Wat Is een Crypto Wallet? Uitleg + 5 Beste Wallets

Het kan tegenwoordig bijna niet anders dan dat je de verhalen hebt gehoord van mensen die enorme bedragen verdienen met de handel in crypto. Het is dan ook niet gek dat meer en meer mensen daarin geïnteresseerd raken. Veel mensen haken echter snel weer af, omdat het ze bij nader inzien toch wel erg ingewikkeld vinden lijken.

Dat is jammer, want in werkelijkheid is handelen in crypto écht niet zo ingewikkeld als het lijkt. Het is alleen de terminologie die verhalen over crypto vaak lastig te begrijpen maakt. Om wat van die verwarring weg te nemen, bespreek ik in dit artikel één zo’n crypto-term: de crypto wallet. Wat is het, welke soorten zijn er, en wat zijn de beste? In dit artikel lees je het allemaal!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is HOLO en Waar Kan Ik Het Kopen/Verkopen? + 4 Tips

Wie anno 2022 geld wil verdienen met de handel in financiële producten, moet een stuk meer huiswerk doen dan tien jaar geleden. Ooit bestonden de financiële markten uit niet veel meer dan aandelen en obligaties, maar tegenwoordig lijkt het alsof er iedere dag wel een nieuwe cryptocurrency of andersoortig digitaal product wordt uitgebracht.

Hierdoor kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken, omdat je een hele hoop informatie moet verwerken voordat je echt weet wat je aan het doen bent. In dit artikel hopen we wat verwarring weg te nemen rondom een relatief nieuwe cryptocurrency: HOLO. Wat is HOLO precies, wat onderscheidt het van andere crypto’s, en waar kun je erin handelen? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

Is Kraken.com Betrouwbaar? Test, Ervaringen & Reviews

Wil je gaan handelen in cryptocurrencies, dan is het uitzoeken van het juiste platform de eerste belangrijke keuze die je moet maken. Sommige platforms zijn handig in het gebruik en volledig betrouwbaar, maar er zijn er ook genoeg die (zeker voor leken) nauwelijks te begrijpen zijn, en platformen die achteraf volslagen onbetrouwbaar blijken. Geen keuze die je al te makkelijk moet maken dus!

Het kan helaas vrij lastig zijn om te bepalen wat de juiste keuze is, omdat er tegenwoordig een hele hoop verschillende brokers voor crypto’s bestaan, en de beschikbare informatie steeds meer en meer wordt. Hierdoor kun je enigszins overweldigd raken. In dit artikel willen we daarom over één broker voor eens en voor altijd een oordeel vellen: Kraken.com. Is deze site betrouwbaar, veilig, en gebruiksvriendelijk? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is VET (VeChain) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Nagemaakte high-end goederen hebben de luxe-industrie in 2017 maar liefst $ 30 miljard gekost. Dat is de reden dat de fraudebestrijdingstechnologie van VeChain serieuze aandacht heeft getrokken, zelfs in de overvolle crypto-ruimte die we vandaag de dag kennen.

Het voorziet in de behoefte van consumenten die graag willen weten of hun aankopen authentiek zijn. Verder helpt deze technologiebedrijven om meer transparantie te krijgen tijdens het leverings- en fabricageproces.

Kan de toepassing ervan helpen een einde te maken aan productpiraterij?

Doorgaan naar artikel »

Is Coinbase Betrouwbaar? Onderzoek + 4 Alternatieve Platformen

Met alle verschillende cryptocurrencies die er tegenwoordig in omloop zijn, is het al lastig genoeg om te kiezen in welke coins je wil investeren. Er valt immers een hoop geld te verdienen met crypto’s. Maar er zijn ook currencies die achteraf niet veel meer dan een hype blijken. Als je daarbovenop ook nog het juiste platform moet kiezen voor de handel in crypto’s, moet je dus wel héél veel in één keer beslissen.

In dit artikel proberen we je hiermee enigszins bij te helpen, door in te zoomen op één platform: Coinbase. Overweeg jij dit platform te gaan gebruiken voor de handel in crypto’s? Lees dan eerst dit artikel, waarin we bespreken of Coinbase geschikt en, misschien nog wel belangrijker, betrouwbaar is als platform! Voor het geval je Coinbase uiteindelijk niks vindt, geven we je ook nog een aantal alternatieve platformen.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is BNB (Binance) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Het kan haast niet dat je in 2021 niet weet wat een crypto is. Als je de term cryptocurrency niet kent, zul je in ieder geval termen als Bitoin, Ethereum en (recentelijk) Dogecoin wel kennen. Ook zul je waarschijnlijk wel hebben gehoord dat er mensen zijn die heel veel geld verdienen met de handel in deze crypto’s, en dus is de kans groot dat je er al wel eens over hebt nagedacht om dit zelf te proberen.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is Doge Coin (Doge) en Waar Kan Ik Het Kopen? 3 Tips

Dogecoin zet het internet op z’n kop. Mark Cuban, Elon Musk en zelfs beef jerky-merk Slim Jim zijn er binnen no-time in gerold.

De cryptocurrency die minder dan tien jaar geleden nog als een parodie begon en ook werd gezien, heeft dit jaar een wilde rit gemaakt, zeker aangezien individuele investeerders zich hebben opgestapeld.

Doorgaan naar artikel »

Bitvavo Review: Is deze Exchange Betrouwbaar of Niet?

Het kopen van cryptocurrency kan best gemakkelijk zijn, als je het juiste platform kent. Met de hulp van brokers, zoals bijvoorbeeld Bitvavo, kan het misschien wel gemakkelijk zijn voor jou. Bitvavo is opgericht in oktober 2017 en gelanceerd in 2018 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste Europese brokers.

Bitvavo richt zich niet enkel en alleen op ervaren handelaren, maar ook als je een beginner bent kun je door de gebruiksvriendelijke website en het koop- en verkoopsysteem gemakkelijk aan het werk met Bitvavo. Een groot voordeel van Bitvavo is overigens dat het één van de goedkoopste platforms is.

Je betaalt dus per ver- en aankoop lage(re) handelskosten dan bij andere brokers. In dit artikel geven wij je een review van Bitvavo en laten we je weten of deze exchange betrouwbaar is of niet.

Doorgaan naar artikel »

Geld Verdienen met Bitcoin? 5 Geheimen van Onze Crypto Experts

Cryptocurrency is in de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit; het is de nieuwe manier om heel veel geld te verdienen! Hoewel het concept van Bitcoin, de meest populaire cryptocurrency, redelijk simpel is, kan het nog best ingewikkeld zijn om geld te verdienen met Bitcoin.

Gelukkig zijn er veel mensen die heel veel weten van cryptocurrency. Door de populariteit van Bitcoin zijn er mensen die zich hebben verdiept in deze nieuwe goudmijn. Wil jij weten hoe je geld verdient met Bitcoin? Lees hier de 5 geheimen van onze crypto-experts om geld te verdienen met Bitcoin.

Doorgaan naar artikel »

5 Tips voor Succesvol Investeren / Beleggen in Ethereum

Je moet tegenwoordig wel haast onder een steen gelegen hebben als termen als Bitcoin of cryptogeld jou compleet onbekend zijn. Kranten, nieuwssites en bloggers struikelen bijna over elkaar in een poging als eerste zo snel en zoveel mogelijk informatie te vergaren en naar buiten te brengen over het fenomeen digitale valuta.

Maar wat is toch die mysterieuze, nieuwe valuta, en hoe past Ethereum in het plaatje? En nog belangrijker: hoe ga je ermee aan de slag; hoe kun je op succesvolle wijze investeren/beleggen in Ethereum? Met andere woorden, hoe kun je handelen in Ethereum? Dat en meer kom je te weten in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »