Thuiswerk uitvoeren voor de kust van Thailand? 4 manieren!

Ken jij de eilanden voor de kust van Thailand? Het zijn de ideale plekken om op het strand te werken, veel geld te verdienen en bijna niets uit te geven.

Thuiswerk kan dit mogelijk maken. Thuiswerk is eigenlijk een rare benaming voor werk dat je overal kunt uitvoeren. Ik snap niet waarom jij ervoor zou kiezen om in een regenachtig en duur land rijk te worden.

Rijk worden via activiteiten op het internet kan namelijk ook op elke willekeurige plaats in de wereld met internet…dus overal.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? In dat geval moet jij dit artikel lezen over thuiswerk / vakantiewerk. Word rijk via de online wereld op deze 4 manieren. Geheimpje, de laatste tip is het gemakkelijkst en succesvolst.

1. Leer programmeren en bouw websites

Elk bedrijf, elke freelancer en elke hobbyist heeft tegenwoordig een website nodig. Wanneer jij iets wilt in het leven, moet je dit kenbaar maken via het internet. Binnen een dag kun jij jouw informatie tonen aan de HELE wereld.

Dat is het internet. Wanneer jij de websites kunt bouwen en ontwerpen, dan kun jij overal werken. Thuiswerk wordt een simpele opgave.

Helaas is de concurrentie gigantisch. De programmeertalen zijn namelijk ook internationaal. Met een goede beheersing van het Nederlands schiet jij niets op en je moet de concurrentie aangaan met de Engelstalige Indiërs.

Onmogelijk? Natuurlijk niet. Er zijn veel mensen die betrouwbare Nederlanders inschakelen, maar met een beetje moeite kunnen ze de prijs drukken en hun website laten maken door begaafde programmeurs in India.

Het is echter een optie waarvoor je moet studeren en waarvoor je talent moet hebben.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2. Thuiswerk aan de hand van taal

Taal is een eigenschap die Nederlanders uniek maakt. Er zijn weinig buitenlanders met een uitstekende beheersing van Nederlanders. De concurrentie komt dus uit Nederland, maar de salariseisen zijn aangepast aan deze markt.

Thuiswerk door het schrijven van artikelen is een redelijke optie om geld te verdienen. Rijk wordt jij er niet van, maar je kunt een leuk leven leiden. Als jij goed kan schrijven en jouw thuiswerk verplaatst naar Azië, dan zit je gebeiteld.

Leven als een koning en artikelen schrijven of vertalingen uitvoeren. Het kan slechter. Het is echter niet de optie om rijk te worden. Daarnaast moet je wederom over talent en kennis beschikken.

Schrijftalent moet je ontwikkelen. Ik neem aan dat je liever minder hard werkt en toch rijk wordt. Dat kan ook met thuiswerk!

3. Verkoop je eigen producten via het internet

Thuiswerk door het starten van een webwinkel is ook een optie. Je kunt fysieke producten gaan verkopen, zoals schoenen, computers of tuinmeubelen. Dit is echter lastig.

Ten eerste moet je een website (laten) maken. Ten tweede moet je de producten bestellen, opslaan, verkopen en afleveren. Te veel moeite.

De andere optie is het verkopen van online producten. E-boeken, software of videoprogramma’s. Je verkoopt informatie die niet te vinden is op het internet.

Het is echter allemaal zoooooooveel moeite. Ik vertel jou dat jij thuiswerk – of werken op een tropisch eiland – kunt uitvoeren zonder:

 1. ICT-kennis
 2. Opleiding
 3. Startkapitaal
 4. Verantwoordelijkheid

4. Thuiswerk door iemand anders zijn producten te verkopen

Zonder problemen, zonder verantwoordelijkheid veel geld verdienen in de comfort van je huis, kan door het verkopen van andermans producten.

Veel bedrijven zijn constant op zoek naar individuen die hun product aan de man kunnen brengen.

Natuurlijk kunnen ze kiezen voor een dure reclamecampagne en hopen dat de producten gekocht worden door de consument. Er is echter een goedkopere, veiligere en snellere manier.

Die manier ben jij!

Wanneer jij een heel klein beetje verstand hebt van YouTube, Facebook of Twitter; dan kun jij al veel geld verdienen door het verkopen van de producten van iemand anders.

Hoe jij dat moet doen? Ik ga dat nu uitleggen aan de hand van 3 simpele stappen.

Stap 1: Zoek een betrouwbaar tussenpersoon met aantrekkelijke percentages

Het internet explodeert bijna van de bemiddelaars op het gebied van de verkoop van andermans producten.

Net als met elke dienst die winstgevend is, zijn er ontzettend veel aanbieders die weinig te bieden hebben. Lage percentages van de verkoop en slechte producten komen te vaak voor.

Het is de kunst deze aanbieders te vermijden. Hoe? Door simpelweg te kiezen voor PayPro.

Deze aanbieder biedt een percentage voor elke verkoop die via jouw platform komt. In sommige gevallen loopt dit percentage op tot 90%!!!

Tel uit je winst.

Stap 2: Kies een product en richt je platform op

Dit zijn eigenlijk 2 stappen, met vergelijkbare handelingen. Wanneer je een product kiest, kies dan een product dat past bij jou. Kies een product dat je interesseert (en met een hoog verkooppercentage).

Vervolgens kies jij een gratis social media platform. In dat geval ligt het voor de hand om te kiezen uit deze 3 grote platformen:

 1. YouTube
 2. Facebook
 3. Twitter

Welke jij het beste kunt kiezen? Dat is afhankelijk van je voorkeur. Heb je meer affiniteit met Facebook, dan kies je voor het speeltje van Zuckerberg. Hetzelfde geldt voor de andere platformen.

Het verschil in effectiviteit is laag en het is van belang dat jij jezelf interesseert voor je platform. Thuiswerk moet wel leuk blijven.

Stap 3: Stel advertenties in om bezoekers te trekken

Natuurlijk kun jij kiezen voor de veilige en langdurige manier. Je probeert een pagina op te richten die mensen willen liken en willen volgen.

Aan de andere kant is het winstgevender als jij de mensen zoekt die interesse hebben in jouw product.

Voorbeeld: Wanneer jij indirect voetbalschoenen verkoopt via jouw platform, plaats dan een advertentie gericht op voetballende jongens en meiden. De sociale media weten veel van zijn gebruikers.

Het is de manier om snel RIJK te worden met thuiswerk.

Rijk worden via thuiswerk? Bekijk de video’s!

Wil jij echt alle ins & outs weten op het gebied van thuiswerk? In dat geval raad ik jou aan om het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen te bekijken.

Tijdens verschillende duidelijke video’s krijg jij tips en trucs om thuis geld te verdienen. Het programma zal je gegarandeerd inzichten geven, die jij nooit bedacht zal hebben.

Ik beloof het jou!

Klik hier voor meer informatie:

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *