Geld Verdienen met een Gratis WordPress Website

Het gaat op dit blog vaak over de gratis platformen op social media. Dit is niet zonder reden: de bekendheid van Facebook, Instagram en YouTube levert je gegarandeerd een maandelijks aantal clicks op.

Er is namelijk altijd wel iemand die op zoek is naar het product of dienst dat jij aanbiedt.

Wil jij echter kiezen voor de onafhankelijke route, dan is het de interessant om de focus te verleggen naar WordPress. Dit programma biedt je de kans om gratis een eigen WordPress website te maken, zonder dat je veel ICT-kennis nodig hebt.

Hier leg ik je uit hoe je geld verdient met je WordPress website.

Tip 1: Kies het juiste thema

Als je totaal geen verstand hebt van websites, dan kun je met WordPress een thema kiezen om vervolgens je product te promoten. Het is in dat geval van groot belang dat je thema aansluit bij het product dat je verkoopt.

De mogelijkheden om de lay-out van het thema te veranderen zijn vaak namelijk zeer beperkt, helemaal als je er geen verstand van hebt.

Probeer een aantal thema’s uit en waarschijnlijk ontdek je dat je WordPress website past bij een thema die je eerste niet je top-3 had staan.

Wil je meer opties krijgen, dan kun je nadenken over het kopen van een thema. Deze thema’s bieden vaak meer opties, zodat je op termijn wellicht minder geld kwijt bent.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Tip 2: Kies je domeinnaam

Na de keuze voor het thema wordt het ook zaak om je domeinnaam eens onder de loep te nemen. Alle WordPress-websites zijn als volgt opgebouwd: [naam].wordpress.com. Natuurlijk kun je niet met zo’n domeinnaam aankomen bij je potentiële klanten.

Het is dus van belang dat je voor een paar euro per jaar de .wordpress-naam verwijdert uit je websitenaam.

Let er bij de keuze voor je domeinnaam ook op dat je websitenaam aansluit bij het product dat je verkoopt. Hamerbestellen.com zal beter geïndexeerd worden dan tiktoktakka.com – of maar een gek voorbeeld te noemen.

Tip 3: Kies je hosting

Elke website heeft een platform nodig voor de hosting. Als je niet geen zware website hebt, dan kan dit heel goed via WordPress. Deze aanbieder biedt een WordPress website met alle basisbenodigdheden.

Wil je echter de beste service bieden naar je klanten toe, dan moet je toch op zoek gaan naar alternatieve hostingpartijen, die je vervolgens linkt naar je WordPress-platform.

Het nadeel van deze optie: het kost geld.

Tip 4: Onderhoud je site

Om bezoekers te krijgen is het aan te raden om geregeld nieuwe artikelen te publiceren. Dit is met WordPress een fluitje van een cent met de vele handleidingen en video tutorials die je online kunt vinden.

Je kunt zelf deze artikelen of video’s (content genoemd) maken of het uitbesteden aan een freelancer, werknemer of bedrijf.

Ook het onderhouden van je WordPress site kun je uitbesteden. Er zijn namelijk steeds nieuwe WordPress updates en updates van plugins die je gebruikt. Met een WordPress onderhoud service hoef je dit ook niet meer te doen.

Tip 5: Een goed idee

Het is onnodig om te vertellen, maar elke onderneming begint met een goed idee. Dit idee kan alles zijn, maar de belangrijkste voorwaarde is dat je het moet kunnen verkopen. Het verdienmodel kan natuurlijk verschillen, maar het draait altijd om de pegels.

Als jij met dezelfde insteek in het leven staat, dan kan je veel leren van het programma Geld Gorilla Geheimen. Dit videoprogramma biedt tientallen nuttige tips om geld te verdienen via het internet. WordPress komt aan bod, maar de echte winst is te behalen via de social media.

Veel mensen denken dat het internet al verzadigd is, maar dit is pure onzin. Het internet breidt jaarlijks uit en de online markt staat pas in de kinderschoenen. Ben jij degene die het nog wel aandurft?

Bekijk het videoprogramma hier

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Geld Verdienen met een Gratis WordPress Website"

  1. Dennis

    says:

    Met wordpress zijn er zeker goede mogelijkheden om geld te verdienen. Om te beginnen google adsense en affiliate links. Je kan ook links verkopen op je blog. Er zijn zelfs bedrijven die je betalen om bepaalde berichten te schrijven.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *