Over ons – GeldGorilla.nl

In 2013 werd GeldGorilla opgericht door Frank Sanders. Deze blog begon over de passie van Frank: online marketing en geld verdienen. GeldGorilla is uitgegroeid tot toonaangevende blog over alles wat met geld, beleggen en online marketing te maken heeft. Met meer dan 400 artikelen en tienduizenden bezoekers per maand.

Frank Sanders schrijft een groot deel van de artikelen op GeldGorilla en doet de eindredactie. Dit doet hij samen met Alex Hartman. Alex Hartman is een erkende SEO specialist en richt zich met name op de artikelen over zoekmachine optimalisatie, WordPress en conversie optimalisatie. Voor de totstandkoming van de artikelen wordt gestoeld op jarenlange ervaring als internet ondernemer. Wij hechten er veel waarde aan om informatie te delen die zo accuraat mogelijk is. Zo gaan we bij het schrijven van de SEO artikelen uit van de WebMaster Guidelines van Google en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkeling op SEO gebied door SEO sites zoals searchengineland.com, searchenginejournal.com, searchenginewatch.com en seroundtable.com te volgen.

Met GeldGorilla willen we voor iedereen die online geld wilt verdienen alle actuele, relevante en eerlijke informatie bieden. Of je nu geld wilt verdienen met dropshipping, thuiswerken, Multi-Level-Marketing, bloggen, een webshop, spaarprogramma’s, beleggen, forex, cryptocurrencies of daytraden; op GeldGorilla zal je altijd eerlijke informatie vinden. Als een bepaald online verdienmodel je nauwelijks iets zal opleveren dan vertellen wij je dat gewoon eerlijk.

Ons doel

Het is ons doel om mensen financieel sterker en weerbaarder te maken. Door betere financiële keuzes te maken hopen wij dat mensen meer financiële vrijheid krijgen. Door meer vanuit huis te doen hopen wij dat mensen meer van het leven kunnen genieten en meer tijd met familie en vrienden kunnen doorbrengen.

Persoonlijk advies

De adviezen die je op GeldGorilla aantreft zijn van algemene aard en betreffen geen persoonlijk advies. Wij mogen geen persoonlijk financieel advies geven en dat doen we dan ook niet. Wij reageren daarom niet op berichtjes met vragen van financiële aard.

Voor het geven van persoonlijk financieel advies is inzicht nodig in je volledige financiële situatie. Neem hiervoor een financieel adviseur in de arm die een AFM vergunning heeft voor het verstreken van financieel advies.

Wij accepteren geen verantwoordelijk voor enige schade geleden door opvolging van adviezen uit artikelen op deze site. Raadpleeg voor het nemen van financiële beslissingen altijd eerst meerdere bronnen en hou rekening met je persoonlijke situatie. Wat voor de één een verstandige investering kan zijn, kan voor de ander een onverstandig groot risico zijn.

Beleggen betekend altijd dat je risico neemt, je inleg kan altijd in waarde verminderen of helemaal in rook opgaan.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Gebruik dan het contactformulier om met ons in contact te komen. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord.