Geld Verdienen met Panelwizard? Onderzoek + Alternatieven

Zeker in tijden van corona zijn we onzeker als het aankomt op onze verdiensten en hoe lang we die nog zullen hebben. Velen hebben hun baan al verloren en hadden wel graag een spaarpotje willen hebben voor onvoorziene kosten en het onverwachte verlies van een baan.

Panelwizard is een manier om gemakkelijk en snel geld te verdienen, tenminste, dat vindt Panelwizard zelf. Of dat zo is, lees je in dit artikel!

PanelWizard-onderzoek

Via PanelWizard is er een groep mensen samengesteld die een goede weerspiegeling is van de Nederlandse consumentenmarkt en dus ook de samenleving. Het platform wordt voornamelijk gebruikt en ingezet bij marktonderzoek voor bedrijven, en is er dus om informatie te verstrekken aan bedrijven die deelnemen aan Panelwizard.

Die bedrijven kunnen dankzij die informatie de producten die zij verkopen of aanbieden beter afstemmen op de behoeften en wensen van de klanten. Uiteraard is het zo dat de klanten die lid zijn van Panelwizard, en hun mening willen geven, hier iets voor terugkrijgen.

Gratis stappenplan: Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek gratis hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Wat doe ik als lid van PanelWizard?

Dat is eigenlijk supersimpel, en je raadt het waarschijnlijk al: je mening geven. De leden van PanelWizard krijgen ieder jaar telefonisch, via internet of schriftelijk een aantal berichten waarin om hun mening wordt gevraagd. Daarvoor worden ze uiteraard beloond.

Zelfs al bij klikken, aankruisen of telefonisch wat vragen beantwoorden krijg je een beloning. Dat is alles wat Panelwizard van je vraagt als je een Panelwizard-lid wordt. Het gaat hierbij in alle gevallen om vragen die voordelig zijn voor marktonderzoek, nooit om de verkoop van een product.

“Waarom zou je je mening voor jezelf houden als je er geld mee kunt verdienen?”

Wat krijg ik als lid van Panelwizard?

Per vraag krijg je als Panelwizard-lid een kleine beloning van € 0,10. Daarmee bouw je op een makkelijke manier een klein maar wel leuk bedrag op. Dit kan voor jezelf zijn, maar ook voor één van de goede doelen voor welke je kunt sparen via Panelwizard.

Ook zijn er bedrijven die producten bij PanelWizard willen laten testen door jou (en de andere leden van Panelwizard). Als jouw selectie aan interesses meewerkt, kun je dus ook nog eens gratis producten ontvangen, uitproberen en uitgebreid testen. Je kunt hierbij denken aan een dvd-speler, parfum of thuismaaltijd.

Hoe hoog is mijn beloning?

Als je vragenlijsten volledig invult of beantwoordt, ontvangt je, zoals eerder al beschreven, 10 eurocent per beantwoorde vraag. Goed om te weten is dat Panelwizard de beste vergoeding per vraag biedt van alle websites die soortgelijke marktonderzoeken aanbieden. Daarnaast is de vergoeding geheel onafhankelijk van het antwoord dat je geeft. Korte en makkelijke vragenlijsten levert dus al direct een aantal euro’s op.

Het geld dat je bij elkaar spaart, is voor jezelf, de vereniging waarbij je zit of voor één van die eerder al genoemde goede doelen waarvoor je aan het sparen bent. Het is dus vrij eenvoudig verdiend voor maar een aantal minuutjes werk!

De vragen die je in de vragenlijsten/enquêtes krijgt, zijn vrijwel nooit ontzettend lang of moeilijk. Als een vraag meer tijd van je vraagt, dan zorgt Panelwizard er natuurlijk voor dat je voor die specifieke vraag een bonus ontvangt bovenop de €0,10. Op die manier probeert Panelwizard zijn leden tevreden te houden.

Hoe word ik lid van Panelwizard?

Je bent natuurlijk niet automatisch lid; hier moet je wel wat voor doen. Het is echter ontzettend gemakkelijk om lid te worden van Panelwizard. Voordat je Panelwizard-lid wordt, moet je je inschrijving via een e-mail bevestigen. Na enige tijd ontvang je dan een vragenlijst die je weer moet invullen. Op basis van de resultaten die uit die vragenlijst komen, wordt beslist of je officieel lid kunt worden van Panelwizard.

Leuk om te weten is dat je ook geld kunt verdienen door andere (geschikte) leden te werven voor Panelwizard! Je zult je vrienden helpen geld te verdienen en verdient daar dan zelf ook nog eens geld mee!

“Niet alleen je mening, maar ook je vriendenkring is geld waard!”

Hoe en wanneer word ik uitbetaald door Panelwizard?

Het geld dat je verdient via Panelwizard wordt niet meteen uitbetaald nadat je de vragen hebt beantwoord, maar komt in je eigen persoonlijke spaarpotje. Twee keer per jaar (in juni en december) wordt dit persoonlijke spaarpotje automatisch aan je uitbetaald.

Je kunt ervoor kiezen het bedrag op je eigen bankrekening te laten storten of te doneren aan een goed doel naar keuze. Hiervoor komen niet alleen een aantal door Panelwizard uitgekozen goede doelen in aanmerking. Je kunt namelijk daarnaast sparen voor een vereniging of club waarvan je deel uitmaakt.

Alternatieven voor Panelwizard

Panelwizard is natuurlijk niet de enige website waarmee je geld kunt verdienen en een spaarpotje kunt vullen. Hieronder geven we je wat alternatieven voor Panelwizard die je ook leuke bedragen kunnen opleveren!

1.     Stempunt

StemPunt is het online panel van Motivaction dat onderzoek doet. Als je je aanmeldt bij StemPunt geef jij samen met 65.000 andere StemPunt-leden je mening over een verscheidenheid aan producten en diensten.

StemPunt vertaalt jouw feedback naar goede en toepasbare actiepunten voor verschillende organisaties en bedrijven. Je mening geef je bij StemPunt door online enquêtes/vragenlijsten in te vullen.

Voor jouw mening krijg je natuurlijk een aantal punten, waarmee je spaart voor mooie cadeaubonnen. In dit geval gaat het dus niet om cash geld, maar wel leuke cadeaubonnen die je in veel verschillende winkels kunt uitgeven. Het kan je dus wel een hoop geld besparen!

Je kunt snel en gemakkelijk lid worden van StemPunt. Je vult simpelweg je gegevens in op het inschrijfformulier. Daarna ontvang je een bevestigingslink via de e-mail. Als je die aanklikt, kun je direct beginnen met het invullen van de enquêtes! Lid worden van StemPunt is geheel gratis.

2.     BEENQ

Ook BEENQ is weer een goede website waarmee je een leuk bedrag kunt verdien. BEENQ is ook geheel gratis en je kunt meedoen via de website als je de minimale leeftijd hebt van 16 in Nederland en 13 in België. Dit is dus ook erg leuk voor de wat jongere lezers die graag een zakcentje willen verdienen! Dat kan prima via BEENQ.

Via de website van BEENQ moet je een profiel invullen, zodat BEENQ kan inschatten of een onderzoek wel geschikt en relevant is voor jou. Als je dit profiel niet invult of niet regelmatig aanpast (mochten er veranderingen plaatsvinden), dan kan het zijn dat je voor enquêtes wordt uitgenodigd die je totaal niet interesseren of waaraan je niet eens mee kunt doen. Het is dus belangrijk dat je dat profiel bij BEENQ up-to-date houdt.

De enquêtes krijg je toegestuurd via de e-mail, maar BEENQ raadt je aan om ook via de website via je profiel regelmatig te checken of er mogelijk nieuwe onderzoeken voor je beschikbaar zijn.

De beloning per enquête hangt natuurlijk af van de tijd die je eraan moet besteden. Voor enquêtes waar je langer over doet, krijg je dus logischerwijs meer geld. Het geld dat je krijgt, ligt in de meeste gevallen tussen de €0,50 en €4. Dit bedrag ontvang je via PayPal; je moet dus voorafgaand wel even een PayPal-account aanmaken, maar ook dit is geheel gratis.

3.     MOBROG

De volgende enquêtewebsite in dit rijtje van alternatieven voor Panelwizard is MOBROG. MOBROG wordt verzorgd door een marktonderzoeksinstituut uit Duitsland: SPLENDID RESEARCH GmbH. SPLENDID RESEARCH voert zowel via internet als via de smartphone-app wereldwijd enquêtes uit.

Het online panel heeft een verbinding met een wereldwijd netwerk, zodat het breed opgezette enquêtes van hoge kwaliteit kan uitvoeren. De mensen die deelnemen aan de enquêtes ontvangen als waardering en dank voor hun tijd een leuke beloning, die via PayPal wordt uitbetaald. Ook voor MOBROG is een PayPal-account dus vereist, maar zoals eerder al aangegeven, is een PayPal-account aanmaken geheel gratis.

De enquêtes van MOBROG hebben betrekking op twee gebieden: marktonderzoek en wetenschap. Ondernemers en onderzoekers zijn geïnteresseerd in je mening om producten en diensten te kunnen verbeteren en verder te ontwikkelen.

Nadat je je geregistreerd hebt, krijg je per e-mail uitnodigingen voor verschillende online enquêtes. In de e-mail met de uitnodiging krijg je een link naar de vragenlijst samen met een korte beschrijving van het onderwerp van de enquête. Als je eenmaal op de link hebt geklikt, kun je direct starten: er worden je vragen gesteld die je beantwoordt door eenvoudig antwoorden aan te klikken of door een korte tekst in te typen.

Je antwoorden worden vóór het bepalen van de uitkomsten uiteraard anoniem gemaakt, zodat je altijd bent beschermd en alles privé blijft. Je persoonlijke gegevens, die je bij MOBROG hebt ingevuld, zijn alleen om jou als lid van MOBROG en deelnemer aan de enquêtes te kunnen kiezen. Deze gegevens worden door MOBROG niet verstrekt aan derden.

Het bedrag dat je verdient met vragenlijsten, wordt bijgeschreven op je deelnemersaccount. Je kunt het daarna heel eenvoudig laten uitbetalen via PayPal.

4.     Factsnapp

Factsnapp doet marktonderzoek voor bedrijven en organisaties die haast hebben bij het verstrekken van informatie. Vaak hebben deze bedrijven of organisaties dit zelfs nodig binnen één uur. Als Factsnapp-panellid krijg dan dus ook vaak korte vragenlijsten voorgelegd die je snel kunt invullen; dit is immers van belang voor de klanten van Factsnapp. Factsnapp-vragenlijsten bestaan slechts uit maximaal zes vragen. Deze kun je dus gemakkelijk via je tablet of mobieltje invullen. Dit is wederom om snelheid bij het invullen van de enquêtes te garanderen.

Voor niets gaat de zon op, en daarom betaalt Factsnapp je voor je mening. Voor iedere vraag die je beantwoordt, ontvang je van Factsnapp 10 eurocent (evenveel als bij Panelwizard dus; €0,10 per vraag is het hoogste wat je zult vinden). Dat geld komt wordt opgeslagen in je spaarpotje en wordt tweejaarlijks aan je uitbetaald. Op je eigen persoonlijke pagina kun je altijd kijken hoe het ervoor staat met je spaarsaldo. Het is dus zeer eenvoudig en snel verdiend!

Bij Factsnapp maakt de klant (die organisaties en bedrijven) geheel zelf de vragenlijst. Daardoor kan de vraagstelling per onderzoek verschillen. Om het voor jou aangenaam te maken en houden, zijn de enquêtes altijd kort maar krachtig. Dit geldt ook voor de vraagtekst en de antwoorden die je op de vragen moet geven. De klanten van Factsnapp kunnen jou dus nooit saaie en langdradige vragenlijsten geven om in te vullen.

Wat ook goed is om te weten, is dat je privacy bij Factsnapp in goede handen is. Alle gegevens worden altijd anoniem en vertrouwelijk behandeld en worden nooit worden verkocht aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan het uitvoeren van marktonderzoek. Een respectvolle benadering van de panelleden is bij Factsnapp superbelangrijk!

Bovendien zijn de databestanden zeer streng beveiligd om misbruik van gegevens van Factsnapp-leden te voorkomen. Het moederbedrijf van Factsnapp, Kien Onderzoek, is ISO-gecertificeerd en houdt zich uiteraard aan de gedragscode van de branchevereniging MOA en ICC/ESOMAR.

Ook heeft Kien Onderzoek haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag. Het College Bescherming Persoonsgegevens houdt toezicht op de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het mag duidelijk zijn dat je gegevens bij Factsnapp dus veilig zijn.

Als je geïnteresseerd bent in het deelnemen aan enquêtes van Factsnapp, kun je je gemakkelijk inschrijven en direct geld verdienen via de website.

Het is niet gek dat Factsnapp bekend staat om razendsnel onderzoek. Dat betekent dat onderzoeken dus ook snel weer kunnen worden afgesloten. Via de Factsnapp-app kun je altijd supersnel reageren op onderzoeksuitnodigingen en heb je daarnaast goed inzicht in je spaarpot en andere persoonlijke gegevens.

5.     Waardevolle Mening

Het laatste alternatief voor Panelwizard wat we je willen geven, is Waardevolle Mening. Waardevolle Mening is wereldwijd het grootste panel voor betaalde enquêtes. Het bestaat sinds 2004 en heeft op dit moment meer dan 3 miljoen leden over de gehele wereld.

Waardevolle Mening beschrijft zichzelf als een gemeenschap voor marktonderzoek.  Als je lid wordt van Waardevolle Mening vul je online enquêtes in, neem je deel aan dagboekstudies en test je de nieuwste producten in je vrije tijd. Dit doe je natuurlijk niet gratis en voor niets.

Via Waardevolle mening kun je, net als bij SpaarPunt, cadeaubonnen en vouchers ontvangen van grote en bekende merken. Daarmee kun je dus aardig wat geld besparen!

Als je het registratieformulier invult, kun je direct je account activeren. Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je verschillende enquêtes in de inbox!

Bij Waardevolle Mening gaat het niet enkel om enquêtes, maar ook om bijvoorbeeld nieuwe producten die je mag testen, reclamecampagnes die je moet beoordelen, en noem het maar op. Zeker een goed alternatief voor PanelWizard dus!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time €2950 per maand kan verdienen

Ontdek de  gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek Meer Over Geld Gorilla Geheimen

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *