Ga niet snel lenen! Ga snel geld verdienen!

Ik hoorde een kennis vorige week vol lof praten over snel lenen. Hij vertelde over de paar honderd euro, die hij binnen een dag kon lenen.

Het was voor hem de ideale oplossing om snel geld te verkrijgen voor die ene aankoop die hij ‘nodig’ had. Arme ziel.

Ik verdien elke dag een paar honderd euro, zonder dat ik er iets voor hoeft te doen. Genoeg over mij. Dit artikel wil ik toewijden aan de arme stakkers die snel geld lenen of willen lenen.

Geld uitgeven is lekker! Snel lenen niet!

De economische crisis heeft zijn sporen achtergelaten binnen de Nederlandse samenleving. Honderden bedrijven dolven het onderspit en veel mensen zagen hun spaargeld in rook opgaan. Treurige gebeurtenissen.

Helaas kunnen deze mensen vaak niet accepteren dat ze ‘beter niet’ de nieuwste telefoon of laptop moeten kopen.

Ze zijn onderdeel van onze consumerende maatschappij en daar willen ze bij blijven horen. Ik begrijp dat. Geld uitgeven is lekker.

Je hoeft niet een studie psychologie of economie gevolgd te hebben, om te begrijpen dat er een markt is voor mensen die snel geld willen lenen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Snel lenen is nooit een slim idee

Impulsieve aankopen vormen het bestaansrecht van bedrijven die zich richten op verstrekken van kleine kortlopende leningen. Snel lenen kan vanaf €100,- en loopt ongeveer op tot €600,-.

Jij zult begrijpen dat mensen die zulke bedragen lenen, vaak in de problemen komen. De rentepercentages voor deze korte en kleine leningen zijn daarom hoog. Het risico voor de verstrekker is namelijk ook hoog.

Het houdt in dat snel lenen eigenlijk nooit een slim idee is. Wanneer je niet 200 euro hebt, dan kun je beter een maandje wachten met de aankoop. Ik heb echter gemakkelijk praten.

Snel lenen is iets dat ik nooit heb hoeven doen.

Zonder moeite geld verdienen via het internet

Na mijn studie rolde ik de uitkering in. Prima salaris voor een oud-student. In korte tijd is er echter veel veranderd.

Ik kwam in aanraking met de wereld van de online marketing. Ik kwam erachter dat het zeer simpel is om geld te verdienen via het internet.

Iedereen kan via het internet geld verdienen:

  • Zonder gedegen opleiding
  • Zonder startkapitaal
  • Zonder kennis van ICT
  • Zonder veel moeite

De laatste optie was wellicht het belangrijkst voor mij. Ik wilde niet te veel moeite doen om rijk te worden. Als jij meer dan 1 dag kan wachten, vergeet dan de websites waar je snel kunt lenen, en ga de onderstaande theorie toepassen.

Verruil tijd niet voor geld!

Snel lenen is een optie om eenmalig geld te krijgen (en dan moet je het ook nog met rente terugbetalen). Tijd verruilen voor geld is nooit goed. Klink raar?

Het klinkt inderdaad raar. Bijna iedereen in mijn omgeving verruilt namelijk zijn tijd voor geld. Ze werken voor een baas, 40 uur per week, en krijgen per uur een vast bedrag.

Het is echter beter als jij eenmalig tijd investeert en vervolgens constant geld int. Het internet is een medium waarmee jij dat kunt bereiken! Lastig? Nee!

Online geld verdienen? Tips & trucs die werken!

Het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen bevat tips en trucs die gegarandeerd geld opleveren. Het neemt jou mee in de wereld van gratis marketing via Facebook, YouTube en Twitter.

Deze gratis sociale media zijn een ideaal platform om andermans producten te verkopen. Dat is de truc van het internet! Iedereen wil zijn producten verkopen, maar de marketing kost veel moeite. Bedrijven kiezen er daarom vaak voor om de marketing uit te besteden aan individuele marketeers.

Deze marketeers krijgen een percentage van het verkoopbedrag (soms wel 80%!).

Maak een pagina, zorg voor promotie (betaal desnoods voor Facebook advertenties) en verdien geld. Het is slechts één tip die ik jou geef. De rest kun je vinden in het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen.

Klik hier voor meer informatie:

Ga niet snel geld lenen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *