Welke Crypto Nu Kopen? Dit Zeggen de Experts

De crypto-rage begint steeds meer aandacht te trekken van steeds meer mensen, regeringen en zelfs financiële instellingen over de hele wereld. De toenemende adoptie toont aan dat cryptocurrency-investeringen een toegangspoort kunnen zijn tot welvaart en rijkdom. Grijpen de cryptokoersen jouw aandacht en wil je gaan beleggen? Dan is het belangrijk dat je wat vooronderzoek doet om bekend te worden in de wereld van crypto, en om jouw cryptoportefeuille te diversifiëren.

Doorgaan naar artikel »

5 Betrouwbare Websites om Crypto Koersen te Bekijken

De wereld van crypto valt te omschrijven als een voortdurend veranderend ecosysteem, en deze munteenheden kunnen het ene moment naar markthoogtepunten stijgen en in een flits in waarde kelderen! Of je nu van plan bent om te investeren op de lange termijn of liever een aantal kortlopende trading-strategieën wilt uitproberen, het is altijd een goed idee om regelmatig de koers te controleren van de munten die je op het oog hebt, of je ze nu gekocht hebt of niet.

Ben jij op zoek naar de beste trackers op de markt om de koersen van jouw favoriete crypto’s te checken? In dit artikel geven we je niet alleen een handig overzicht van enkele van de beste sites die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, maar trappen we eerst af met een aantal handige tips om de technische grafieken uit te lezen en hoe je deze informatie in jouw voordeel kan gebruiken.

Doorgaan naar artikel »

Welke Crypto’s Kopen In 2022? De Top 7 Cryptomunten

Cryptomunten zijn in de breedste zin van het woord een vorm van digitale valuta die bestaat in een gedistribueerd, gedecentraliseerd register dat beter bekend staat als een blockchain. Daar waar Bitcoin nog altijd de cryptoleider blijft in termen van marktkapitalisatie, gebruikersbasis en populariteit, is er een groot aantal andere virtuele munten die bijdragen aan de totstandkoming van gedecentraliseerde financiële systemen (DeFi).

Deze alternatieve munten worden ook wel altcoins genoemd en hebben doorgaans andere kenmerken dan Bitcoin, zoals de mogelijkheid om meer transacties per seconde te verwerken, of het gebruik van andere consensusalgoritmen, zoals proof-of-stake. Het vinden van de beste altcoins kan moeilijk zijn omdat er zo veel te kiezen valt. Ze kunnen echter ongetwijfeld de moeite waard zijn, omdat deze munten vaak hogere rendementen binnenhalen! Om je wegwijs te maken in de wereld van crypto, hebben we in dit artikel de top 7 cryptomunten van 2022 samengesteld.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is een Crypto Wallet? Uitleg + 5 Beste Wallets

Het kan tegenwoordig bijna niet anders dan dat je de verhalen hebt gehoord van mensen die enorme bedragen verdienen met de handel in crypto. Het is dan ook niet gek dat meer en meer mensen daarin geïnteresseerd raken. Veel mensen haken echter snel weer af, omdat het ze bij nader inzien toch wel erg ingewikkeld vinden lijken.

Dat is jammer, want in werkelijkheid is handelen in crypto écht niet zo ingewikkeld als het lijkt. Het is alleen de terminologie die verhalen over crypto vaak lastig te begrijpen maakt. Om wat van die verwarring weg te nemen, bespreek ik in dit artikel één zo’n crypto-term: de crypto wallet. Wat is het, welke soorten zijn er, en wat zijn de beste? In dit artikel lees je het allemaal!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is HOLO en Waar Kan Ik Het Kopen/Verkopen? + 4 Tips

Wie anno 2022 geld wil verdienen met de handel in financiële producten, moet een stuk meer huiswerk doen dan tien jaar geleden. Ooit bestonden de financiële markten uit niet veel meer dan aandelen en obligaties, maar tegenwoordig lijkt het alsof er iedere dag wel een nieuwe cryptocurrency of andersoortig digitaal product wordt uitgebracht.

Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken, omdat je een hele hoop informatie moet verwerken voordat je echt weet wat je aan het doen bent. In dit artikel hopen we wat verwarring weg te nemen rondom een relatief nieuwe cryptocurrency: HOLO. Wat is HOLO precies, wat onderscheidt het van andere crypto’s, en waar kun je erin handelen? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

Is Kraken.com Betrouwbaar? Test, Ervaringen & Reviews

Wil je gaan handelen in cryptocurrencies, dan is het uitzoeken van het juiste platform de eerste belangrijke keuze die je moet maken. Sommige platforms zijn handig in het gebruik en volledig betrouwbaar, maar er zijn er ook genoeg die (zeker voor leken) nauwelijks te begrijpen zijn, en platformen die achteraf volslagen onbetrouwbaar blijken. Geen keuze die je al te makkelijk moet maken dus!

Het kan helaas vrij lastig zijn om te bepalen wat de juiste keuze is, omdat er tegenwoordig een hele hoop verschillende brokers voor crypto’s bestaan, en de beschikbare informatie steeds meer en meer wordt. Hierdoor kun je enigszins overweldigd raken. In dit artikel willen we daarom over één broker voor eens en voor altijd een oordeel vellen: Kraken.com. Is deze site betrouwbaar, veilig, en gebruiksvriendelijk? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is VET (VeChain) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Nagemaakte high-end goederen hebben de luxe-industrie in 2017 maar liefst $ 30 miljard gekost. Dat is de reden dat de fraudebestrijdingstechnologie van VeChain serieuze aandacht heeft getrokken, zelfs in de overvolle crypto-ruimte die we vandaag de dag kennen.

Het voorziet in de behoefte van consumenten die graag willen weten of hun aankopen authentiek zijn. Verder helpt deze technologiebedrijven om meer transparantie te krijgen tijdens het leverings- en fabricageproces.

Kan de toepassing ervan helpen een einde te maken aan productpiraterij?

Doorgaan naar artikel »

Is Coinbase Betrouwbaar? Onderzoek + 4 Alternatieve Platformen

Met alle verschillende cryptocurrencies die er tegenwoordig in omloop zijn, is het al lastig genoeg om te kiezen in welke coins je wil investeren. Er valt immers een hoop geld te verdienen met crypto’s. Maar er zijn ook currencies die achteraf niet veel meer dan een hype blijken. Als je daarbovenop ook nog het juiste platform moet kiezen voor de handel in crypto’s, moet je dus wel héél veel in één keer beslissen.

In dit artikel proberen we je hiermee enigszins bij te helpen, door in te zoomen op één platform: Coinbase. Overweeg jij dit platform te gaan gebruiken voor de handel in crypto’s? Lees dan eerst dit artikel, waarin we bespreken of Coinbase geschikt en, misschien nog wel belangrijker, betrouwbaar is als platform! Voor het geval je Coinbase uiteindelijk niks vindt, geven we je ook nog een aantal alternatieve platformen.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is BNB (Binance) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Het kan haast niet dat je in 2021 niet weet wat een crypto is. Als je de term cryptocurrency niet kent, zul je in ieder geval termen als Bitoin, Ethereum en (recentelijk) Dogecoin wel kennen. Ook zul je waarschijnlijk wel hebben gehoord dat er mensen zijn die heel veel geld verdienen met de handel in deze crypto’s, en dus is de kans groot dat je er al wel eens over hebt nagedacht om dit zelf te proberen.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is Doge Coin (Doge) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Dogecoin zet het internet op z’n kop. Mark Cuban, Elon Musk en zelfs beef jerky-merk Slim Jim zijn er binnen no-time in gerold.

De cryptocurrency die minder dan tien jaar geleden nog als een parodie begon en ook werd gezien, heeft dit jaar een wilde rit gemaakt, zeker aangezien individuele investeerders zich hebben opgestapeld.

Doorgaan naar artikel »