Geld Verdienen door Onderzoek – Nuttig en lucratief!

Vandaag ga ik het hebben over geld verdienen door onderzoek. Het mooie aan onderzoek vind ik dat het nuttig is omdat er dingen worden bekeken die nog niet bekend waren. Het kan over van alles gaan: bijvoorbeeld de vestigingslocatie voor een nieuw vakantiepark, de werking van medicijnen of het gemeentelijke parkeerbeleid.

Maar naast dat onderzoek nuttig is, is er gelukkig ook genoeg geld mee te verdienen! Gelukkig maar, want dat is tenslotte ons doel! De volgende onderwerpen rond geld verdienen door onderzoek zal ik vandaag bespreken:

Zoek uit hoe het zit: word onderzoeker!

Een groot gedeelte van geld verdienen door onderzoek gebeurt natuurlijk door mensen die als onderzoeker werken. Eigenlijk op heel veel plaatsen kom je onderzoekers tegen. Want elk bedrijf heeft wel bepaalde analyses die het wil uitvoeren.

Zo wil een televisiezender graag weten hoe hun kijkersbestand er globaal uitziet. Op die manier kunnen zij beter onderhandelen over de reclames die getoond worden. Maar bij bijvoorbeeld Philips zullen ze misschien willen onderzoeken welke gloeilamp het minste energieverlies heeft.

Oftewel: voor elk vakgebied valt wel iets te bedenken. Dus vast ook in jouw interesserichting! Houd de vacatures in de gaten of informeer bij bedrijven waar je in geïnteresseerd bent.

Maar voor geld verdienen door onderzoek hoef je niet per se onderzoeker te zijn. Het is ook mogelijk op andere manieren. Hoe dat zit, lees je in de volgende paragraaf.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen als testpersoon – het onderwerp van onderzoek

In plaats van de onderzoeker te zijn, kun je ook geld verdienen als zijnde het onderwerp van het onderzoek. Je gaat dan geld verdienen als testpersoon. Een mooie methode want je hoeft er niet veel voor te doen maar je kunt er toch aardig mee verdienen.

Vaak heeft het werken als testpersoon te maken met onderzoek naar geneesmiddelen. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Ik heb zelf ooit meegedaan aan een onderzoek waarbij de samenwerking van mijn gehoor met mijn zicht werd getest.

De beloning hiervoor was niet superhoog omdat ik ook geen risico liep. Het is namelijk zo: hoe meer risico je loopt des, te hoger is de beloning. Dit is namelijk met name relevant met betrekking tot geneesmiddelenonderzoek.

Bij geneesmiddelenonderzoek wordt vaak namelijk een dubbelblind onderzoek gedaan. Je wordt dan ziek gemaakt en de ene groep krijgt een geneesmiddel en de andere controlegroep een nepgeneesmiddel. Maar niemand weet natuurlijk wat hij krijgt. Zo kan onderzocht worden of mensen die het geneesmiddel krijgen, beter herstellen.

Maar in Nederland hoef je je nooit echt zorgen te maken. Er zijn zoveel richtlijnen voor het onderzoek, dat je nooit groot gevaar loopt. Daarbij zijn de vergoedingen best aardig te noemen: je kunt er zo’n €100,- tot €170,- per dag mee verdienen!

Je moet er dan dus wel enkele dagen verblijven, maar ook daar hebben ze iets op gevonden. Spelcomputers, tafeltennis, tijdschriften, eredivisie live: er is van alles om de verveling tegen te gaan. Als je tijd vrij hebt, is het dus zeker een mooie mogelijkheid om geld te verdienen!

Draag informatie aan en verdien geld met enquêtes!

Een andere manier van geld verdienen door onderzoek is door enquêtes in te vullen. Vaak wordt als extra motivatie om de enquête in te vullen, namelijk een beloning uitgeloofd. Soms krijgen alleen een aantal gelukkigen de beloning, maar vaak genoeg krijgt ook iedereen bijvoorbeeld een vvv-bon.

Het is wellicht niet zo veel, maar het is toch een leuke manier van geld verdienen om tussendoor te doen. Af en toe krijg je natuurlijk wel eens zo’n enquête toegestuurd, maar het is ook mogelijk om meer structureel geld te verdienen met enquêtes.

Kijk eens rond op internet of je je aan kunt melden om enquêtes toegestuurd te krijgen. De site Euroclix is bijvoorbeeld een bekende aanbieder. Hier kun je geld verdienen door onder andere enquêtes in te vullen en mails te lezen.

Maar hoeveel enquêtes je ook invult, erg lucratief zal het nooit worden. Je kan het beter zien als leuke bijverdienste en je hoofdinkomsten ergens anders vandaan proberen te halen.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je geld kunt verdienen door onderzoek. Maar dat is niet de enige manier om geld te verdienen. Als je meer wilt weten over deze manieren, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Geld Verdienen door Onderzoek – Nuttig en lucratief!"

 1. malfliet

  says:

  ik zou graag veel geld verdienen vandaag nog

 2. Dirk

  says:

  Persoonlijk zou ik ook gaarne veel geld verdienen langs internet.
  Ik heb tweeprachtige websites van de bouw en ik denk, is er een mogelijkheid om daar geld met te verdienen is om deze te gebruiken voor reclame in de bouwsector.
  Is er iemand die mij hiermede kan helpen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *