3 Mogelijkheden om met Thuiswerk Geld te Verdienen

Zoek je simpel thuiswerk zodat je nooit meer je deur uit hoeft als je daar geen zin in hebt?

Ik zal in dit artikel 3 verschillende manieren om geld te verdienen met simpel thuiswerk benoemen, dit zijn manieren waar je geen speciale  vaardigheden of kennis voor nodig hebt.

Makkelijk, simpel en snel thuiswerk, ontdek het in dit artikel.

Thuiswerk mogelijkheid 1: Geld verdienen met enquêtes

Wie mijn blog langer leest weet al dat geld verdienen met enquêtes niet één van mijn favoriete methodes is.

Sterker nog, ik ben er zelfs vrij negatief over.

Toch is het de moeite waard om op te noemen als een simpele manier van thuiswerk, simpel is het zeker, en populair.

Helaas verdien je er niet veel mee.

Als je hier interesse in hebt lees dan eerst dit artikel:

Geld Verdienen Met Enquetes? Verspil je tijd niet aan deze onzin.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Thuiswerk mogelijkheid 2: Geld verdienen als freelance schrijver

Tegenwoordig zijn er een hele hoop internet marketing ondernemingen, ik weet de exacte gegevens niet uit mijn hoofd maar in Nederland alleen al zijn tegenwoordig meer dan miljoen domeinnamen bezet.

Dat betekent dat er veel websites met veel informatie op het internet staan, deze informatie moet ergens vandaan komen.

Veel beheerders zijn te druk bezig met andere zaken of zijn te lui om zelf de content voor hun website te creëren, daarom worden er tegenwoordig VEEL schrijvers ingehuurd om de content te creëren voor websites.

Dit doen ze via websites zoals freelance.nl of sitedeals.

Je hoeft geen professioneel schrijver te zijn of speciale vaardigheden te hebben om simpel thuiswerk te doen als schrijver.

op freelance.nl zitten de dure schrijvers maar op sitedeals kan men al voor 10 euro per artikel van 500 woorden een schrijver vinden.

De prijzen op sitedeals per artikel variëren van €8 euro per artikel tot €50. Op freelance heb ik een prijzenrange gezien van €20 per artikel tot €2000 per artikel.

Als je net om de hoek komt kijken kun je dus beter terecht op sitedeals.

Als beginner werk vinden als freelance schrijver is niet moeilijk:

 1. Ga naar sitedeals.nl
 2. Kijk naar advertenties van schrijvers op sitedeals
 3. Maak een soortgelijke advertentie en plaats deze
 4. Wacht en herplaats je advertentie tot iemand je inhuurt
 5. Schrijf

Tegenwoordig kan je zoveel informatie op het internet vinden dat het niet moeilijk is om over welk onderwerp dan ook te schrijven.

Als voorbeeld ga ik nu een stukje schrijven over iets waar ik ongelofelijk slecht in ben en totaal niks van af weet: koken ;).

Je kunt er omheen praten, grappen maken en eigenlijk geen tips geven zoals in dit kleine stukje:

Beginnen met koken kan lastig zijn, als je niet weet wat je doet kan het zijn dat je achteraf een uur boven de wc hangt, de buren komen klagen over de stank of dat je visite een half uur na het eten op de grond ligt zonder te reageren.  Je kunt drie dingen doen om dit te voorkomen:

 1. Begin met makkelijke gerechten waar niet veel fout kan gaan
 2. Zoek een recept waar in detail wordt beschreven wat de stappen zijn
 3. Zoek een man of vrouw die goed kan koken

Je kunt ook makkelijk “wikipedia” achtige artikels schrijven, dit kan je doen door feiten op te zoeken en deze in je eigen woorden op te schrijven.

Persoonlijk hou ik het meeste van een tussenweg, als ik een artikel zou willen schrijven over koken dat kan ik “cooking tips for beginners” opzoeken in een zoekmachine en bij een website zoals deze uit te komen.

Als ik een stukje in mijn eigen woorden (gedeeltelijk gebaseerd op bovenstaande link) zou moeten schrijven dan zou het er ongeveer zo uit zien:

Als beginnende kok moet je begrijpen dat er veel verschillende soorten oliën zijn waarmee je kunt bakken, de wereld eindigt niet bij het ah merk olijfolie of zonnebloemolie. Alleen al van olijfolie zijn veel verschillende merken en varianten te vinden, veel van de populairste merken zijn “vervuild” met vervangingsingrediënten waardoor er nog maar weinig echte olijfolie in zit, waarschijnlijk zodat het goedkoper is voor de grote bedrijven om dit te maken. Als je opzoek gaat naar een goede olie om mee te bakken is het wijs om veel uit te proberen en naar ingrediënten te kijken zoals….

 1. Je zoekt informatie over het onderwerp op
 2. Je schrijft het in je eigen woorden op
 3. Je zoekt extra informatie wanneer nodig is

Om te testen of je dit kunt kun je onder dit artikel een reactie achter laten waarin je mij kort vertelt hoe ik ervoor kan zorgen dat meer mensen mijn artikels delen op social media sites.

Ik heb je de stappen verteld, nu is het aan jou om ze toe te passen.

Ook kun je voor andere vragen of bezwaren hieronder een reactie achter laten.

Thuiswerk mogelijkheid 3: De Geldgorilla Methode

Ik zelf verdien mijn geld met thuiswerk, als je echt geld wilt verdienen dan kun je al de informatie die je nodig hebt vinden in Geld Gorilla Geheimen.

Een inkomen via online marketing is relatief snel haalbaar, je hebt er geen startkapitaalvoor nodig en de mogelijkheden zijn oneindig.

Toen ik begon wist ik zelfs helemaal niks af van websites bouwen, je hebt er ook amper technische kennis voor nodig.

Je hoeft niet eens een website te hebben als je dat niet wilt.

In Geld Gorilla Geheimen leren we een methode waarmee je zonder website,zonder technische kennis, veel moeite of tijd een passief inkomen kunt creëren.

Klik op de link hieronder voor meer informatie:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

14 Reacties op "3 Mogelijkheden om met Thuiswerk Geld te Verdienen"

 1. Laura

  says:

  Geachte heer Sanders,

  Ik verheug mij zeer over het feit dat ik geld kan verdienen vanuit huis door middel van het schrijven van teksten. Ik heb schrijven altijd al als één van mijn hobby's gezien en zou hier om deze reden graag geld mee willen verdienen.

  Ik neem dan ook de proef op de som en probeer u uit te leggen hoe u meer mensen uw artikels kunt laten delen op sociale media.

  "Het beste dat je kunt doen om mensen je artikels te laten delen op sociale media, is door engagement op te bouwen met de lezer. Bedenk ten eerste wat jouw doelgroep is. Zijn dit vooral jongeren, of juist oudere huisvrouwen? Je moet de inhoud en je schrijfstijl van je artikelen aanpassen aan je doelgroep om te zorgen dat ze jou een leuke schrijver vinden en je een 'like' of 'share' gunnen.

  Nodig daarnaast mensen expliciet uit om dingen te delen. Je hoeft niet te verbergen dat je graag wilt dat jouw artikelen gedeeld worden! Schrijf bijvoorbeeld: 'als je dit artikel nuttig vond, zou ik het erg op prijs stellen als je het deelt via Facebook of Twitter'. Je kunt bovendien op sommige momenten een soort prijsvraag houden. Mensen dingen mee voor de prijs als ze jouw artikel delen op sociale media. Een win-winsituatie eigenlijk!"

  Wat vindt u hiervan? Ik hoor graag van u!

  Vriendelijke groet,

  Laura

  • Frank Sanders

   says:

   Beste Laura,

   Uitstekend, dit is inderdaad een tekst waar ik naar op zoek ben! Het is natuurlijk lastig in te schatten met zo'n kort stukje tekst, maar ik denk dat je prima veel geld kunt verdienen door het schrijven van teksten! Succes, en laat me weten hoe het gaat.

 2. Tineke

  says:

  Hallo

  Ik heb een vraag hoe zit het met links aanklikken in je e mail. Een vriendin van mij doet dat die zit een paar uur per dag linkjes aan te klikken en verdient daar geld mee maar ze wil niet zeggen hoeveel weetu misschien of dat een goede manier is om thuis geld te verrdienen ik leef namelijk van een uitkering.

  Groet tineke

  • Henk Oskam

   says:

   Hallo Tineke ik heb ook links geklikt een tijdje terug. Heel erg saai werk en het verdiende bijna niks. Ik zou iets anders doen als ik jou was. Ik heb nog wel iets voor je om geld te verdienen ;)

 3. Jan

  says:

  Dag Geld Gorilla

  Er zijn nog meer manieren om thuis geld te verdienen. Deze twee zijn wel goede opties maar daar heb je wel een com puter voor nodig. En het zijn niet de enige manieren.

  Je kunt ook klusjes doen voor mensen uit de buurt. Gras maaien, auto wassen, huis schoonmaken, honden uitlaten. Ik noem het maar zo uit mijn hoofd op. Allemaal dingen waar je geld mee kunt verdienen. Mensen zijn lui dus ze willen je best voor betalen.

  Of producten testen. Mijn neef Johan heeft dat gedaan. Kreeg om de zo veel tijd iets thuis gestuurd. Dat moest hij dan uitproberen en zeggen wat er goed en slecht aan was. Kreeg hij toch een lekker zakcentje voor.

  Als vrouw kun je zelfs voor de web cam shows geven. mannen betalen daar veel geld voor. Moet je natuurlijk wel willen.

  Er zijn dus nog meer dingen om thuis geld mee te verdienen. Belangrijk!

  Groeten Jan

  • Frank Sanders

   says:

   Bedankt voor je extra tips! Hiermee kun je inderdaad ook een leuk zakcentje vanuit huis verdienen. Het is maar wat je leuk vind!

   Overigens werkt de GeldGorilla methode het beste van allemaal. Bij deze methode verdien je namelijk veel meer dan op welke manier dan ook. Je hoeft geen voorkennis te hebben of bepaalde investeringen te doen. Je kunt gewoon vanuit huis beginnen met snel veel geld verdienen! Het GeldGorilla programma legt je precies uit wat je moet doen en alle stappen worden duidelijk ondersteund met video's. Na ons programma snap je niet dat je ooit wat anders hebt geprobeerd!

   geldgorilla.nl/programma/

 4. Tim

  says:

  Bedankt voor deze tips. Wil graag wat verdienen naast mijn uitkering misschien dat dit wat is. Tim

 5. Marjon

  says:

  Dat GEld Gorilla klinkt wel wat. Is dat betrouwbaar? Hebben mensen hier ervaringen ermee? Hoor graag van iemand die niet voor deze site werkt.

  Mvg, Marjon

  • Thijmen

   says:

   Hee Marjon, ik heb er zelf nooit mee gewerktmaar ik ken iemand die dit wel doet, zij is altijd heel positief erover, ik wet niet hoeveel zeverdient maar dus blijkbaar wel genoeg, dit is ook de reden dat ik er nu zelf in geintresseert ben!

 6. Thimo

  says:

  Goedemiddag,

  Hoe zit het met freelance ontwerper zijn? Ik kan wel aardig uit de voeten met Photoshop en InDesign, kun je daar ook je diensten voor aanbieden zoals voor het schrijven van teksten?

  • Joris B

   says:

   Dag Thimo,

   Ik denk dat je daar zeker wel geld mee kunt verdienen. Een heleboel bedrijven proberen zichzelf te promoten zonder dat ze de goede ontwerper vaardigheden of mederwerkers hebben. Wat je dan krijgt zijn lelijke posters en niet professionele sites. Kortom dat is niet aantrekkelijk voor mogelijke klanten. Als jij bijvoorbeeld aanbiedt om eens gratis of tegen wat korting iets voor hen te ontwerpen. En ze zien dat het mooi is. Dan willen ze heus wel daarna zaken met jou doen.

   Wat je ook kunt doen is jezelf als ontwerper aanbieden op websites. Zoals sitedeals. Dat doen veel freelance tekstschrijvers ook en voor ontwerpen kan dat net zo goed. Wil je ook nog wel eens leuke klantjes tegenkomen. Mensen zijn daar alleen wel vaak gierig dus daar moet je op letten.

   Mvg Joris

  • Jan

   says:

   Een neef van me verdient daar heel lekker aan, we praten nooit zo over geld maar hij woont in een mooier huis als ik, haha!!!

 7. Timo

  says:

  Jeezus, ik wist niet dat het zo makkelijk zo zijn om via thuis even lekker wat extra te verdienen hoor!! Verdien nu met enqetes en af en toe wat schrijven lekker een beetje extra, denk dat ik die geld gorrilla ook maar es probeer dan, de rest werkt lekker!

 8. Karel

  says:

  Ik kan bevestigen dat enquêtes heel goed werken

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *