Met Creativiteit Geld Verdienen? Maakt Schrijven het Mogelijk?

De methode van geld verdienen die ik vandaag ga bespreken, is geld verdienen door middel van schrijven. Dit is een mooie manier om geld te verdienen want je hebt er eigenlijk niets voor nodig. Het is alleen belangrijk dat je een zekere mate van creativiteit bezit.

Wanneer je dit bezit, zul je zien dat het zeker mogelijk is om hiermee geld te verdienen. Want als je erover nadenkt zie je eigenlijk overal teksten: in de krant, op websites, maar ook bij schema’s in bushokjes of op de menukaart in restaurants. Mogelijkheden om geld te verdienen dus!

Dit artikel zal bespreken wat de voor en nadelen zijn van het geld verdienen met schrijven. Daarnaast zal het wat tips geven over hóe je geld kunt verdienen met schrijven. De volgende onderwerpen zullen hiervoor besproken worden:

Geld verdienen met schrijven – de voor- en nadelen

Laten we allereerst maar eens beginnen met de voor- en nadelen van schrijven als methode om geld te verdienen. Want net zoals bij alles zijn er natuurlijk voor en nadelen. Een groot voordeel bij schrijven is dat, voor zover je niet hebt te maken met deadlines, je je eigen tijd kunt indelen.

Schrijf jij je artikelen liever ’s nachts of heb je op dinsdagochtend veel tijd? Geen probleem, zolang je maar aan de eisen van de opdrachtgever kunt voldoen. Dit werkt natuurlijk niet wanneer je fulltime in loondienst bent als bijvoorbeeld journalist. Dan zul je toch door moeten werken.

Maar wanneer je bijvoorbeeld freelancer bent, zoals veel schrijvers, kan het wel uitstekend. Dit heeft, naast dat je eigen tijd indelen natuurlijk prettig is, ook als voordeel dat je het kunt doen naast andere bezigheden.

Zo kun je het bijvoorbeeld goed doen naast een parttime baan. Maar schrijven heeft natuurlijk ook nadelen. Zeker als freelancer ben je afhankelijk van opdrachten. Wanneer deze er niet zijn, heb je dus ook geen inkomsten.

Daarnaast is het soms moeilijk om constant maar interessante leuke nieuwe artikelen te schrijven. Als je niet zo creatief bent, kan dit soms zeer vermoeiend zijn en veel stress veroorzaken. Wanneer dit het geval is, zou ik aanraden om je eerst op andere methodes van geld verdienen te richten.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Studeren en geld verdienen – schrijven combineert het!

In de vorige paragraaf heb ik het gehad over de voor- en nadelen van schrijven. Wil je nog steeds geld verdienen met schrijven en ben je student? Dan weet ik een mooie manier voor je om het te combineren: namelijk door het schrijven van samenvattingen.

Dit is een uitstekende manier om de stof te leren, en bovendien kun je de samenvattingen verkopen voor geld! Kijk bijvoorbeeld eens bij Joho welke samenvattingen er worden gevraagd. Maar misschien is er bij jouw opleiding ook wel een loket hiervoor. Zoek het uit!

Hoewel het maken van samenvattingen best wat tijd kost, levert het ook weer tijd op. Je hoeft voor de rest minder te studeren en wie weet ken je het wel zo goed dat je uiteindelijk minder herkansingen hoeft te maken. Een klassiek geval van 2 vliegen in 1 klap dus!

Geld verdienen met schrijven? Begin vandaag als freelancer!

Ik heb het er al even over gehad: schrijven op freelancerbasis. Het belangrijkste kenmerk is dat je dan geen contract hebt, maar afhankelijk bent van opdrachten. Dit is dus soms erg onzeker.

Het is wel erg makkelijk om je aan te bieden als freelancer. Je zou zelfs zo vandaag nog kunnen beginnen! Hoe? Meld je online aan bij een site voor freelancers (even googelen geeft bijvoorbeeld Odesk en Elance) en ga reageren op klussen.

Voor het begin zou ik je aanraden om niet een al te hoge vergoeding te vragen. Dit moet je dan maar zien als een investering. Wanneer je namelijk een aantal klussen naar tevredenheid hebt afgehandeld, zul je hier ook goede reviews voor krijgen.

Je hebt dan bewijs dat goed werk levert en kunt op basis daarvan dan weer meer loon vragen. Houdt er wel rekening mee dat het juridisch ook allemaal moet kloppen. Je moet namelijk nog wel belasting betalen en dergelijke natuurlijk. Hoe dit zit, kun je hier vinden.

Kortom: schrijven is een leuke optie om geld te verdienen. Maar vooral als je een beetje creatief bent en ook prettig kunt schrijven. Anders zijn er nog genoeg andere methodes, lees bijvoorbeeld hieronder!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je geld kunt verdienen met schrijven. Maar natuurlijk zijn er nog meer manieren om geld te verdienen. Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Met Creativiteit Geld Verdienen? Maakt Schrijven het Mogelijk?"

 1. vidjaita

  says:

  Kan ik ook meedoen

 2. Bruno

  says:

  Ik zou dat graag willen doen , doch ik wil niets van geld investeren. Is dat mogelijk ???

 3. Alex Hartman

  says:

  Als je niet bereid bent te investeren, ga je ook nooit iets verdienen. Dan zeg ik dat je perse duizenden euro's moet investeren, maar alles kost geld... en als je niet een paar tientjes wilt investeren, weet ik nu al dat de kans dat je succesvol wordt zeer klein is.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *