Net Zo Rijk Als Jeff Bezos? 7 Tips Voor Geld Verdienen met Amazon

Iedereen wil wel rijk zijn en genoeg verdienen om alles te doen wat je maar wilt doen. Jeff Bezos heeft dat voor elkaar gekregen mede door middel van Amazon. Ook jij kunt geld verdienen met het gebruik van Amazon! Lees hier de 7 tips voor hoe je dat kunt doen!

Wie is Jeff Bezos

Jeff Bezos, de bijnaam van Jeffrey Preston Bezos, (geboren op 12 januari 1964, Albuquerque, New Mexico, VS), is een Amerikaans ondernemer. Hij speelde een sleutelrol in de groei van e-commerce als oprichter en CEO van Amazon.com. Amazon is de online verkoper van boeken en later van een breed scala aan producten. Onder Jeff Bezos werd Amazon de grootste retailer op het World Wide Web en het model voor internetverkoop.

Toen Bezos nog op de middelbare school zat, ontwikkelde hij het Dream Institute. Dit was een centrum dat creatief denken bij jonge studenten aanmoedigde. Jeff Bezos is summa cum laude aan Princeton University met diploma’s in elektrotechniek en informatica (1986). Vervolgens heeft hij een aantal banen uitgevoerd voordat hij bij de New York investeringsbank D.E. Shaw & Co. in 1990 begon.

Al snel werd Bezos benoemd tot senior vice-president – de jongste van het bedrijf. Hij werd belast met het onderzoeken van de investeringsmogelijkheden van internet.

Het enorme potentieel ervan – het internetgebruik groeide met meer dan 2000 procent (!!) per jaar – wekte zijn interesse en ondernemingsverbeelding.

In 1994 stopte Bezos bij de investeringsbank D.E. Shaw & Co en verhuisde hij naar Seattle, Washington, om een ​​virtuele boekhandel te openen. Bezos werkte vanuit zijn garage met een handvol werknemers en begon de software voor zijn site te ontwikkelen. Vernoemd naar de Zuid-Amerikaanse rivier verkocht Amazon zijn allereerste boek in juli 1995.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Wat is Amazon?

Amazon werd al heel snel de leider in e-commerce. De site was, uiteraard, 24 uur per dag geopend en was gebruiksvriendelijk. Hierdoor werden browsers aangemoedigd om hun eigen recensies van boeken te posten en kortingen, gepersonaliseerde aanbevelingen en zoekopdrachten voor uitverkochte boeken aan te bieden.

In juni 1998 begon Amazon met het verkopen van cd’s en later dat jaar voegde het video’s toe. In 1999 voegde Bezos veilingen toe aan de site en investeerde hij daarnaast in andere virtuele winkels. Het succes van Amazon moedigde andere retailers, waaronder grote boekketens, aan om online winkels op te richten.

Naarmate steeds meer bedrijven vochten om internetdollars, zag Bezos de noodzaak om verschillende producten aan te bieden. Tegen 2005 bood Amazon een breed scala aan producten, waaronder consumentenelektronica, kleding en hardware.

Amazon diversifieerde nog verder in 2006 door Amazon Web Services (AWS) te introduceren, een cloud computing-service die uiteindelijk de grootste dergelijke service ter wereld werd.

Eind 2007 bracht Amazon een nieuw handheld leesapparaat uit, de Kindle. Dit is een digitale boeklezer (e-reader) met draadloze internetverbinding, waarmee klanten op aanvraag een uitgebreide selectie boeken kunnen kopen, downloaden, lezen en ook opslaan.

Amazon kondigde in 2010 aan dat de verkoop van Kindle-boeken die van hardcover boeken had overtroffen. In datzelfde jaar maakte Amazon zijn eigen televisieprogramma’s en films met zijn Amazon Studios-divisie. De jaarlijkse netto-omzet van Amazon steeg van $ 510.000 in 1995 tot ongeveer $ 600 miljoen in 1998.

De afgelopen tien jaar steeg de omzet van meer dan $ 19,1 miljard in 2008 tot bijna $ 233 miljard in 2018!

Jeff Bezos heeft dus een vreselijk succesvolle website opgezet, waar hij nu ontzettend rijk van is geworden. Natuurlijk is zo’n soortgelijke website opzetten die even succesvol wordt, eigenlijk onmogelijk. Het is moeilijk om net zo’n succes te krijgen, maar je kunt wel Amazon gebruiken om zelf ook geld te verdienen! Lees hieronder hoe je dat precies kunt doen.

7 Tips Voor Geld Verdienen Met Amazon

Het is moeilijk te geloven dat Amazon ooit begon als een kleine website met tweedehands boeken. ’s Werelds grootste retailer, met nu een waarde van meer dan $ 602 miljard (!), blijft exponentieel groeien. Sommige financiële experts voorspellen dat het bedrijf binnenkort $ 1 biljoen waard zal zijn.

Naarmate het bedrijf groeit, groeit ook de markt voor verkopers. Omdat het bedrijf zoveel verschillende diensten en producten aanbiedt, kunnen ze unieke banen en nevenactiviteiten realiseren. Dit doen ze voor mensen die wat extra geld willen verdienen (jij dus!), werken vanuit huis en natuurlijk, verkoper willen worden.

Als je klaar bent om geld te verdienen met Amazon, zijn dit enkele van de beste opties. Nu zal jij waarschijnlijk niet de nieuwe Amazon verzinnen, maar geld verdienen met Amazon kan dus zeker. Hieronder vertellen we je dé manieren waarop je geld kunt verdienen met Amazon.

1.      Amazon’s FBA’s

FBA betekent Vervuld door Amazon (Fulfilled by Amazon). Dit houdt in dat je als verkoper alleen maar je inventaris van je producten naar het magazijn van Amazon te verzenden. Zij zorgen voor de verzending ervan. Het is dus ontzettend makkelijk om op deze manier iets te verkopen.

Sommige verkopers kiezen ervoor om producten zelf te verzenden, om hoge kosten van Amazon te voorkomen. Er zijn voor- en nadelen wanneer je dit doet, maar als je jouw product in hoog volume verkoopt, is het het meest logisch om dit via FBA te verzenden.

Van alle opties die in dit artikel worden, heeft verkoper worden de grootste kans voor jou om extra inkomsten te verzilveren.

Het vereist wel het meeste onderzoek en zorgt voor veel onzekerheid. Een product verkopen op Amazon kan een geweldige manier zijn om wat extra inkomsten te hebben. Begin echter niet met verkopen zonder eerst te precies te begrijpen hoe het werkt. Je loopt het risico geld te verliezen als je het niet helemaal begrijpt.

2.      ‘Private Label’ je product

Om een deel van de concurrentie op Amazon te voorkomen, hebben veel verkopers ervoor gekozen hun item onder private label te plaatsen. Dit betekent dat ze het op Amazon als hun eigen product registreren. Het proces voor private labeling is ingewikkelder dan het kopen en verkopen van een item bij Alibaba. Je moet er dus wel tijd voor en zin in hebben om dit te doen.

Het voordeel van het verkopen van je eigen merkproduct op Amazon, is dat je altijd volledige controle over je vermelding hebt. Als dat nodig mocht zijn, kun je wijzigingen in je product aanbrengen. Stel dat je klanten hebben geklaagd over een bepaalde functie van je product, dan kun je deze vervolgens wijzigen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je pennen hebt verkocht. Bij veel van de negatieve beoordelingen lees je dat men wil dat de pen lekkerder schrijft en dat de pen zelf breder is, voor betere grip. Vervolgens kunt je die aanbevelingen van recensenten overnemen en je eigen pen maken, verbeteren en het handelsmerk krijgen.

3.      Retail Arbitrage

Dit is het tegenovergestelde van private labeling. Retail arbitrage betekent eenvoudig laag inkopen en hoog verkopen. Sommige verkopers verdienen hun hele leven met alleen maar arbitrage in de detailhandel en hebben een lucratieve niche voor zichzelf gevonden. Jij kunt ook proberen zo’n niche voor jezelf te vinden en de Retail arbitrage uit proberen.

Veel verkopers die arbitrage in de detailhandel doen, proberen de verzendkosten te vermijden.

Ze rijden dus gewoon rechtstreeks naar de locatie en laden de goedkope artikelen op waarvan ze denken dat ze die kunnen verkopen.

Daarom brengen veel verkopers veel tijd door met lokale winkels om de beste en goedkoopste deals voor vrijwel alles te proberen te vinden. Ze kopen zoveel mogelijk items die in de uitverkoop zijn en verkopen die vervolgens weer op Amazon.

Retailarbitrage is niet voor iedereen, omdat het veel onderzoek en tijd vergt om plaatsen te vinden die veel uitverkoop hebben. Daarnaast zal je waarschijnlijk naar de winkel moeten rijden om de items op te halen en daarna weer te verkopen.

4.      Amazon Flex

Amazon’s bezorging op dezelfde dag voor klanten heeft geleid tot een behoefte aan meer bezorghulp in verschillende gebieden. Als je een betrouwbare auto en een smartphone hebt, kun je overwegen goederen te leveren via Amazon Prime.

Het bedrijf betaalt momenteel overal $ 18-25 per uur. Je moet de app downloaden en een paar eenvoudige vragen beantwoorden voordat je kunt beginnen. Ze benadrukken flexibiliteit en beschikbaarheid van diensten, maar het nadeel is dat er niet altijd kansen zijn in de regio waar jij woont.

5.      Werk vanuit huis voor Amazon

Als je een baan wilt waar je lekker vanuit huis kunt werken, overweeg dan een plekje in het virtualcustomer-serviceteam van Amazon. Dit staat ook bekend als de Work-from-Home klantenservice van Amazon. Zo kun je toch extra inkomsten krijgen, maar wel lekker vanuit je huis.

Virtuele mogelijkheden zijn niet overal beschikbaar. Als je in een bepaald gebied woont, kun je misschien wel solliciteren naar de ’thuiswerk’-posities van Amazon. Hiervoor moet je natuurlijk gekwalificeerd en geschikt zijn voor de functie.

Het basisloon is $10 per uur en volledige en deeltijdposities zijn alleen beschikbaar in bepaalde gebieden. Je kunt je zoekopdracht filteren op de categorie thuiswerken en op locatie.

6.      Publiceer een e-book op Amazon

Je kunt ook zelf een e-boek publiceren op Amazon. Elke keer dat je een exemplaar verkoopt, neemt Amazon een gedeelte van de opbrengst. Dit varieert van 35-70 procent van de opbrengst. Waarschijnlijk denk je nu: ik? Een boek schrijven? Dat kan ik helemaal niet, daar heb ik geen tijd voor. Ik weet zelfs niet waar ik zou moet beginnen of waar ik over zou moeten schrijven!

Het schrijven en publiceren van een e-boek klinkt onbereikbaar en voor sommigen is dit ook daadwerkelijk zo.

Door de jaren heen zijn blijkt echter dat je geen potentieel Pulitzer Prize-boek hoeft te schrijven om op Amazon gepubliceerd te kunnen worden. Omdat het een platform voor zelfpublicatie is, kan iedereen het doen. Veel auteurs hebben Amazon gebruikt om hun expertise in hun specifieke onderwerp te helpen versterken.

Als je ergens kennis van hebt, dan kun je ook hier een boek over schrijven. Het hoeft niet per se een geweldige roman of een sprookjesboek te zijn. Je kunt bijvoorbeeld over iets schrijven en publiceren waar je heel enthousiast over bent. Veel van de e-books op Amazon zijn minder dan 100 pagina’s, dus je hoeft ook niet eens een heel dik boek te schrijven.

Als je van creatief schrijven houdt of expertkennis hebt over bepaalde onderwerpen, overweeg dan om een ​​e-book op Amazon te publiceren. Zoals met alles wat je online publiceert, moet je proactief zijn bij het op de markt brengen van je boek.

Het feit dat je het op Amazon publiceert, betekent niet dat klanten je boek voortdurend zullen kopen. Je moet dus zelf je best doen om je boek ook echt te kunnen verkopen.

7.      Verkoop je ontwerpen

Je kunt een t-shirtontwerp indienen dat andere verkopers kunnen kopen. Het is een geweldige manier om ontwerpers en shirtfabrikanten met elkaar te verbinden. Als je goed bent in ontwerpen maken, is dit dus een heel makkelijke manier om geld te verdienen via Amazon.

Zoals bij veel verkoopaanbevelingen, kan het wel echt concurrerend zijn. Het zal je waarschijnlijk niet heel rijk maken, en het is mogelijk dat je misschien zelfs geen van je ontwerpen verkoopt. Aan de andere kant het kost natuurlijk ook niets om te proberen (behalve tijd). Dus als je creatief bent en weet hoe je coole ontwerpen kunt maken, is misschien het proberen wel waard.

Mogelijkheden om een ontwerp te verkopen kunnen nauw verbonden zijn met dingen die op het juiste moment of seizoensgebonden zijn. Als je oog hebt voor het zien van de trends en begrijpt wat mensen kan aanspreken, probeer het dan eens.

Zoals bij veel Amazon-verkoopmogelijkheden, moet je goedkeuring krijgen van Amazon voordat je je ontwerpen ook daadwerkelijk kunt gaan uploaden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Net Zo Rijk Als Jeff Bezos? 7 Tips Voor Geld Verdienen met Amazon"

 1. anita

  says:

  Beste,

  Ik ben graag opzoek naar thuiswerk vanwege mijn kinderen.
  Dan kan ik het beter combineren.
  Heeft u iets voor mijn.
  En wat kan ik zowel doen.
  Ik ben een goede werker en houd ervan om thuis werk te gaan doen.

  Mvg Anita Hendriksen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *