Over mij – Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman.

Van oorsprong ben ik internet marketing deskundige. Ik heb civiele techniek aan de TU van Delft gedaan. Daarna heb ik aan de Universiteit van Amsterdam de opleiding sociale psychologie gevolgd. In 2012 ben ik afgestudeerd. Al tijdens mijn opleiding was ik als internet ondernemer actief en na mijn opleiding ben ik me volledig gaan richten op het online ondernemerschap. Ik heb hier inmiddels 11 jaar ervaring mee.

Door de successen van mijn websites duurde het niet lang voordat ik meer verdiende dan nodig had voor mijn levensonderhoud. Ik vond het zonde om mijn geld op een spaarrekening te parkeren omdat dit nauwelijks rente opleverde.

Tijdens mijn zoektocht naar rendement dan raakte ik geïnteresseerd in alles wat met beleggen te maken heeft. De meer veilige beleggingen zoals aandelen, vastgoed, kunst en goud hadden in eerste instantie mijn aandacht.

Na verloop van tijd trokken ook beleggingsmogelijkheden met een hoger risicoprofiel mijn aandacht. Denk hierbij aan de Bitcoin, alternatieve cryptocurrencies en financiële producten zoals turbo’s, sprinters en (binaire) opties.

Iets wat ik belangrijk vind is dat mensen financieel onafhankelijk moeten kunnen. Niet alleen voor hun inkomen maar ook voor het behouden van hun verdiende geld. Alternatieve beleggingen zoals vastgoed, kunst maar ook Bitcoin bieden vermogensbescherming tegen het eventuele falen banken en hyperinflatie. Hyperinflatie ingegeven door het vrijwel oneindig in omloop brengen van geld door centrale banken in hun pogingen de schuld bergen te devalueren.

Omdat ik vind dat iedereen financieel onafhankelijk moet kunnen zijn deel ik via GeldGorilla mijn opgedane kennis op dit gebied. Op het vlak van inkomen schrijf ik hoe je geld kunt verdienen, vanuit huis, met internet marketing. Op het vlak van het beschermen van je vermogen schrijf ik over de diverse manieren van beleggen.

Hopelijk vindt ook jij financiële onafhankelijkheid en geven mijn artikelen je de inspiratie om je doelen na te streven.