Over Frank Sanders

Hoi ik ben Frank Sanders. Ik ben een financiële goeroe en ik heb duizenden mensen geholpen met het besparen van geld en het verhogen van hun inkomen. Ik schrijf met veel plezier en toewijding over de meest uiteenlopende geldzaken.

Voor onze blog GeldGorilla heb ik honderden artikelen geschreven over o.a. beleggen, aandelen, cryptocurrency, geld verdienen, internet marketing, zoekmachine optimalisatie…eigenlijk alles wat met geld te maken heeft.

In mijn visie kan iedereen een inkomen vanuit huis verdienen. Dit is dan ook de rode draad in mijn artikelen. Of deze nu gaan over geld verdienen met social media, bloggen of investeren; iedereen met toegang tot het internet kan vanuit huis een inkomen maken.

Ons doel is altijd om mensen te helpen met het behalen van hun financiële doelstellingen zodat ze meer tijd hebben voor belangrijkere zaken in het leven, zoals familie en vrienden. Dit zonder zich zorgen hoeven te maken over het budget.

Ik realiseerde me dat mensen voor hun inkomen en financiële vrijheid, zo min mogelijk afhankelijk moeten zijn van banken, een loonstrookje en op eigen benen moeten kunnen staan. Dit inzicht inspireerde me de zekerheid van een vaste baan op te geven en hiervoor, via GeldGorilla, de handvatten aan te reiken voor iedereen die financieel sterker wil staan.

Hopelijk zullen mijn artikelen je inspireren en motiveren om financieel te groeien, zodat je meer kunt genieten van het leven.