Valkuilen bij het Online Geld Verdienen

De laatste krijg ik heel wat vragen in mijn e-mailbox van bezoekers die vragen hoe ze veel geld kunnen verdien

Anderzijds zijn er ook een groot aantal die mij mailen en laten blijken dat ze wel online hun activiteiten hebben maar weinig tot geen geld verdienen.

In dit artikel geef ik enkele tips en valkuilen die regelmatig voorkomen bij doorsnee mensen die online geld willen verdienen.

Het is natuurlijk niet zo erg dat je een keer zondigt aan een van deze punten, dit doe ik namelijk zelf ok nog wel eens. Echter als je het maximum uit het online geld verdienen wil halen zou ik deze puntjes eens aandachtig bekijken.

Je werkt alleen voor het geld

Geld mag niet de enige reden zijn om online een inkomen op te bouwen, ik ga ermee akkoord dat je zegt dat het een drijfveer is maar uit eigen ervaring kan ik ook meepraten dat je het graag moet doen en willen blijven doen, dan alleen zal je het maximum er uit kunnen halen.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Weinig of geen kennis

Je hoeft niet altijd kennis te hebben van een bepaalde niche om online geld te verdienen, het hoeft niet maar het is wel makkelijker. Nu als ik even een e-mail erbij haal uit mijn mailbox krijg ik ook regelmatig het bericht “het geld verdienen lukt me niet, ik snap er niets van hoe kan ik dit, hoe kan ik dat”

Het is voor mij geen punt om op dergelijke vragen en antwoord te geven, dit doe ik met plezier maar in vele gevallen zijn het vragen waarvan je de antwoorden direct op Google kan opzoeken.

Als je geld wil verdienen met een online website hoef je hiervoor geen kennis te hebben, er zijn pakketten genoeg die je zo kan downloaden en installeren, alvorens je dan geld wil gaan verdienen, moet je je wel gaan verdiepen in dergelijke software. Een beetje zelfstudie is hier zeker aan de orde en dit geldt voor vrijwel elk onderwerp in de online geld verdien sector.

Vertrouwen

Het allerbelangrijkste naar mijn mening is het vertrouwen in jezelf behouden. Het is niet altijd evident om dag in dag uit bezig te zijn op het internet, het is psychisch vermoeiend en je zal altijd wel eens tegen de muur lopen en enkele tegenslagen hebben.

Dit is zo bij mij, dit is zo bij mijn collega’s, concurrenten enzovoorts, iedereen maakt het wel eens mee, het belangrijkste hiervan is dat je ervan leert en toekomst gericht niet meer dezelfde fouten maakt.

Afleiding

Ja hoor dit is mijn favoriete werkpuntje, hier kan je me wel eens op betrappen. Afleiding wanneer je aan het werken bent verwaarloosd je productiviteit. Ik denk hier maar even aan youtube, facebook, e-mails lezen, film op de achtergrond… Dit zijn allemaal factoren die in je nadeel werken als het aankomt op werken.

Zo dit waren enkele puntjes waarvan ik denk die enorm belangrijk zijn wanneer het aankomt op online geld verdienen. Een goede mix van vertrouwen, gezonde kennis en een drijfveer zullen je zeker successen bezorgen.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *