Is Geld Gorilla Geheimen Oplichting/Nep?

Zo af en toe zien we in onze statistieken dat mensen Googelen op ‘geld gorilla geheimen oplichting’.

Ik denk dat deze mensen willen zien of er op internet berichten staan waar misschien uit blijkt dat ons product oplichting zou zijn.

In dit artikel zal ik uitleggen waarom Geld Gorilla Geheimen niets met oplichting te maken heeft en zal ik wat negatieve gedachtes weerleggen over ons product die mensen soms hebben.

Redenen waarom Geld Gorilla Geheimen geen oplichting is

Reden #1: officieel bedrijf

Geld Gorilla Geheimen is onderdeel een groter bedrijf dat sinds 2010 staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel met het kvk-nummer 30286866.

Dit is een bedrijf bestaande uit verschillende freelancers die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende onderwerpen, zoals marketing, dating, diëten etc.

Geld Gorilla Geheimen is een populair product, waarschijnlijk omdat het een onderwerp is wat veel mensen aanspreekt en omdat dit bedrijf daar extra in gespecialiseerd is.

Reden #2:directe productlevering

Oplichting houdt in dat je geen product of dienst krijgt na je betaling.

Geld Gorilla Geheimen en het overkoepelende bedrijf heeft daar niets mee te maken. Alle producten zijn digitaal en worden direct geleverd na aankoop.

In een enkel geval kan er iets fout gaan tijdens het bestelproces waardoor de klant na aankoop niet op de downloadpagina komt.

Deze klant kan dan direct een e-mail sturen naar de klantenservice via een contactformulier (waarvan de link altijd onderaan de site staat) en waarbij de klantenservice altijd binnen 48 uur probeert te reageren.

Reden #3: snelle en goed bereikbare klantenservice

Geld Gorilla heeft een snelle klantenservice die ernaar streeft die binnen 48 uur alle vragen te beantwoorden.

We zijn continu met het verbeteren van onze support en daarom vragen we ook geregeld aan mensen wat ze van onze support vinden.

Kortom, je e-mail wordt altijd gelezen en beantwoord.

Conclusie

Geld Gorilla Geheimen heeft niets te maken met oplichting en is volledig legaal. Of je er een inkomen gaat halen, ligt natuurlijk aan je inzet. In ieder geval is het dat als je niets met het materiaal doet, je ook niets gaan verdienen maar lijkt me logisch.

Ze dus die stap om geld te gaan verdienen, want van uitstel komt afstel en je financiële situatie goed onder controle hebben is één van de belangrijkste dingen in het leven.