Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen: Werkzaam?

Het klinkt altijd te mooi om waar te zijn: een business opzetten, deze laten uitgroeien en uiteindelijk geld verdienen zonder er iets meer voor te hoeven doen. Je hebt vast weleens producten voorbij zien komen die zeggen dat ze dit kunnen bereiken. Nu zijn de meeste hiervan grote onzin, bedacht door mensen die alleen op je geld uit zijn.

Ik dacht eerst dat “Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko Meijaard (67 euro) net zo’n product was en dat het niet zou werken. Maar na het enkele maanden uitgeprobeerd te hebben, kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat ik tevreden ben! In dit artikel beschrijf ik uitgebreid mijn ervaringen met Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is affiliate marketing?

Voordat ik met de review van het product aan de slag ga, is het eerst handig om uit te leggen wat affiliate marketing precies is. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing, waarbij mensen (de affiliates) producten van andere mensen online adverteren en hier een vergoeding voor krijgen. Je wordt dus betaald om reclame te maken voor iemand anders.

Een affiliate kan op verschillende manieren betaald worden. Dit zijn de meest gebruikte betaalmethodes:

 • Pay per click (PPC): de affiliate wordt betaald per keer dat er geklikt wordt op het promotiemateriaal. Dit kan bijvoorbeeld een banner, link of advertentie op een website zijn.
 • Pay per lead (PPL): hierbij wordt de vergoeding pas uitgekeerd wanneer iemand een ‘lead’ wordt bij de adverteerder via de affiliate. Een lead is iemand die zijn contactgegevens heeft achtergelaten bij een bedrijf, maar nog niet per se klant is.
 • Pay per sale (PPS): de affiliate krijgt pas betaald als iemand via zijn promotiemateriaal klant is geworden bij de adverteerder, en er dus omzet gegenereerd is. Een affiliate kan bijvoorbeeld een percentage van het verkoopbedrag krijgen.
 • Pay per view (PPV): bij dit systeem wordt de affiliate al betaald per keer dat zijn advertenties bekeken worden. Dit is nooit meer dan een paar cent, maar het is in zekere zin een meer betrouwbare manier van inkomen dan bijvoorbeeld een pay per sale.

Waarschijnlijk ben je nu nog niet veel wijzer. Waarvoor zou je bijvoorbeeld in hemelsnaam reclame moeten gaan maken? Zijn dat producten van mensen die je kent, of producten van jezelf? Deze vragen stelde ik mezelf eerst ook. Gelukkig kwam ik erachter dat Affiliate Marketing Revolutie dit stap voor stap uitlegt.

Unieke Kortingspagina Affiliate Marketing Revolutie

Hoe is Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd?

Ik merkte al heel snel dat deze methode erg netjes is opgebouwd. Het is overzichtelijk, de stappen lopen logisch in elkaar over en vullen elkaar goed aan. Jacko Meijaard heeft in totaal 23 HD-video’s om jou affiliate marketing te leren. Deze video’s vond ik prettig om te kijken; Jacko’s stem is fijn om naar te luisteren en de inhoud is interessant.

Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 5 modules. In de eerste module leer je de basis van affiliate marketing. Wat ik in de vorige alinea heb verteld, wordt nog uitgebreider uitgelegd met praktijkvoorbeelden. Bovendien helpt Jacko je om een product te kiezen dat je gaat promoten. Je krijgt een persoonlijke affiliate link, zodat je er direct geld mee kunt verdienen.

In de tweede module komen de technische noodzaken naar voren. Je zult namelijk een website moeten maken om jouw advertenties op te plaatsen. Je leert hoe je een goede domeinnaam (de naam van je website) kiest en vastlegt. Je zult ook zelf voor hosting van je website moeten zorgen; dit kost een kleine investering, maar die is niet noemenswaardig. Daarnaast installeer je WordPress en de juiste extra programma’s.

De derde module legt uit hoe je een emaillijst aanmaakt. Emailmarketing is een belangrijk deel van affiliate marketing en Jacko legt dit dan ook uitgebreid uit. De vierde module is ook belangrijk en gaat over de landingspagina. Dit is de eerste pagina van je website die mensen te zien krijgen; dat moet dan ook de beste zijn! Deze informatie is verspreid over wel 4 video’s.

De laatste module gaat over Facebook marketing. Facebook is verreweg het grootste sociale netwerk ter wereld en is daarom ook erg interessant voor marketing en adverteren. Jacko speelt goed in op deze trend met zijn video’s voor Facebook adverteren. Je leert hoe je de juiste advertenties opzet en statistieken bijhoudt binnen Facebook.

Ten slotte is er nog een bonus over goede kant-en-klare mails die je in je emailmarketing kunt gebruiken. Deze zet je in bij je automatisch verstuurde mails. Natuurlijk moet je de mails wel aanpassen naar jouw specifieke product, maar de opzet ervan is erg goed. De bonus is dus een nuttige toevoeging aan de rest van de cursus.

Wie is Jacko Meijaard?

We zien bij dit soort producten heel vaak dat er onder een pseudoniem (schrijversnaam) wordt geschreven. Dat is slim van de mensen die je oplichten, want die kunnen dan moeilijk achterhaald worden. Jacko Meijaard is niet zo iemand; hij gebruikt gewoon overal zijn eigen naam en laat zien dat hij achter zijn Affiliate Marketing Revolutie staat.

Dit vind ik op zich al heel goed van hem. Daarnaast is Jacko ook actief buiten deze methode. Soms zie je dat verkopers van dit soort methodes alleen één ebook hebben geschreven, zonder ergens anders op het internet zichtbaar te zijn. Jacko schrijft veel blogs en gastblogs om waardevolle informatie over geld verdienen te delen met iedereen die daar interesse in heeft.

Daarnaast is Jacko nog erg jong (in de 20), wat zijn succesverhaal nog specialer maakt. Hij heeft helemaal zelf veel geld weten te verdienen via marketing en besloot al op jonge leeftijd zijn manieren te leren aan iedere gehorige luisteraar. De achtergrond van Jacko en zijn openheid zijn voor mij genoeg redenen om hem te vertrouwen.

Unieke Kortingspagina Affiliate Marketing Revolutie

Wat belooft Affiliate Marketing Revolutie en werkt het?

In tegenstelling tot sommige andere producten, belooft Affiliate Marketing Revolutie je niet dat je specifieke bedragen zult gaan verdienen. Volgens Jacko hangt het volledig af van je eigen inzet in de affiliate marketing. Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe meer je op de lange termijn passief gaat verdienen, dus zonder er nog veel voor te hoeven doen.

Ja, je kunt er goed van leven volgens Jacko. Hij geeft voorbeelden als rijden in een dure BMW en regelmatig op vakantie. Dat valt natuurlijk nog te bezien, maar hij is wel open op dit punt. Hij gaat je geen dingen beloven die hij niet kan waarmaken, omdat zo veel afhankelijk is van wat je er zelf voor doet.

Ik moet zeggen: affiliate marketing is niet de makkelijkste manier om geld te verdienen. Het kostte me best wat moeite om erin te komen en goed te weten waar ik mee bezig was. Nu ik echter weet wat ik doe en resultaat zie, wordt het ook steeds leuker. Ik zeg het je: affiliate marketing is zelfs verslavend! Hoe meer je verdient, hoe harder je je best gaat doen om de maand erop nog meer te verdienen.

Ik rijd nog niet in een BMW rond of ga 3 keer per jaar naar Curaçao, zeker niet, maar ik verdien er toch een paar honderd euro per maand mee. Nu ik wat meer ervaring heb met affiliate marketing gaat het ook makkelijker en hoef ik er minder voor te doen. Ik ben zelf dus prima tevreden met de Affiliate Marketing Revolutie methode.

Wat zeggen andere mensen over Affiliate Marketing Revolutie?

Het is niet moeilijk om recensies te vinden over Affiliate Marketing Revolutie; even een zoekopdracht op Google en we vinden al genoeg resultaten.

Een anonieme recensie op www.thuiswerkvacatures.info zegt: “Ik ben enorm positief en vind het een geweldig product om mee te werken, en het heeft me gemotiveerd om een doel te behalen, namelijk een maandelijks structureel online inkomen. Dit gaat me ook zeker lukken, daar ben ik van overtuigd nu ik de videotraining in de praktijk heb gebracht.

Jacko Meijaard is echt een specialist wat affiliate marketing betreft en als ik mezelf vergelijk met een tijdje terug heb ik grote sprongen gemaakt wat betreft affiliate marketing!

Ook vind ik het een grote verbetering ten opzichte van andere verdienmodellen of videotrainingen die ik gevolgd heb.

Wat ik verder nog belangrijk vind, nogmaals is dat iedereen hiermee uit de voeten kan! Of je nu starter bent, een bijbaan zoekt of wat dan ook, je zal zeker succes behalen als je ervoor gaat.

Ik ben Jacko Meijaard in ieder geval eeuwig dankbaar wat hij me allemaal heeft geleerd. De affiliate marketing revolutie videotraining kan ik dan ook zeker aan iedereen aanraden!”

Nathan op www.ppreviews.nl zegt: “De salesvideo’s en kwaliteit van de informatie en cursussen komen overeen. Er zijn geen slechte ervaringen te vinden en ook de kwaliteit van presenteren van de informatie vonden we goed. We vragen ons wel af of je als ervaren marketeer nog voldoende informatie uit deze cursus haalt. Er worden wel leuke nieuwe dingen verteld, maar als je de cursus alleen voor die nieuwe dingen aanschaft, moet je jezelf achter je oren krabben of het de prijs van €67,- waard is. Voor de beginnende marketeer vinden we het in ieder geval een topcursus!”

Al deze reviews komen dus van externe sites en zijn niet door Jacko Meijaard zelf geplaatst. Op zijn eigen site www.internetsuccesgids.nl heeft hij wel een heleboel voorbeelden van mails en persoonlijke berichten van mensen die enthousiast zijn over Affiliate Marketing Revolutie. Dit komt al een stuk betrouwbaarder over dan een zogenaamde review van een zogenaamde klant op zijn eigen site!

Unieke Kortingspagina Affiliate Marketing Revolutie

Conclusie: Is Affiliate Marketing Revolutie de moeite waard?

Het feit dat Jacko Meijaard heel open en betrouwbaar overkomt, zijn methode goed opgebouwd is en ik alleen maar positieve ervaringen over zijn product kan vinden, zegt voor mij dat Affiliate Marketing Revolutie zeker werkt. Je leert bovendien hele nieuwe dingen, die je normaal nooit geweten zou hebben. Dat alleen is al erg waardevol.

Voor de prijs van 67 euro hoef je het product ook niet links te laten liggen. Deze kleine investering betaalt zich al heel snel terug. Je kunt nog extra programma’s verkrijgen door maandelijks te betalen, maar dat hoeft niet en je zit ook nergens aan vast na het kopen van het product. Kortom: Affiliate Marketing Revolutie is zijn geld zeker waard!

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen: Werkzaam?"

 1. Loek

  says:

  Beste Frank,

  Ik heb nu al meerder webinars bekeken van Jacko Meijaard bekeken en eerst dacht ik het is het zoveelste oplichterij via internet maar o.a. dank zij jou en meerdere ben ik er nu toch wel achter dat het waar is met het geld verdienen op het internet. Als ik daar mee in ga krijg ik een opleiding hoe het allemaal in z'n werking gaat. Die Jacko is echt een internet specialist maar dat ben ik niet en b.v. een website maken kan ik niet. Ik ben dus alleen een internet gebruikers om wat informatie tot me te nemen en hoe alles werkt weet ik niet. Ik ben 60 jaar oud en hoeft niet meer te werken dus de reden om te stoppen voor een baas te werken gaat bij mij niet op dus ik wil alleen wat extra geld er bij hebben. Is wat Jacko gemaakt heeft, AMR, ook iets voor mij?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *