10 Meest Simpele en Effectieve Manieren van Geld Verdienen op Internet

De meeste mensen hebben gewoon een vaste baan, maar zouden best wel wat extra’s willen hebben. Niet iedereen heeft het even gemakkelijk, en zelfs al heb je het wel makkelijk is toch heel fijn om wat extra geld te hebben. Met dit geld zou je kunnen sparen of wat leuke dingen kunnen doen. Een makkelijke manier hiervoor is geld verdienen op internet.

Wat het zo makkelijk maakt, is dat er enorm veel manieren zijn om op het internet geld te verdienen. Wil jij dus wat extra geld verdienen met behulp van het internet of wil je misschien zelfs er zelfs van kunnen leven, dan is dit hét artikel voor jou! In dit artikel bespreken we de 10 meest simpele en effectieve manieren van geld verdienen op internet!

Geld verdienen op internet tip 1: Online enquêtes

Het wordt steeds populairder om geld te verdienen met online enquêtes, met name onder studenten. Er zijn verschillende bedrijven die onderzoek doen naar van alles en nog wat en die graag willen dat mensen hier enquêtes over invullen. Hiermee kun je geld verdienen.

Voor één enquête krijg je natuurlijk niet een heel groot bedrag. Maar als je er iedere dag een aantal doet, kan het zijn dat je aan het einde van de maand toch een aardig bedrag opbouwt. De enquêtes waarvoor je een redelijk bedrag krijgt (3 tot 5 euro) zijn helaas wel behoorlijk lang, dus hier moet je even de tijd voor hebben.

Wat het makkelijke is van enquêtes invullen, is dat het weinig tijd kost en je het dus ook vaker per dag kan doen.

Als je eventjes niets te doen hebt, kun je net zo goed wat geld gaan verdienen. Onderweg naar je werk of naar school in de trein is het perfecte moment om nog even een aantal enquêtes in te vullen en lekker wat geld te verdienen!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen op internet tip 2: Eigen website

Dit klinkt misschien niet als een ‘simpele’ manier van geld verdienen, maar tegenwoordig hoef je geen computerfreak meer te zijn om een website te kunnen maken. Via verschillende sites kun je zelf gemakkelijk een website maken. Dit kost misschien 20 minuten en dan heb je werkelijk een mooie en werkende site. Het wordt je dus heel makkelijk gemaakt!

Als jij dus een leuk idee hebt of een interessant leven, een geweldig talent of iets anders wat mensen móeten zien, dan is een website misschien wel een goed idee voor jou. Diverse mensen zijn je al voorgegaan, en met succes! Promotie via internet gaat tegenwoordig ook heel gemakkelijk, dus jouw site kan zo bekend zijn bij iedereen.

Belangrijk is het dat je wel een interessante website hebt en dat het een website is waar mensen ook werkelijk behoefte aan hebben. Wanneer dit niet het geval is, zal je waarschijnlijk ook geen geld verdienen met je website. Je kunt ook denken aan bijvoorbeeld een webshop met zelfgemaakte producten of iets dergelijks. Zo verdien je al meteen wat makkelijker geld en dan is het ook nog eens leuk!

Geld verdienen op internet tip 3: Reviews geven van websites of apps

Het is ook een mogelijkheid om geld te verdienen met reviews geven voor websites of apps. Bepaalde sites willen zoveel mogelijk reviews van verscheidene websites en apps, zodat iedereen naar die website komt om te checken of een site wel goed/betrouwbaar is. Om zoveel mogelijk reviews te krijgen, willen ze mensen best betalen!

Je kunt uiteraard ook via bijvoorbeeld bol.com een keer 100 euro winnen, als je geluk hebt, maar dit is dus echt een bedrag ‘winnen’ en geen geld verdienen. Wil je geld verdienen, dan moet je op zoek naar de sites waar ze echt vragen om reviews voor geld. Een review kan rond de 20 minuten in beslag nemen, en als je geluk hebt kun je hier wel 7 tot 10 euro mee verdienen. Dat voor 20 minuutjes is natuurlijk een top bedrag!

Geld verdienen op internet tip 4: Foto’s verkopen

Wanneer fotograferen een hobby van je is, dan kun je hier nu ook je (bij)baan van maken. Er zijn namelijk verschillende sites waarop je jouw kunstwerken kunt verkopen. Vaak zijn er op deze sites wel enorm veel foto’s te vinden, dus je moet er wel een beetje uit kunnen springen. Tegenwoordig kan iedereen natuurlijk foto’s maken, maar je foto’s moeten wel écht goed, mooi en scherp zijn om er ook geld mee te kunnen verdienen.

Voor mensen die echt een passie voor fotograferen hebben, is dit echter een heel leuk idee. De foto’s worden vaak eerst gecontroleerd door een ‘jury’ van de website, maar wanneer je er een passie voor hebt en je mooie, goede foto’s maakt, moet dat vast wel goedkomen!

Geld verdienen op internet tip 5: Beleggen

Een hele slimme en (vaak) effectieve manier om geld te verdienen via het internet is door te beleggen. Met beleggen kun je hoge bedragen binnen halen, soms wel een maandsalaris. Dit klinkt heel verleidelijk, en dat is ook logisch, maar voor beleggen moet je wel een oog hebben. Je moet weten wanneer je je belegging moet verkopen en wanneer je de belegging het best nog even vast kunt houden.

Wanneer je wil gaan beleggen, is het handig als je wat spaargeld hebt. Het is niet de bedoeling dat je al je spaargeld gaat beleggen, want beleggen is zeer zeker niet risicoloos.

Je kunt evengoed verlies maken in plaats van winst, en hier moet je dus rekening mee houden!

Als je wilt gaan beleggen, is het van belang dat je eerst tijd steekt in waarin je wilt gaan beleggen. Er zijn beleggingen waarmee je veel risico loopt, maar waardoor je dus ook veel sneller winst hebt. Daarnaast zijn er beleggingen waarbij het risico een stuk lager ligt, waardoor je winst misschien wat minder hoog ligt. Je moet zelf overwegen of je liever voor een hoog- of laag-risico belegging gaat.

Als je echter een goede belegging hebt gedaan, dan loop je ook écht binnen. De bedragen kunnen oplopen tot duizenden euro’s! Je kunt het ook eerst even proberen met een wat kleiner bedrag om te kijken hoe je je erbij voelt. Dan kun je daarna bepalen of je grof geld gaat inleggen om (hopelijk) grof geld binnen te halen!

Geld verdienen op internet tip 6: Verkoop je kennis

Een simpele en effectieve manier om geld te verdienen via internet is gebruik maken van wat je al hebt. Iedereen heeft iets waar hij of zij net even iets meer kennis over heeft dan ieder ander persoon. Misschien kun je wel heel goed schrijven, weet je veel van rechten of weet je alles van economie. Er zijn altijd mensen die dit niet kunnen of die deze kennis niet bezitten, daar kom jij natuurlijk heel goed van pas!

Door je expertise via het internet aan te bieden, kun je gemakkelijk een zakcentje verdienen. Je bent waarschijnlijk goedkoper dan de grote bedrijven die deze kennis aanbieden, waardoor mensen misschien wel liever voor jou kiezen. Mensen betalen graag voor wat van jouw tijd wanneer zij er iets van opsteken!

Ook dit kun je makkelijk via het internet doen. Online coach of consultant zijn, is een geweldige manier om online geld te verdienen. Je expertise wordt de dienst dat je verkoopt. Je kunt, wanneer je hier tijd voor en zin in hebt, zelf een manier bedenken om je ervaring en coaching vaardigheden te bundelen in een gemakkelijk programma.

Wanneer je eenmaal het programma hebt gemaakt, wordt het alleen maar nog makkelijker. Je stuurt het op en klaar is kees! Er zijn verschillende sites om jezelf op te verkopen, wanneer je in je directe omgeving geen mensen hebt die jouw ervaring, kennis en coaching nodig hebben. Zo kun je dus geld verdienen met je expertise.

Geld verdienen op internet tip 7: YouTube

Een filmpje maken en uploaden op YouTube is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Hoewel je maar €1-€3 euro verdient per 1000 views, kan dit toch best snel oplopen. Wanneer je echt een leuk idee hebt of misschien simpelweg een soort bijles geeft via YouTube hebt al gauw een bedrag.

Stel je voor dat je 5000 views per maand per video hebt, en je hebt 100 video’s in totaal, dan heb je al gauw 1000 tot 2000 euro per maand verdiend.

Je moet ervan uitgaan dat sommige mensen vaker je video’s bekijken en dat er ook steeds weer nieuwe mensen jouw video’s ontdekken. Wanneer je de video eenmaal hebt gemaakt hoef je er ook niets meer mee te doen en is het simpelweg afwachten. Je moet er niet vanuit gaan dat je de eerste maand direct duizenden views hebt, maar je kunt dit wel opbouwen. Als je interessante content denkt te hebben, dan is YouTube misschien wel iets voor jou!

Geld verdienen op internet tip 8: Websites testen

Sommige websites willen je betalen om hun website te testen. Je gaat heel de website af en kijkt of alles goed werkt en geeft door wat er niet helemaal naar je zin is en wat er verbeterd kan worden. Iedereen heeft wel een idee van hoe een goede site eruit moet zien. Hier willen deze websites dan ook graag gebruik van maken en voor betalen.

Denk hierbij aan hoe de website eruitziet, of je alles makkelijk kunt vinden, je lekker door de website heen scrolt, de plaatjes scherp zijn, de content logisch is enz. Omdat je best veel bekijkt op zo’n website, willen mensen er ook best wel wat voor betalen. Soms betalen ze zelfs 10 euro per 20 minuten en als je geluk hebt 40 euro per uur! Dat is voor veel mensen meer dan het uurloon dat ze bij hun normale baan verdienen!

Geld verdienen op internet tip 9: ‘Influencer’ op Instagram

Die foto’s waar we het eerder over hadden, kun je natuurlijk ook op hét sociale platform voor foto’s: Instagram. Een foto bewerken en plaatsen is op dit platform zo gebeurd. Instagram gebruiken is heel gemakkelijk! Misschien heb je al redelijk wat volgers, dan kun je hier mooi gebruik van maken. Ook al heb je nog niet veel volgers, dan kun je deze natuurlijk opbouwen.

Wanneer mensen aan ‘influencers’ denken, denken zij vaak aan make-up of kleding die zij dan op de foto moeten zetten. Maar dit kan natuurlijk van alles zijn! Het kan ook je passie voor eten, kalligrafie, of interieur zijn, of gewoon simpelweg fotografie van natuur, mensen, architectuur enzovoorts.

Bedrijven willen graag hun producten en diensten op het platform hebben van iemand die veel volgers heeft.

Dit kan ervoor zorgen dat zij jou betalen om hun producten (die je tevens gratis krijgt) te promoten op jouw Instagram. Dat is natuurlijk super. Je krijgt dus gratis producten en wordt er ook nog eens voor betaald! Sommige influencers krijgen per foto wel 500 tot 5000+ euro!

Geld verdienen op internet tip 10: Bekijk je kwaliteiten

Als de voorgenoemde dingen niet bij je passen, kijk dan gewoon naar de kwaliteiten die je al bezit en wat je daar op het internet mee kunt doen. Er is vast iets waar je goed in bent en waar je een filmpje, podcast, kunstwerk etc. van kunt maken!

Het internet is een plek waar iedereen wel iets kan doen. Video’s, websites, foto’s, voorlichtingen, winkels, nieuwsberichten, verhalen en ga zo maar door; het is allemaal te vinden op het internet. Maak hier dus gebruik van. Er is gegarandeerd iets waar jij iets mee kunt!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "10 Meest Simpele en Effectieve Manieren van Geld Verdienen op Internet"

  1. Sonja

    says:

    Ontzettend benieuwd naar jullie adviezen!:-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *