8 Eenvoudige Manieren om Vanuit Huis Geld te Verdienen

Het lijkt natuurlijk te mooi om waar te zijn: Geld verdienen terwijl je gewoon op de bank ligt met je laptopje op schoot. Toch is het zeker mogelijk, en ook nog eens op een heleboel verschillende manieren. In dit artikel lees je er een aantal en als je geïnteresseerd bent, kan je er een paar uitproberen.

Snel op de bank thuis geld verdienen hoeft niet illegaal te zijn, of door middel van gokken. Natuurlijk is dat laatste een optie, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Ontdek hier hoe je veilig vanuit huis geld kunt verdienen!

Geld verdienen met het bekijken van reclames

Bedrijven geven hopen met geld uit aan reclame, ze willen koste wat het kost hun product onder de aandacht brengen en er is een heleboel concurrentie. En dit terwijl jij de advertenties gewoon weg klikt en het grootste gedeelte van je folders waarschijnlijk ongelezen in je papiercontainer belandt. Reclame kan leuk zijn, maar om je erin te verdiepen kost een hoop tijd. En je krijgt er niet voor betaald. Maar dat kan anders: je kunt namelijk geld verdienen met het bekijken van advertenties!

stockfresh_2979024_tv-remote-control_sizeXS

Bij een heleboel websites kun je jezelf inschrijven. Dit is volledig gratis en meestal ook vrijblijvend. Al blijft het natuurlijk altijd verstandig om ook de kleine lettertjes even te lezen. Hierna ontvang je een hele hoop reclame in je mailbox. Het kan dus een idee zijn om hiervoor een nieuw mailadres aan te maken. Voor hoe meer websites je je inschrijft, hoe meer geld je kunt verdienen. Je krijgt namelijk per websites een aantal advertenties en per advertentie die je bekijkt krijg je betaald.

Je zult misschien af en toe verleid worden door een advertentie, wat natuurlijk ook het doel is, maar je bent niet verplicht om erop in te gaan. Soms ontvang je wel extra vergoeding als je gebruik maakt van een aanbieding, maar dat is natuurlijk alleen maar fijn. Er worden ook statistieken bijgehouden, zodat jij kan bijhouden hoeveel je verdient.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Beleggen

Je geld beleggen in iets waarvan jij denkt dat het de moeite is, is in feite fancy gokken. Je neemt dus wel een risico, want als het fout gaat kan je je belegde geld kwijtraken. Maar als je iets te beleggen hebt, is het leuk. Aangezien je waarschijnlijk op zoek bent naar iets om een extraatje te hebben, is dit misschien niet de makkelijkste methode.

Hand put coins to stack

Hand put coins to stack

Toch zijn er genoeg mensen behoorlijk rijk geworden door slim beleggen. En natuurlijk zijn er trucjes voor om dit te leren en zo er een zo hoog mogelijke winst uit te halen. Als het lukt, is het zeker een effectieve manier om snel een klein fortuin op te bouwen, maar het blijft een risico dat je neemt, net als bij gokken. Toch is dit een verstandigere investering dan een avondje casino.

Begin je eigen bedrijfje

Ook dit kan gewoon naast je normale dagelijkse bezigheden. Kijk waar vraag naar is en richt een webwinkel op. Wees origineel in wat je aanbiedt en misschien wordt het wel wat. Er zijn een heleboel mensen die hier succesvol in (geweest) zijn. Veel dingen kan je ook voor een zeer lage prijs in het buitenland inslaan als je ze in grotere aantallen koopt. Succes is niet gegarandeerd, maar als je een oog voor ondernemen hebt, is het misschien wel een poging waard.

online-kopers

Steeds meer mensen kopen online producten.

Verder kan je, als je webshop een beetje loopt, ook weer adverteren op je website voor andere dingen, hier verdien je meestal ook aardig wat mee. In het begin moet je jezelf dus wel een beetje in het diepe gooien, maar op de lange termijn hoeft het niet veel werk te kosten en kan je er een aardig zakcentje mee verdienen. En stel nou dat je een hele vervelende baan hebt, en het loopt echt heel goed, dan kan het een hele business worden!

Schrijf je in voor het testen van medicijnen

Dit klinkt heel eng, maar in de praktijk gebeurt dit vaak onder zeer goede omstandigheden en voorwaarden. Je hoeft je alleen in te schrijven en af te wachten. Als je dan gevraagd wordt, hoef je voor de kleinere testen maar een uurtje te komen en kan je de rest van de middag op de bank liggen. Over het algemeen betaalt dit erg goed.

Je hoeft geen groot risico te nemen, en toch al flink wat eraan te verdienen. Natuurlijk is de beloning voor het nemen van een groot risico wel groter, dus dit kan ook altijd nog. Als je gezond bent, en je wilt ook nog eens iets voor de maatschappij doen, is dit zeker een aanrader.

08082012_hp299_proefpersoon_2

Vul online enquêtes in

Oké, je zult hier misschien geen duizenden euro’s mee bij elkaar krijgen. Maar om snel aan wat geld te komen als je krap zit aan het einde van de maand, is dit een erg goed idee. Het is erg simpel, zelfs best wel leuk en je verdient er een leuk zakcentje mee. En het allermooiste is: je hoeft er bijna alleen je muis voor te bewegen. Luier geld verdienen dan dit kan bijna niet!

Dus trek een zak chips uit de kast, zak onderuit en ga googelen. Als je een avondje niets te doen hebt, waarom niet. Er zijn ook heel veel verschillende websites waarop je dit kan doen, dus je kunt er oneindig veel invullen. Let er echter wel op of deze sites betrouwbaar zijn en lees altijd de kleine lettertjes.

Schrijf online teksten

Een heleboel bedrijven, organisaties en websites hebben mensen nodig die een vlotte pen hebben en originele teksten kunnen schrijven om te publiceren. Simpelweg omdat ze er zelf niet de tijd, de vaardigheden of de mensen voor hebben. Ben je dus een beetje een creatieve schrijver en/of heb je veel fantasie? Ga dan op zoek. Niet alleen voor websites zoeken ze mensen, ook voor blogs en sociale media. Het schrijven van een tekst van vijfhonderd woorden kost vaak maar iets meer dan een halfuurtje en het verdient meestal redelijk.

seo-teksten-schrijven-header-770x300

Houd je dus van schrijven en heb je tijd over? Ga dan in plaats van nog een aflevering op Netflix kijken, even een halfuurtje zitten. Het is leuk, je bent creatief bezig en je verdient er een leuk zakcentje mee. Bovendien, afhankelijk van wat je al doet, kan het ook nog eens prima staan op je CV.

Ga teksten vertalen

Ben je nou zelf niet zo creatief en lijkt het je moeilijk een paar honderd woorden te schrijven over een bepaald onderwerp, maar ben je wel goed in taal? Ga dan aan het vertalen. Bijvoorbeeld met commerciële teksten, brochures of e-books kun je geld verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en beheersing van een tweede taal. Hoe zeldzamer die taal is, hoe beter.

Ben jij dus (bijna) vloeiend in Spaans, Frans of Duits? Dan is dit ideaal. Ook hiervoor zijn verschillende websites. Het is ook nog eens nuttig voor jezelf en het staat net als bij het schrijven van online teksten; prima op je CV.

Ga op huisdieren passen

Zit jij nou echt veel thuis om wat voor reden dan ook en heb je echt geld nodig? Dan is hiervoor het enige wat je nodig hebt dat je van dieren houdt en een klein beetje verstand hebt van hoe je met ze om moet gaan. In de zomer zoeken mensen vaak iemand om op hun huisdier te passen terwijl ze op vakantie gaan. Ja oké, als het een hond is dan moet je hem uitlaten. Maar hé, het kan geen kwaad om dagelijks een stukje te wandelen. En als je geen zin hebt in kattenharen overal; er is niets mis met een keertje extra stofzuigen.

Kortom:

Er is niet één manier om snel heel rijk te worden, en al helemaal niet als je dat wilt doen met een bak popcorn op de bank. Dat zou iedereen namelijk wel willen! Je moet er toch altijd wel iets voor doen en anders blijft het altijd een kwestie van gokken en gewoon geluk hebben. De manier om op den duur veel geld te hebben is om constant hard te blijven werken om hogerop te komen, een hele goede ondernemer te zijn, of de loterij winnen.

optin-vrouw

Ben je dan echt lui en ga je toch liever een gokje wagen dan dat je met iemand anders zijn hond door de regen moet, een webtekst schrijft, uitzoekt wat het gat in de markt is, of oneindig reclames kijkt, dan kan je met een paar klikken zoveel staatsloten bestellen als je kan betalen. Maar of dat nou de manier is? We hopen dus dat je iets kan met een van deze ideeën en dat dat succes heeft.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "8 Eenvoudige Manieren om Vanuit Huis Geld te Verdienen"

 1. Lavth

  says:

  Stuur mij de info

 2. Michelangelo cijntje

  says:

  Hallo ik heb zitten lezen en wil graag wat bij verdienen omdat ik een gezin heb en baby opkomst wil ik meer geld gaan verdienen simpel maar toch dat ik wat aan hebt kan iemand mij helpen

  Met vriendelijke groeten
  Michelangelo cijntje

 3. Michelangelo cijntje

  says:

  Ik werk iedere dag en overuren maar aan de einde van de rit hou ik niet veel over voor mijn gezin na alles heb betaald enzo dus ik zou graag wat bij verdienen met reclames bekijken of zo graag advies en informatie hierover hoe en wat mijn mogelijkheden zijn

  Met vriendelijke groet
  Michelangelo cijntje

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *