Geld Verdienen Naast Je baan? Lees Hier Hoe het kan!

Geld verdienen is leuk! Je kunt geld namelijk aan werkelijk alles besteden: vakanties, kleren, drank, computerspellen, auto’s, etentjes, noem maar op! Op sommige momenten wil je echter zoveel doen dat je er niet genoeg geld voor hebt, zelfs al heb je een baan.

Het geld wordt dan een probleem. Je kunt dan 2 dingen doen: bezuinigen of zorgen dat je nóg meer geld gaat verdienen. Dit artikel verkent die laatste optie door te kijken naar mogelijkheden voor geld verdienen naast je baan. De volgende onderwerpen worden besproken:

Stickers op je auto: niet fraai maar erg makkelijk geld verdienen naast je baan!

Deze manier van geld verdienen kost echt weinig moeite! Het enige belangrijke is dat je wel een auto hebt. Je auto kun je namelijk laten gebruiken als advertentieruimte. Er wordt dan een grote sticker op je auto geplakt en daar krijg je voor betaald. Weinig moeite dus naast je werk.

Hoe regel je dit dan precies? Het is vrij makkelijk, allereerst moet je je auto aanmelden bij Stickcar. Hier voer je de eigenschappen van de auto, zoals type en kleur, in. Adverteerders zien de auto dan vervolgens in de database staan en kunnen er op bieden.

Als je de bieding accepteert (je kunt ook nog weigeren), wordt er een sticker op je auto geplakt die er een bepaalde tijd op blijft zitten. Een gedeelte van het geld krijg je wanneer de sticker erop wordt geplakt en de rest krijg je na afloop.

Op deze manier kunnen de inkomsten wel oplopen tot €120,- per maand! Je auto wordt er wellicht niet mooier op, maar het is toch makkelijk verdiend lijkt me, door alleen maar met rond te rijden!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met handel – koop en verkoop van spullen

Ook met de volgende methode kun je redelijk makkelijk geld verdienen naast je baan. Het gaat namelijk om het handelen in spullen, en dit is makkelijk in je vrij tijd te doen. Zo verdiende een collega van mij er ook een zakcentje mee naast zijn baan.

Die collega van mij kocht de goederen op bij veilingen want daar worden vaak spullen verkocht voor beneden de marktprijs. Belangrijk is natuurlijk wel dat je weet wat de marktprijs ongeveer is.

Wanneer je zelf onder de marktprijs kunt verkopen en toch nog een marge over kunt houden, zal je meestal redelijk snel van je spullen afkomen.

Maar de marktprijs is in elk geval het belangrijkste om in het achterhoofd te houden. Je wilt toch niet een garage vol met tuinmeubelen overhouden omdat je ze niet met winst kunt verkopen?

Als je goederen voor een prikje kunt kopen, maakt het ook niet uit waar je ze koopt. De volgende plekken zijn bijvoorbeeld allemaal goede opties:

  • Bij veilingen (zowel online als offline)
  • Bij de kringloop
  • Op marktplaats of Ebay (wat overigens ook een type veilingsites zijn)
  • Via de advertenties in de supermarkt
  • Etc.

Het enige waar je daarnaast nog wel even rekening mee moet houden, is dat het soms een tijdje kan duren voordat je alle spullen weer kwijt bent. Zorg dus, zeker bij grotere spullen, dat je genoeg opslagruimte hebt.

En omdat het een tijdje kan duren voordat je de spullen verkocht hebt, moet je er ook rekening mee houden dat je soms even moet wachten voordat je je geld weer terug hebt. Investeer dus geen geld dat je niet kunt missen. Maar áls je je aan deze regels houdt, is het zeker een mooie methode om geld te verdienen naast je baan.

Naast het handelen in fysieke goederen is het natuurlijk ook mogelijk om te handelen op de beurs. Ook daar koop je dingen, in dit geval aandelen, om ze later met winst proberen te verkopen.

Ik ga er vandaag niet uitgebreid over schrijven, maar als je de goede aandelen koopt, heb je er weinig omkijken naar als de koersen blijven stijgen. Ook dit is dus een methode die heel geschikt is om uit te voeren naast je baan.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je geld kunt verdienen naast je baan. Maar natuurlijk zijn er nog meer manieren om geld te verdienen.Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *