Over Frank Sanders

Hey, ik ben Frank Sanders.

Ik doe de eindredactie voor geldgorilla.nl

Ik heb sinds 2013 meer dan 400 artikelen geschreven over beleggen, aandelen, cryptocurrency, geld verdienen, internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Kortom over alles wat met geld te maken heeft.

Ik ben er trots op dat GeldGorilla bekend is van de Cosmopolitan en Geenstijl.

Ik ben altijd met geld bezig geweest. Op het schoolplein van de lagere school had ik al een handeltje in Pokémon kaarten. Geld maakt natuurlijk niet gelukkig, maar de dingen die je met geld kunt doen kunnen je wel gelukkiger maken.

Ik heb de Hbo-opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool Breda gedaan. In 2012 heb ik mijn diploma gehaald. Omdat ik vooral geïnteresseerd raakt in online marketing heb ik ook nog NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing gedaan. Veel van de kennis die ik met de NIMA opleidingen heb opgedaan heb ik gebruikt voor het schrijven van de artikelen die je op GeldGorilla kunt lezen.

Ik verdien mijn inkomen vanuit huis en ik ben er van overtuigd dat iedereen – die dat wil – zijn inkomen vanuit huis kan verdienen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer en een internet verbinding. En een gids die je op de vele online mogelijkheden wijst en je de weg wijst. GeldGorilla wil graag deze gids zijn, in de wirwar van online verdienmogelijkheden.

Ik heb inmiddels al 7 jaar ervaring met internet marketing waaruit ik mijn inkomsten geniet. Daarnaast heb ik inkomstenstromen vanuit beleggingen, forex en cryptocurrencies. Ik geniet van de financiële vrijheid die ik heb. Hierdoor heb ik veel tijd om met mijn familie en vrienden door te brengen en de dingen te doen die ik leuk en belangrijk vindt. Zonder afhankelijk te zijn van een maandelijks loonstrookje of me zorgen te maken over een budget.

Mijn missie met GeldGorilla

Het is mijn missie om mijn ervaring en kennis op het gebied van financiën en online geld verdienen met zoveel mogelijk mensen te delen. Het geeft me voldoening als ik andere mensen kan helpen om financieel sterker te staan.