Waarom Zwart Bijverdienen Niet de Manier Is om Rijk te Worden

Zwart bijverdienen! Wie wil dat nou niet? Lekker verdienen en niets betalen aan de gassies in Den Haag. Het zwarte geld vloeit rijkelijk op kleine schaal.

Iedereen kent de hovenier die even een tuintje aanlegt op zijn vrije zaterdagmiddag. De schilder die ook in de zomerse avonduren nog op zijn ladder de kozijnen van kleur verandert. Het valt allemaal onder het klassieke zwart bijverdienen.

In mijn ogen is er niks mis mee. De hovenier en de schilder verlenen een aantal weekenden in het jaar een vriendenklus. Ze hebben totaal geen aspiratie om zelfstandig te worden. Te veel onzekerheid, te veel administratie en te veel belasting naar het Rijk.

In dit artikel zal ik je uitleggen op welke manier je met wit geld rijk kan worden.

100% illegaal zwart bijverdienen

Zwart bijverdienen kan op een aantal verschillende manieren. Ik heb het gehad over de klusjesmannen die vriendendiensten leveren. Dit is onschuldig en de politie zal je nooit oppakken voor het verlenen van een vriendendienst.

Alleen als je hele werkleven uit vriendendiensten bestaat, dan gaat het een probleem worden.

In het vakgebied wordt echter ook vaak gesproken over pikzwart geld. Deze manier van zwart bijverdienen is 100% illegaal en wordt daarom niet aangegeven voor de belastingen.

Pikzwart geld wordt verkregen via:

 • Diefstallen
 • Drugshandel
 • Oplichting
 • Overvallen
 • Inbraken

Deze vorm van zwart bijverdienen heeft vaak een groter effect op de portemonnee, dan de klusjes in de buurt. Helaas is dit illegaal, ontzettend strafbaar en erg pijnlijk voor de slachtoffers.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Zwart bijverdienen niet de enige uitweg

Ik snap dat sommige mensen illegaal zwart bijverdienen als de enige uitweg zien in deze wereld. Ze hebben veel tegenslag gehad in het leven en krijgen hun leven niet op de rails:

 • Ze denken dat ze niet slim genoeg zijn
 • Ze krijgen geen kansen op de arbeidsmarkt
 • Ze hebben geen startkapitaal voor een eigen onderneming

Het zijn de uitspraken van mensen die in de gevangenis belanden. Het is altijd de schuld van een slechte jeugd, te weinig kansen en van de zakkenvullers in Den Haag.

Eerlijk rijk worden!

Deze gedachten zijn echter onterecht. Iedereen kan in deze wereld een eigen vermogen opbouwen zonder een startkapitaal en zonder een gedegen opleiding. Iedereen kan zijn zakken gaan vullen. Het geheim ga ik je nu verklappen.

Geld Gorilla Geheimen!

Dit videoprogramma heeft mijn leven veranderd. Ik zat namelijk tegen de afgrond aan. Ik woonde bij mijn ouders, na een mislukte studentenperiode en had niets meer. Ik was niets meer.

Via vrienden kwam ik aanraking met Geld Gorilla Geheimen. Dit videoprogramma heeft mijn leven drastisch veranderd. Het klinkt misschien raar, maar dit programma liet mij inzien dat het mogelijk is om geld te verdienen via het internet, zonder veel moeite.

Geld zonder moeite

In eerste instantie was ik verbaasd en geloofde ik het niet, maar ik nam de proef op de som. Binnen een maand stroomde het geld al binnen. Geld Gorilla Geheimen motiveert mensen om eenmalig tijd te steken in een passief inkomen.

Een passief inkomen is een salaris dat elke maand binnenstroomt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je doet dus eenmalig moeite voor een maandelijks inkomen. Je wisselt je tijd niet direct in voor geld, maar bouwt een passief inkomen op.

Geld Gorilla Geheimen programma

Dat is de truc achter rijk worden. Slimme rijke mensen werken niet hard en gaan al helemaal niet zwart bijverdienen! Wil jij de geheimen uit het programma weten?

Het Geld Gorilla Geheimen programma is tijdelijk sterk in prijs gedaald en biedt jou de kans om ook rijk te worden via het wereldwijde web.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Waarom Zwart Bijverdienen Niet de Manier Is om Rijk te Worden"

 1. jessica

  says:

  Beste,Wat houd dit in?
  Mvg,jessica

 2. Maaike

  says:

  het programma is sterk in prijs gedaald, maar kent geen opstartkosten.. heel bijzonder...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *