site stats

Geld Verdienen Op Internet? 5 Tips Om Succesvol Te Worden Op Het Internet

Geld verdienen op internet is zo makkelijk dat het verboden zou moeten worden, nou eigenlijk liever niet want dan heb ik geen inkomen meer ;).

Geld verdienen op het internet is makkelijk om de volgende redenen:

 • Je hebt geen startkapitaal nodig
 • Het duurt niet lang voor je er een inkomen uit hebt
 • Je hoeft niet slim te zijn of veel te weten om het te doen.

Als ik kijk naar mijn eigen situatie dan worden bovenstaande punten alleen maar bevestigd.

Als je op zoek bent naar alternatieve methodes om op het internet geld te verdienen dan kun je terecht op deze pagina

Hoe ik begonnen ben met geld verdienen op internet

Wij waren een site begonnen waarmee wij binnen een half jaar een inkomen hebben gegenereerd. Als ik hier full time mee bezig was geweest en wist wat ik nu weet(wat ik op dit blog allemaal deel) dan was het nog een stuk sneller gegaan.

Om de bovenstaande punten te bevestigen kan ik je vertellen dat toen we ons internet marketing bedrijfje begonnen we niet eens een baan hadden. Van een startkapitaal was dus niet te spreken.

Zelf is mijn hoogst genoten opleiding een mbo niveau twee studie. Je kan dus ook niet zeggen dat je heel slim moet zijn of veel moet hebben bereikt om in de internet marketing wereld succesvol te zijn.

Het enige dat vereist is om volledig automatisch (als je dat wilt) VEEL geld te verdienen is een beetje inzet en het ondernemen van actie.

Als je actie onderneemt dan zal je merken dat het niet moeilijk is geld te verdienen via het internet.

De grootste reden waarom mensen hun doelen niet bereiken is omdat ze te weinig actie ondernemen. Als jij deze hele pagina doorleest en doet wat er staat dan heb je al meer gedaan dan het grootste gedeelte van de mensen.

Lees dus alles door en onderneem actie!

Tip 1: Ken de Trucjes!

Op het internet zijn vele slimme trucs uit te halen. Je hebt trucs om een hogere positie in google te krijgen, je hebt slimme trucs om nog meer te verkopen, je hebt trucs om overal links te krijgen en nog allemaal andere trucs om snel en eenvoudig jezelf een voorsprong te geven in de internet business.

Er zijn vele trucs te vinden waardoor je een flinke voorsprong kunt krijgen op de rest.

Lees meer artikels op dit blog en ontdek de trucs!

Tip 2: Creëer een waardevolle site/product

Een waardevolle site of waardevol product hebben in combinatie met de slimme trucs die we op deze site bespreken is een gegarandeerde cash machine.

Wij bij geldgorilla hebben er de afgelopen jaren velen gemaakt. Het hebben van een waardevol product of een waardevolle site heeft vele voordelen.

Als je een site hebt die waardevol is voor mensen dan zullen mensen veel tijd nemen om je site bekijken, hierdoor krijg je een hogere plaatsing in google.

Als je waardevolle informatie geeft dan zullen mensen ook eerder iets van je kopen of je vertrouwen en luisteren naar wat je zegt.

Waardevolle informatie bij een product zorgt natuurlijk ook voor minder refunds.

Waardevolle producten of diensten of een waardevolle site zorgt natuurlijk ook voor meer links of mond op mond reclame.

Ik kan nog wel honderd voordelen noemen van het hebben,creëeren en promoten van iets dat waardevol is maar het punt is dat je begrijpt dat het aanbieden van iets dat waardevol is voor mensen vele voordelen met zich meebrengt.

Tip 3: Volg niet de kudde

Een gemiddeld mens doet wat de rest doet, deze persoon ziet dat wat de rest doet veilig is en dat het werkt en besluit daarom daar in mee te gaan.

Het probleem met deze denkwijze is dat als je doet wat gemiddeld persoon doet, jij ook gemiddeld resultaat krijgt.

Hier is geen probleem mee als je een kleine kudde volgt die met z’n allen precies weet hoe je geld maakt. Er is wel een probleem mee als je eigenlijk niet het leven leidt dat je wilt leiden en omdat je de kudde volgt het ook nooit zal doen. Denk voor jezelf, probeer alternatieve methodes uit om geld te verdienen en wees creatief.

Tip 4: Test ALLES

Op het internet heb je het gigantische voordeel dat je alles kunt testen. Probeer 10 verschillende kopjes boven een tekst  uit en je zal zien dat bij het ene kopje 10 mensen de tekst lezen en bij het andere kopje 100.

Probeer veel verschillende dingen uit op jouw methode om geld te verdienen en je zal zien dat de statistieken er niet om zullen liegen. Sommige tests kunnen je wel een verhoging geven van 50% in je inkomen, het is ons gebeurd.

Je kunt kijken naar wat jouw concurrenten doen, dit kun je dan zelf ook testen om te kijken of het voor jou werkt. Als het werkt dan blijf je het doen, als het niet werkt dan probeer je iets anders :).

Tip 5: Leer van de beste

Als je succesvol wilt worden in internet marketing, hoe kan je dan zo snel mogelijk zoveel mogelijk leren? Door te leren van de beste!

De mensen die precies hebben en doen wat jij ook wilt hebben of doen.

Luister niet naar je vriend, je vriendin, je opa, je oma of welke kennis dan ook, tenzij je dezelfde resultaten als hun wilt behalen. Of hun de resultaten hebben die jij ook wilt hebben is een vraag voor jou.

Voor nu wil ik je aanraden om te kijken naar wat de betere internet marketiers doen, als je weet dat een bepaalde concurrent veel geld verdient, kijk dan naar hoe hij dit doet.

Als je de theorieën wilt leren die een internet marketeer een succesvolle internet marketier maakt dan ben je hier op het goede adres.

In ons Geld Gorilla Geheimen programma leren we je allerlei verschillende trucs en geheimen om makkelijk zonder technische kennis, website of uitgaves online duizenden per maand te verdienen.

Ik en Alex hebben jaren besteed en het internet bestudeerd om tot tot deze simpele maar o zo effectieve methodes te komen.

Geloof me niet direct op mijn woord maar lees hier meer over deze geniale methodes:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

Verdien minimaal €2950 per maand vanuit huis

Ontdek hoe je een volledig inkomen verdient op internet…

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

1 Reactie op "Geld Verdienen Op Internet? 5 Tips Om Succesvol Te Worden Op Het Internet"

 1. Sonja

  says:

  Ontzettend benieuwd naar jullie adviezen!:-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *