CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 66% van de beleggers in kleine beleggingen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te nemen uw geld te verliezen. Voor cryptocurrencies geldt: zeer volatiel investeringsproduct. Uw kapitaal loopt risico. 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met plus500. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Wat Is Jouw Geld Nog Waard? Veilig Beleggen in Goud

Als je voor het eerst een vaste baan krijgt, dan verandert het leven. Ten eerste moet je bijna elke dag aan het werk en op de tweede plaats stijgt het saldo van je bankrekening elke maand, mits je uitgavepatroon niet extreem verandert.

Je bouwt een vermogen op. Elke maand stijgen de getallen op je digitale bank en je begint je dingen af te vragen. Wat is de waarde van mijn geld én op welke manier zorg ik dat deze waarde niet verdwijnt?

Het zijn meer dan terechte vragen. In dit artikel laat ik zien dat beleggen niet altijd een risicovolle investering hoeft te zijn. Ik laat je zien dat je huidige bankgetal onzekerder is dan je denkt en dat veiligheid alleen behaald kan worden met schaarse materialen!

Wie kan je nog vertrouwen?

In 2008 dompelde de bankencrisis de wereld in rouw. Mensen met miljoenen euro’s op de bank verloren in één klap nagenoeg hun hele vermogen. In de Verenigde Staten, IJsland, Spanje, Griekenland én ook Nederland vielen banken!

Het was één groot slagveld.

De euro’s op de bank DSB, Rabobank, ING en SNS bleken niet helemaal juist geïnvesteerd en stuk voor stuk kwamen ze in de problemen. De DSB viel en de andere banken werden geïnjecteerd met overheidsgeld – niet dat de overheid echt nog geld heeft.

Als beginnende kracht op de arbeidersmarkt zijn er duizenden redenen om de banken niet te vertrouwen. Naast deze duizenden redenen om banken niet te vertrouwen met jouw geld.

Veilig beleggen? Doe het zelf!

Als je wilt beleggen moet je het eigenlijk in eigen handen houden. Wat maakt het de bankadviseur, in een maatpak van Giorgio Armani, uit als jij je geld verliest? Hij verliest misschien zijn commissie, maar erger wordt het niet.

Veilig beleggen doe je zelf, maar veilig beleggen kan eigenlijk pas als je van je beleggingen een baan maakt. Als jij veel kapitaal hebt, en veel interesse in de economische wereld, dan kun je veilig beleggen op bijvoorbeeld de aandelenmarkt.

Tijd heb jij echter niet, dus geef ik jou DE oplossing om veilig te beleggen.

GOUD!

Op zoek naar een eenvoudig werkende en betrouwbare broker?

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Je kan via IDEAL Storten. Dit bedrijf biedt zeer lage tradekosten aan jouw handelingen worden snel verwerkt.

Kijk snel op de actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Een paar verzochte waarschuwingen: Plus500 is een CFD service, je kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig) en Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners.

Let op: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Alleen goud is waardevast

Mensen die gaan voor zekerheid, die gaan voor goud. Er is een sterke opkomst van de verkoop van dit edelmetaal, omdat er veel vermogende mensen het vertrouwen in de financiële wereld zijn verloren.

Wat is je euro nog waard, als de munt uiteen valt? Ben je dan ineens de helft van je vermogen kwijt, omdat de munt devalueert ten opzichte van de andere internationale munteenheden?

Waarschijnlijk wel.

Met goud heb je geen zorgen. Goud is nagenoeg waardevast, doordat goud een schaarste is. Het edelmetaal kan niet door een machine bijgedrukt worden als de markt een injectie nodig heeft.

De aarde heeft ons een beperkte hoeveelheid goud geschonken en als jij een deel van dit schaarste goed in handen hebt, dan ben je verzekerd van een metaal dat bijna niet in waarde fluctueert.

Met goud word je niet rijk

Wat voor rendement behaal je dan per jaar? Niets. Als je voor veilig beleggen kiest, dan koop je goud in. Na tien jaar kun jij hetzelfde bedrag dat je investeerde in 2014 weer terugkrijgen.

Is dat slim?

Als jij geen vertrouwen meer hebt in het financiële stelsel met de onbetrouwbare banken, dan kies je voor goud óf stap je over op een digitaal betalingssysteem…

Wil jij meer informatie over beleggen op een veilige manier óf wil je gewoon op een simpele manier veel geld verdienen? Bekijk dan ons videoprogramma:

Klik hier voor meer informatie

Mijn laatste maar belangrijkste tip: handel via een betrouwbare broker

Ik handel zelf al enkele jaren met Plus500. Dit bedrijf is simpel in gebruik, en hanteert lage kosten.

Ik ben niet de enige die dit bedrijf goed en betrouwbaar vindt, want er zijn al miljoenen die dit systeem gebruiken.

In deze markt zie je op dagelijkse en wekelijkse basis grote verschillen in de koers, vandaag zou de koers nog flink kunnen stijgen.

Daarom ben ik erg blij dat Plus500 op korte termijn je acties doorvoert. Na het geven van de opdracht kan je er vertrouwen in hebben dat het snel wordt uitgevoerd.

Bij Plus500 kun je tevens via iDEAL storten.

Kijk op deze actiepagina en begin met handelen via Plus500.

Tot slot wil ik jou wel bewust maken van de volgende vereiste meldingen:

  • Plus500 is een CFD service
  • Jouw kapitaal loopt risico bij handelen (handel verstandig)
  • Plus500 is geschikt voor ervaren traders en niet voor beginners

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *