Extra Bijverdienen met Facebook in 3 Stappen! Het Geheim!

Wil jij graag extra bijverdienen? In de huidige economische tijd raken veel mensen hun baan kwijt of kunnen ze minder uren werken. Het is triest.

Deze (gedeeltelijke) werklozen komen voor een keuze te staan. Ze kunnen gaan solliciteren op functies, waarvoor ze toch niet worden aangenomen OF ze investeren eenmalig tijd in een manier om extra geld te verdienen.

De online markt is een wereld waarin veel geld te vinden is, je moet alleen zoeken op de juiste plekken. In dit artikel zal ik je vertellen hoe jij extra inkomen kunt genereren via het grootste online vriendennetwerk.

\

Extra bijverdienen en het belang van online marketing

Extra bijverdienen via het internet is het gemakkelijkst via online marketing. Je kunt een product bedenken en het gaan verkopen, maar het is simpeler om een product van iemand anders te verkopen tegen hoge commissies.

Er worden namelijk hoge commissies uitgekeerd aan online marketeers met een hoge succesratio – ik ken voorbeeld waar 90% commissie wordt uitgekeerd. De marketing is namelijk het belangrijkste aspect van de online wereld.

Zonder marketing, zullen bedrijven niets verkopen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Stap 1: Extra bijverdienen met jouw hobby of interesse

Extra bijverdienen via Facebook kun je dus door het aanprijzen van andermans product. Het is van essentieel belang dat je begint met het zoeken naar een affiliate product, dat aansluit bij jouw interesse of hobby.

Houd je van paarden? Promoot zadels. Houd je van gokken? Promoot een e-boek over succesvol gokken. Het zijn maar een paar suggesties.

Deze affiliate producten kun je onder andere vinden op PayPro.nl. Er zijn andere aanbieders, maar ik ben een groot fan van dit platform.

In de meeste gevallen kun je geld ontvangen op 3 manieren:

 1. Click
 2. Pageview
 3. Verkoop

Per verkoop geld ontvangen klinkt onzeker, maar het is de meest winstgevende optie.

Stap 2: Facebookpagina aanmaken en extra bijverdienen

Na de keuze voor een product start je een eigen Facebookpagina. Deze pagina kan identiek zijn aan het product, maar het is verstandiger om een pagina aan te maken die aansluit bij je doelgroep.

Wat vinden de mensen die het product moeten gaan kopen leuk? Dit is het lastigste punt.

Gelukkig is er een simpele oplossing! Facebook verkoop advertenties. De regel met deze advertenties is over het algemeen. Hoe meer geld je investeert, hoe groter de opbrengst zal zijn.

Stel een dagelijks bestedingslimiet in van 50 euro en je zult erachter komen dat je indirect producten gaat verkopen en geld gaat verdienen.

Het is een sneeuwbaleffect. Door de reclame, wordt je Facebookpagina bekender en zul je uiteindelijk geen advertenties meer nodig hebben, voor een stabiel inkomen.

Stap 3: Plaats informatieve en humoristische content

Wanneer je de likes hebt vergaard, wil je extra bijverdienen op de lange termijn, zonder veel moeite.

Het is daarom van belang dat je jouw fanbase actief tevreden houdt met humoristische statusupdates en informatieve weetjes. Na een aantal speelse posts, plaats je weer een link van het product dat je wilt verkopen.

Het is zo simpel.

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

In dit artikel richt ik mij op Facebook, maar YouTube, Twitter en onafhankelijke blogs zijn allemaal goede platformen waarop jij een product kunt verkopen.

In het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen vind je de bovenstaande stappen en nog veel meer tips en trucs om online geld te verdienen.

Het programma garandeert dat jij geld kunt verdienen:

 • zonder diploma
 • zonder startbudget
 • zonder ICT-kennis

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

Probeer het programma uit ga extra bijverdienen. In veel gevallen kan je zelfs je baan opzeggen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *