Het Mentale Internet Marketing Plan Review – Mijn Persoonlijke Mening

Het mentale internet marketing plan belooft veel. Maar kan het deze beloftes ook waarmaken? In deze review zal ik mijn persoonlijke en ongezouten mening geven over Katja Callens en haar product.

Ik geef je inside informatie over de verkoper en ik vertel je precies wat je kan verwachten. Ontdek of je echt geld leert verdienen, of dat je eigenlijk alleenmaar geld zal verliezen.

Lees deze review en ontdek of het wat voor jou is.

Allereerst zal ik je antwoord geven op de vraag wie katja callens is en of ze wel het recht heeft zichzelf een expert te noemen.

[maxbutton name=”HMMP”]

Wie is Katja Callens?

Katja Callens ken je misschien van het mentale dieet plan. Dit is één van de populairste Nederlandse dieetboeken ooit. De manier waarop zij dit product in de markt heeft gezet laat zien dat zij een ware internet marketing expert is. Ze weet perfect hoe je een bezoeker omtovert in vele euro’s en deze bezoeker keer op keer weer terug laat komen voor meer.

Ook gaat het verhaal in de rondte dat de grootste bedrijven uit Nederland haar inhuren voor marketing advies. Zo zou ze één van de grootste rookbedrijf hebben geadviseerd en ervoor hebben gezorgd dat het de winst heeft verdubbeld. Geloof me als ik zeg dat een winstverdubbeling bij zo’n bedrijf gigantisch is.

Mijn punt is hoe dan ook dat Katja Callens weet wat ze doet. Ze is een echte rockster wat betreft marketing. Daarom ben je waarschijnlijk ook op dit artikel beland. Als er iemand is die weet hoe je geld kan verdienen op het internet dan is zij het wel.

Marketing is haar passie en dat laat ze blijken. Waarschijnlijk heeft ze daarom ook het mentale internet marketing plan gemaakt. Lees deze review verder en ontdek of ze het waarmaakt of dat het één grote “oplichting” is.

Wat wordt er beloofd?

Ervaringen met het mentale internet marketing plan en de beloftes die het geeft hoeven niet overéén te komen.  Vele mensen die geld willen verdienen blazen de voordelen namelijk gigantisch op. Vaak zo erg dat het extreem onrealistisch is.

Ik vind de beloftes van katja callens wel meevallen. Ze belooft de persoon die nog geen geld verdienende business heeft dat hij of zij wel een geld verdienende business kan hebben. En dus niet dat je binnen een week 23986329623966239 euro verdient per uur.

Katja zegt dat ze met het mentale internet marketing plan jou kan leren om een succesvolle affiliate, of eigen product, of dienst verkoper te worden. Zoals wij vaker hebben gezegd raden we persoonlijk aan om voor de affiliate marketing optie te gaan. Dit kost veel minder werk en expertise. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen die via het internet rondkomen, dat via affiliate marketing doen.

Wij doen zelf wel aan product verkoop, niet omdat dit beter is maar omdat we gierig zijn en graag het onderste uit de kan willen halen. Hoe dan ook is er voor iedereen wat te vinden.

Klik op de link voor meer uitleg over wat affiliate marketing is.

Katja beloofd je in 13 trainingen alles uit te leggen om je internet droomverdiensten te krijgen. Ze belooft je een gratis 1 op 1 coaching sessie te geven. Dit kan erg nuttig zijn als je net begint. Er kan namelijk precies worden aangewezen wat je fout of goed doet en wat er beter kan.

het-mentale-marketing-plan

Wat wordt gegeven?

Zie dit onderstaande plaatje, dat is wat er beloofd wordt:

het-mentale-internet-marketing-plan-training

Alle trainingen die worden beloofd zijn aanwezig. Ik heb ze allemaal ontvangen, zelfs de 1 op 1 coaching. Ik kan dus met alle eerlijkheid (misschien onnodig) zeggen dat katja een eerlijke business heeft en geen gebakken lucht verkoopt.

De rapporten die ik ontvangen heb vertellen tot in detail hoe je je business start. Gelukkig is het in makkelijk taalgebruik gedaan. Mijn anti-technische-sport-broertje die ook graag een business zoals die van mij wilt starten was er dus ook blij mee.

Ik kan geen tips onthullen die in het product van katja staan want dat zou plagiaat zijn. Voor de tips zelf zal je het product (risicovrij) moeten uitproberen.

Conclusie Het Mentale Internet Marketing Plan review

In het geval je het nog niet door had, ik ben positief over dit product. Het product is vooral nuttig voor de mensen die nog geen business hebben. Maar ook voor mij (mezelf graag ziend als ervaren marketeer) lagen een paar pareltjes tussen de tips.

Bij het mentale internet marketing plan zit de wettelijk vastgestelde niet goed geld terug garantie. Dus als je niet tevreden bent kan je je geld terugkrijgen.

Het ergste dat je kan gebeuren is dat je wat tijd kwijt bent.

Als je alles al weet dan kan je misschien beter geen product kopen. Maar als je nog niet €10.000 netto per maand verdient dan kan ik dit product zeker weten aanraden.

Deel jouw ervaringen en reviews van het mentale internet marketing plan hieronder.

[maxbutton name=”HMMP”]

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

3 Reacties op "Het Mentale Internet Marketing Plan Review - Mijn Persoonlijke Mening"

 1. Mia

  says:

  Ik wilde bij dit artikel wel even melden dat er bij het mentale marketingsplan zoals de 5 daagse fundament coaching voorlopig geen reacties krijgt van katja callens vanwege een server aanval . Op e mails wordt er niet gereageerd waarschijnlijk ligt haar hele mail bestand plat .
  Ik heb niet veel negatieve reviews gezien maar hou er rekening mee dat als je aanmeld bij het 5 daagse fundament coaching dat je drie mails van haar ontvangt en daarna niet meer jammer genoeg heb ik nog steeds geen reactie,s van haar gehad via de mail.
  Ze geeft goed advies maar de technische kant zoals op tijd terug e mailen vanwege een server aanval laat veel te wensen over.
  Hopelijk ontvang ik nog een reactie van haar want nu lijkt het meer op kwantiteit dan kwaliteit .

 2. Martin Cornelis asselmans

  says:

  ik ben enthousiast

 3. Martin Cornelis asselmans

  says:

  ik ben entosjast ik ga er voor

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *