Snel Geld verdienen? Toto Spelen Levert Sóms Iets op! (maar Vaak ook niet)

Snel geld verdienen zonder er veel voor hoeven te doen, is waar veel mensen van dromen. Lekker een beetje verre reizen maken, in dure restaurants eten, of gewoon luieren in je villa: wie wil dat nou niet?

Helaas zijn er maar weinig manieren waarop dit mogelijk is. Dit artikel belicht een van de manieren waarop het wellicht wel mogelijk is, namelijk door Toto te spelen. De volgende aspecten van Toto spelen zullen belicht worden:

Toto spelen en geld verdienen – hoe werkt het precies?

Goed, om een beetje te snappen hoe het geld verdienen via de Toto werkt, is het handig als ik eerst het een en ander uitleg over de Toto. Bij Toto is het mogelijk om te wedden op sportwedstrijden. De minimum inzet is €1 en de maximum inzet is €1.000.

Wanneer je inzet op een wedstrijd, staat daar een bepaalde quotering voor. Als ik nu op de site van de Toto kijk, zie ik bijvoorbeeld dat je 1,45 keer je inzet terugkrijgt als je voorspelt dat Juventus vanavond wint en dit ook gebeurt.

Dit lijkt op zich niet zo heel veel, maar als je een hoog bedrag inzet, kan de opbrengst in absolute zin ook best behoorlijk zijn. Naast deze ‘gewone’ weddenschappen is er ook nog het spel Toto 13.

In dit spel moet je van 13 voetbalwedstrijden voorspellen wie het wint (of dat het een gelijkspel wordt). Wanneer je ze alle 13 goed hebt, win je de jackpot van €10.000,- of meer! Maar ook bij 11 of 12 goed voorspelde wedstrijden krijg je een geldbedrag.

Johan Derksen doet altijd een voorspelling van de Toto in Voetbal International en dit heb je misschien ook al eens gezien. Aangezien hij nooit veel goed voorspelt, weet je dat de kans klein is om alle wedstrijden goed te voorspellen. Maar als het lukt, kun je dus wel beste bedragen winnen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Toto spelen – waarom wel?

Als je Toto wilt gaan spelen, is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je doel is. Het is natuurlijk mogelijk om er geld mee te verdienen, maar de kans is klein. Als geld verdienen wel je doel is, zou ik eerder voor een andere methode kiezen.

Wanneer je het leuk vindt om af en toe een spelletje te spelen, dan is het natuurlijk wel een goede optie. Het doel moet dan zijn om plezier te hebben. Ik vind het zelf bijvoorbeeld wel leuk om met verschillende vrienden Toto 13 te spelen en dan de voorspellingen met elkaar te vergelijken.

Bovendien voegt dit een spanningselement toe aan soms nietszeggende wedstrijden. Sampdoria – AC Milan is misschien normaal niet zo interessant, maar wanneer je er misschien geld mee kunt verdienen maakt dat het een stuk leuker om naar te kijken.

Toto spelen – waarom niet?

In de vorige paragraaf is het al een beetje naar voren gekomen, er zijn ook redenen om het niet te gaan spelen. De kans is namelijk erg klein dat je er op de lange termijn geld aan verdiend. Het is namelijk verdraaid moeilijk om  constant de sportwedstrijden goed te blijven voorspellen.

En wanneer je geld verdienen als doel hebt, kan het frustrerend zijn dat de Toto je alleen maar geld kost. Toto spelen met dit doel zou ik dan ook echt afraden, er zijn betere methodes om geld te verdienen.

Daarnaast is het zo dat de Toto gezien wordt als een kansspel. Dit klopt op zich natuurlijk, maar het vervelende is dat je hierdoor extra belasting over je winst moet betalen: de zogeheten kansspelbelasting.

Dit maakt dat de Toto spelen uiteindelijk nog minder lucratief is. Ik zou dan ook zeggen: speel het gewoon voor de lol en als je er toevallig nog een keer iets bij wint is dat alleen maar mooi meegenomen! Reken er alleen niet op.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat het mogelijk is om geld te verdienen met de Toto, maar dat dit toch niet de beste keuze is als je geld wilt verdienen. Maar gelukkig zijn er ook manieren waarmee iedereen geld kan verdienen!

Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen.

En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Snel Geld verdienen? Toto Spelen Levert Sóms Iets op! (maar Vaak ook niet)"

 1. Bulent

  says:

  Geld vind ik mooi en leuk te verdienen ik woon in niet zon groot huis teminste wel met dak gelekig ik mag bijna op school en ben 14 heb te weinig geld maar ik klaag niet exstra geld erbij zou mooi zijn verzonden via mijn vaders telefhoon als er spelfouten zijn sorry geen speling op school gehad

 2. jaleesa

  says:

  leuk ik ga zien

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *