3 Simpele Methodes om een Passief Inkomen te Creëren

Een passief inkomen, wie wilt dat nou niet?

Een inkomen waar je niet meer voor hoeft te werken.

Je verricht één keer werk en daarna is het enige dat je nog hoeft te doen, achterover leunen op je bureaustoel en kijken naar hoe de euro’s binnen rollen.

In dit artikel deel ik 3 simpele methodes om passief geld te verdienen.

Passief inkomen door simpele veilige beleggingen te doen

Er zijn niet veel methodes om volledig passief te verdienen.

Daarom kan ik niet heel kieskeurig zijn met wat voor methodes ik in dit artikel deel.

Daarom is de eerste een methode een methode waar je eigenlijk al geld voor moet hebben om te doen.

Als je veel geld hebt kun je dit beleggen in obligatie’s. Dit zijn leningen aan grote bedrijven waarvoor je als wederdienst een hoge rente ieder jaar op het geleende bedrag krijgt.

5% per jaar bijvoorbeeld.

Natuurlijk begrijp je dat je al veel geld moet hebben voordat deze methode volledig een passief inkomen kan creëren.

Als je veel geld hebt en het genoeg spreid dan loop je weinig risico en heb je een passief inkomen.

Er zijn andere beleggingsmethodes waarmee je een inkomen kunt creëren met minder geld, maar met deze methodes wordt het veel risicovoller en moet je veel actief werk verrichten.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Passief inkomen door huisjes of kamers te verhuren

Een kamer of een huisje verhuren is simpeler dan je denkt.

Als je een huis met 2 overbodige kamers in één van de populairdere steden hebt kun je al makkelijk en snel een passief inkomen creëren.

Via websites zoals kamernet of marktplaats kun je binnen no-time studenten vinden om je kamers aan te verhuren.

Zo kan je makkelijk zo’n €600 per maand extra verdienen.

Je kunt ook aan toeristen via airbnb kamer’s of woningen verhuren, deze betalen meer maar kosten wel meer werk dus zou ik eerder voor de Nederlandse studenten kiezen.

Als je  geen huis of kamers hebt om te verhuren dan kan je deze altijd krijgen door zelf een huis te  huren in één van de populairdere steden.

Natuurlijk is het inkomen nooit 100% passief.

Je moet af en toe wel een nieuwe huurder voor de kamer of het huis vinden.

Een bijkomend “probleem” is dat die +- €600 die je extra per maand verdient een stuk minder wordt als je er belasting over betaalt.

Nog een probleem voor als je kamers uit je huis wilt verhuren is dat je wel zin moet hebben om je huis te delen, sommige huurders kunnen veel onrust veroorzaken.

Zelf verhuur ik mijn kamers niet omdat ik geen zin heb om mijn privacy op te geven voor extra geld, maar ik heb wat kennissen die daar anders over denken.

Het is een simpele manier maar heeft wel wat nadelen, het is wat jij wilt ;).

Passief inkomen met simpele technieken op het internet

Deze blogpost blijft op het internet staan tot ik hem er vanaf haal, dat kan nog wel jaren of eeuwig duren.

Dat betekent ook dat dit artikel hoog waarschijnlijk iedere week meerdere bezoekers via de zoekmachines zal binnenhalen.

Wat je op het internet zet kan makkelijk voorgoed op het internet blijven staan, om deze reden kan je op het internet makkelijk een passief inkomen creëren.

Met affiliate marketing hoef je geen product te hebben of dienst te leveren om geld te verdienen.

Je kunt veilig en snel andermans product promoten en een flinke commissie ontvangen per verkoop.

Je kunt bij sommige producten wel meer dan de helft van de winst krijgen!

Via youtube,de zoekmachines en adverteersystemen kun je makkelijk je unieke link verspreiden,mensen op je link laten klikken  en ze het product laten kopen.

Als je eenmaal het werk hebt gedaan dan hoef je er niet meer naar om te kijken om je inkomen te behouden.

Je hebt dan een passief inkomen.

Klik op de link hieronder voor meer informatie over affiliate marketing:

Wat is Affiliate Marketing en Hoe Werkt Het Precies

Klik op de link hieronder voor wat voorproefjes van de beste technieken om op een simpele manier met het internet geld te verdienen:

Artikels met tips en tricks om online geld te verdienen

Stap voor stap uitgelegd hoe je via het internet een passief inkomen creëert

Ik en mijn zakenpartner Alex hebben er jaren over gedaan om tot een systeem te komen die voor iedereen werkt om een passief inkomen via het internet te creëren.

Je hebt geen technische kennis, website, startkapitaal, veel tijd of moeite nodig om dit te doen.

Je hoeft niet eens slim te zijn of kennis te hebben over een bepaald vak.

In de volgende video leggen we stap voor stap uit hoe jij dit ook kunt bereiken:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

17 Reacties op "3 Simpele Methodes om een Passief Inkomen te Creëren"

 1. Van Druuten

  says:

  Beste heer Sanders,

  Allereerst wil ik u complimenteren met dit artikel - erg overzichtelijk en duidelijk. Ik wilde wel nog even het begrip 'passief inkomen' aansnijden. Voor veel mensen klinkt dit als een soort luilekkerland. Je verricht eenmaal wat werk om vervolgens de rest van het leven op de lauweren te zitten en geld te verdienen. Helaas is de werkelijkheid niet zo rooskleurig. Ja, het is mogelijk om met een investering in bijvoorbeeld vastgoed op de lange termijn geld te verdienen. Dit blijft je echter tijd en energie kosten. Je moet zorgen dat de huurders hun huur op tijd betalen, dat ze alles netjes achter laten, er moeten zaken gerepareerd worden, u moet op zoek naar nieuwe huurders, enzovoorts. Ik wil dus alleen nuanceren dat passief geld verdienen helaas niet perfect is. Ik heb het zelf jarenlang met plezier gedaan, maar het werk viel me wel tegen na wat ik erover gelezen had. Laat dit u als lezer echter niet tegenhouden om een passief inkomen te verdienen!

  • Frank Sanders

   says:

   Bedankt voor je uitgedachte reactie. Een passief inkomen betekent inderdaad niet dat je er helemáál niet voor hoeft te werken. Dat zou iedereen wel willen! Wat ik vooral wil laten zien, is dat je met eenmalig werk verrichten op de lange termijn geld kunt verdienen, zonder nog veel omkijken naar de business te hebben. Dit is zeker het geval bij affiliate marketing. Maar het is niet alleen op de lauweren rusten en wachten tot het geld binnenstroomt nee!

 2. Ivo

  says:

  Beste Frank,

  Hoe kom ik aan huisjes om te verhuren? Moet ik daar zelf in investeren? Dat is nogal wat geld waar ik nu niet over beschik, maar ik heb wel interesse in passief geld verdienen...

  • Frank Sanders

   says:

   Je zou geld kunnen lenen bij de bank om in vastgoed te investeren en dat later te verhuren, of op zoek gaan naar iemand die in jou wilt investeren (en die later een marge van de winst krijgt uiteraard). Je kunt ook op andere manieren passief geld verdienen, zoals in het artikel staat.

 3. Pauline

  says:

  Hallo,

  Wat zijn veilige beleggingen om te doen? Ik wil een beetje sparen maar een spaarrekening is niks en investeren vind ik toch eng. Zijn er dingen om in te investeren met heel weinig risico.

  Groet Pauline

  • De Paepe Patrick

   says:

   Als je geïnteresseerd bent een een extra centje bij te verdienden waarmee je een mooi passief tweede inkomen kan opbouwen aarzel niet om mij te contacteren voor verdere info.. afspraak kan zeker met presentatie ik verdien al aardig centje bij..Groetjes Patrick. 0468.288.281..

  • Frank Sanders

   says:

   Hee Pauline,

   Ik zou je aanbevelen om in obligaties te investeren, deze hebben weliswaar een wat lager rendement, maar het risico is zo klein dat het dat wel waard is. Ik zou je ook willen adviseren om niet zomaar met De Paepe Patrick in zee te gaan, mensen die hun telefoonnummers uitdelen in de reacties van dit soort artikelen zijn maar zelden te vertrouwen...

   Mvg, Frank

 4. Rogier

  says:

  Passief geld verdienen, dat klinkt als mijn pakkie an! Met niets doen toch doekoes binnenhalen, superflex! Waar begin ik?

  • De Paepe Patrick

   says:

   Als je geïnteresseerd bent een een extra centje bij te verdienden waarmee je een mooi passief tweede inkomen kan opbouwen aarzel niet om mij te contacteren voor verdere info.. afspraak kan zeker met presentatie ik verdien al aardig centje bij..Groetjes Patrick. 0468.288.281..

 5. Leonard

  says:

  Hallo

  Ik lees dat je geld kan verdienen zonder iets te doen. Dus passief inkomen verdienen. Maar je moet er wel gewoon voor werken zie ik dus pas daarna kun je geld blijven verdienen. Dat is toch gewoon hetzelfde als werken. Waarom zou ik dat doen.

  Geloof mij maar vroeger was het allemaal beter. Je kon nog gewoon eigenaar van bedrijf zijn en met lage loonkosten veel winst maken. Je hoefde zelf niets meer te doen dat deden je medewerkers allemaal en je kon nog veel aan ze verdienen ook. Maar nee nu kan dat allemaal niet meer. De overheid stimulert ondernemen niet meer als vroeger. Zonde.

 6. Nina

  says:

  Hooi,

  Dus als ik het goed zie kun je met affiliate marketing ofzo echt passief geld verdienen?? Want met appartementen en kamers verhuren moet je nog onderhoud regelen en gas water licht en allemaal dat soort dingen. Contact met je huurders dingen laten maken enzovoorts. Dus erg passief is dat niet als je telkens met die kleine k*t klusjes bezig bent.

  Maar als ik het zo zie moet je voor die afiliate marketing 1 keer een site aanmaken. En dan reclame maken voor een bedrijf. En dan krijg je geld binnen als mensen op jouw reclame klikken of door jou iets kopen toch?? Tenminste dat is wat ik er van begrijp.

  Dat klinkt wel interessant. Ik zit net met een uitkering maar wil graag geld verdienen. Maar ja je hebt werk paarden een luxe paarden ik ben meer een luxe paard. Dus passief inkomen ja dat lijkt mij wel wat

  Hoop van u te horen

  Nina

  • De Paepe Patrick

   says:

   Als je geïnteresseerd bent een een extra centje bij te verdienden waarmee je een mooi passief tweede inkomen kan opbouwen aarzel niet om mij te contacteren voor verdere info.. afspraak kan zeker met presentatie ik verdien al aardig centje bij..Groetjes Patrick. 0468.288.281..

   Nina ik kan je zeker helpen.

  • Werkpaard

   says:

   En juist omdat jij een luxe paard bent kost jou levensstijl onnodig veel geld en ben je te lui en heb jij niet de juiste instelling om daadwerkelijk veel geld te verdienen. Ga eerst maar eens je levensstijl drastisch verlagen waardoor je goed kan sparen (en dat dus kan investeren) om stukje voor stukje aan een passief inkomen te bouwen. Je kan geen passief inkomen opbouwen als je een gat in je hand hebt. Jij als "luxe paard" gooit meer geld over de toonbank dan er in feite binnen stroomt. Passief inkomen is gebaseerd op geld en niet op wolken waar jij op ligt te dromen...

   Groetjes Werkpaard

 7. Joop

  says:

  "Passief inkomen", klinkt een beetje als slapend rijk worden, dus daar heb ik wel oren naar. Ik zal eens kujken of deze tips voor mij werken, maar ik ben optimistisch!

  • Joop Wanhoop

   says:

   Passief inkomen is verre van slapend rijk worden, het is zowel een investering van geld en tijd. En aangezien men makkelijker geld uitgeeft dan spaart (laat staan hun spaargeld te durven investeren) is het niet voor iedereen weg gelegd om een passief inkomen op te bouwen. Het begint allemaal bij mentaliteit.

 8. Turtle

  says:

  Jongens, geloven jullie nou echt in het geld verdienen online? Dat is een soort fictie om mensen te overtuigen om hun product te bekijken/kopen. Als je echt niks wil doen en toch geld wil verdienen dan moet je even uit je konijnen hol kruipen, stoppen met dagdromen en gewoon voor je zelf beginnen. Als een goede manier van passief inkomen echt had bestaan dan lagen de vaste banen ondanks de crisis allemaal voor het oprapen.

  • Joris

   says:

   Jij denkt dat er online geen geld te verdienen valt? Ik denk namelijk het tegendeel, het lijkt mij juist dat daar het werk voor het oprapen ligt maar dat maar weinig mensen weten hoe ze hier gebruik van moeten maken. Bijna iedereen ter wereld gebruikt internet, maar bijna emand maakt er gebruik van om er wat aan te verdienen. Er moet et zo'n grote markt en zo weinig concurrentie wel winst te behalen zijn!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *