Met YouTube geld verdienen | 3 strategieën

Jij kunt vandaag nog met YouTube geld verdienen. Via de populairste videosite kun je namelijk zonder product, zonder technische kennis en zonder gedegen opleiding rijk worden.

Je hebt het misschien al eens gehoord. Jonge vrouwen met een mooi gezicht die een make up tutorial geven over bekende Hollywoodsterren. Door de instructiefilmpjes kunnen tieners rondlopen als Rihanna of Lady Gaga.

Deze filmpjes worden massaal bekeken en het levert deze nieuwe ‘sterren’ duizenden euro’s per maand op. Het geheim van deze methode ga ik verklappen – sorry dames van de make up tutorials.

Met YouTube geld verdienen | Jij kan het ook!

Met YouTube geld verdienen. Het is een strategie die niet levensvatbaar lijkt. Elke dag worden er duizenden video’s geüpload op het videokanaal. Duizenden video’s van mensen die iets willen delen.

Veel van deze mensen hebben helaas/gelukkig ging helder plan. Ze gooien maar een aantal video’s op YouTube en hopen op een aantal clicks en een beetje winst. Met een gedegen plan en een passie voor het onderwerp van je video’s kun je flink cashen.

Via YouTube geld verdienen vereist bezoekers. Dit hoeven er niet per se veel te zijn. Ik ga 3 strategieën geven voor het verdienen van geld met YouTube.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1. Met YouTube geld verdienen: trek bezoekers!

Het is een wet die ouders is dan de weg naar Rome; wanneer je veel bezoekers trekt, zal je veel geld verdienen. Bedrijven willen namelijk betalen om te mogen adverteren op jouw kanaal!

Reclame werkt en daar kun jij van profiteren. Plant je videokanaal vol met reclame en loop binnen terwijl je slaapt. Je moet dan alleen wel bezoekers trekken.

Dit doe je door populaire onderwerpen aan te snijden:

 • Make-up tutorials
 • Humoristische video’s
 • Sportvideo’s
 • Nieuws over bekende Nederlanders

Kies een onderwerp waarvoor je passie hebt! Zo kan je met YouTube geld verdienen. Wees creatief en commercieel.

2. Met Youtube geld verdienen | Zorg voor abonnees

Abonnees zijn de beste manier om jouw bezoekers vast te houden. Zorg voor een constante stroom aan interessante video’s. De bezoekers zullen zich subscriben en meerdere video’s bekijken van jouw.

YouTube zal dit weer waarderen en vaker jouw kanaal promoten bij mensen. Het sneeuwbaleffect is geboren en binnen de kortste keren loop je binnen. In de wereld van YouTube is geen plaats voor one hit wonders.

2. Met YouTube geld verdienen | Affiliate programma

Bezoekers trekken. Het kan veel werk zijn en veel zweet kosten. Gelukkig is er ook een manier om niet de druk van bezoekers te hebben. Dit is het affiliate programma!

Het affiliate programma is een manier om andermans producten te verkopen met een procentuele commissie. Je linkt via je YouTube kanaal naar het product en krijgt een percentage per klik of per verkocht artikel.

Veel bedrijven besteden de marketing uit aan externe partners. In ruil voor de marketing krijgen deze marketeers, zoals jij, commissie.

De commissie varieert vaak tussen de 5% en 95%! Mijn tip is om via PayPro een interessante partner te vinden in een niche van jouw interesse. Je trekt misschien minder bezoekers, maar kunt binnenlopen door de interesse van de mensen binnen die niche. Zij gaan sneller over tot de aankoop van gerelateerde producten.

Ik verdien op het moment ruim 150 euro per dag met mijn YouTube kanaal. Ik plaats een aantal keer per maand een filmpje en loop zonder moeite binnen. Topstrategie!

Meer tips & trucs via GeldGorillaGeheimen

In dit artikel belicht ik slechts een klein onderdeel van snel online geld verdienen. Aan de hand van het videoprogramma GeldGorillaGeheimen kun je honderden euro’s per dag verdienen met simpele strategieën.

Zonder diploma en zonder moeite kan ook jij slapend rijk worden!

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Met YouTube geld verdienen | 3 strategieën "

 1. Davey Groothedde

  says:

  Ik zal ook maar eens gaan beginnen met binnen lopen;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *