het lidmaatschap opzeggen / stopzetten van het Geld Gorilla Geheimen programma? Hieronder staat een uitleg hoe je dat precies doet. 

Toen je Geld Gorilla Geheimen kocht, kon je ervoor kiezen om wel of niet De Ultieme Winst Maximalisator erbij te nemen. De Ultieme Winst Maximalisator heb je de eerste maand gratis of voor slechts €1 instapkosten gekregen (t.w.v. € 47).

In dit videoprogramma leer je met behulp van stap voor stap voorbeeld video’s hoe je simpel en snel een website opzet, hoe je hier veel bezoekers op krijgt en hier veel geld mee verdient.

De eerste 30 dagen van het programma De Ultieme Winst Maximalisator zijn gratis en geven jouw de mogelijkheid om het programma volledig risicovrij uit te proberen. Dit kun je zien als een proefabonnement want binnen deze 30 dagen heb je de mogelijkheid om jezelf kosteloos af te melden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €47 per maand. Daarna betaal je €47 per maand voor toegang tot het programma (wat ook opzegbaar is via dit afmeldformulier).

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €47 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Afmelden van Het Ultieme Winst Maximalisator Programma kan eenvoudig en snel via het contactformulier. Bij het afmelden van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en het lidmaatschap stopzetten:

Contactformulier klantenservice Geld Gorilla Geheimen

Alleen onze klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap afmelden. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.