Profiel Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman. Van oorsprong ben ik internet marketing deskundige en sinds ik mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam heb afgerond ben ik als internet ondernemer actief.

Door het succes van mijn websites duurde het niet lang voordat ik meer verdiende dan ik direct nodig had. Tijdens mijn zoektocht naar meer rendement dan een spaarrekening raakte ik geïnteresseerd in alles wat met beleggen te maken heeft. Veilige beleggingen zoals aandelen, vastgoed, kunst en goud hadden in eerste instantie mijn aandacht.

Na verloop van tijd trokken ook beleggingsmogelijkheden met een hoger risicoprofiel mijn aandacht. Denk hierbij aan de Bitcoin, alternatieve cryptocurrencies en financiële producten zoals turbo’s, sprinters en (binaire) opties.

Iets wat ik belangrijk vind is dat mensen financieel onafhankelijk moeten kunnen. Niet alleen voor hun inkomen maar ook voor het behouden van hun verdiende geld. Alternatieve beleggingen zoals vastgoed, kunst maar ook Bitcoin bieden vermogensbescherming tegen het eventuele falen banken en hyperinflatie. Hyperinflatie ingegeven door het vrijwel oneindig in omloop brengen van geld door centrale banken in hun pogingen de schuld bergen te devalueren.

Omdat ik vind dat iedereen financieel onafhankelijk moet kunnen zijn deel ik via GeldGorilla mijn opgedane kennis op dit gebied. Op het vlak van inkomen schrijf ik hoe je geld kunt verdienen, vanuit huis, met internet marketing. Op het vlak van het beschermen van je vermogen schrijf ik over de diverse manieren van beleggen.

Hopelijk vindt ook jij financiële onafhankelijkheid en geven mijn artikelen je de inspiratie om je doelen na te streven.