5 Veel Gemaakte Grove Fouten om Bovenaan in Google te Komen + Tips

Stel je voor dat je een website hebt waarmee je bovenaan in google wilt komen te staan, je hebt al wat werk verricht maar je blijft steken op de 3e of 4e plek.

De eerste plek in google kan wel tot tien keer zoveel bezoekers opleveren als de 4e of 5e plek, dat is een feit.

Het maakt niet uit welk woord ik in google in tik, ik zie telkens weer mensen dezelfde fouten maken.

Heel erg zonde want als je deze fouten niet zou maken dan zou je kunnen stijgen naar de plekken waarmee je je bezoekers verdubbelt en dus ook je inkomen.

Lees in dit artikel 5 van de meest gemaakte grove fouten die mensen maken waardoor ze niet bovenaan in google staan.

Grove Fout #1: De seo titel

Als je het woord waar je op gevonden wilt worden in google in je seo titel zet dan zal hij dik gedrukt weergeven worden als dit woord wordt ingetikt in google en je website te voorschijn komt.

Dit is een goede plugin voor wordpress om je seo titel aan te passen.

Het is ook erg belangrijk dat je iets in de seo titel zegt dat de aandacht trekt.

Als veel mensen jouw website aanklikken in de resultaten van google dan vindt google jouw pagina relevanter aan de zoekopdracht en zal je hoger geplaatst worden.

Wij hebben zelf vaak genoeg meegemaakt dat door een titel aan te passen een artikel van ons bovenaan in google is komen te staan.

Zorg ervoor dat je titel de aandacht trekt, denk na over wat mensen die een bepaald woord intikken in google interessant zouden vinden.

Maak De Seo Titel Zo Dat Iedere Eerste Letter Van Elk Woord Met Een Hoofdletter Is, Het Trekt Meer Aandacht Waardoor De Klik Ratio Hoger Is.

Opsommingen, dingen die je afkraakt of overdreven hypende zinnen worden ook sneller aangeklikt in google.

Bekijk dit filmpje om te zien hoe je met de plugin je seo titel aanpast:

Als je een grote website hebt maar nog nooit de seo titels hebt geoptimaliseerd dan kan ik je vertellen als je dat doet en ook onze andere tips opvolgt dat de kans erg groot is dat je bij bepaalde woorden bovenaan in google zult komen te staan.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Grove Fout #2: Niet aan de bezoekduur van je bezoeker denken

Het wordt veelal gediscussieerd of dit een impact heeft op je rankings maar als je kijkt naar de websites die bovenaan de populairste woorden staan dan hoef je geen genie te zijn om te zien dat de bezoekduur op deze pagina’s hoog is.

Of het nou direct of indirect impact heeft maakt niet uit, Als je ervoor zorgt dat je de mensen zo boeit dat ze langer op je website zijn dan is de kans een stuk groter dat je bovenaan in google komt.

Als je met een artikel bovenaan in google wilt komen te staan zorg er dan voor dat je artikel minimaal 500 woorden bevat.

Wat ook erg goed helpt is als je een filmpje toevoegt in je artikel.

Je kunt de camera of je webcam op jezelf richten en beginnen te praten of een filmpje maken zoals deze in het vorige stukje.

Zo’n filmpje maak je met camtasia. Met camtasia kun je opnemen wat je op je beeldscherm ziet en inspreken wat je wilt dat mensen horen bij het bekijken van het filmpje.

Denk goed na over wat een bezoeker het liefst te zien wilt krijgen na het intikken van het relevante woord in google.

Grove Fout #3: Precies hetzelfde doen als de rest

Stel je voor dat je een woord zoals geld verdienen in google intikt en je 10 resultaten ziet. 9 van deze titels zeggen allemaal “Leer Geld Te Verdienen met mijn marketing methode” of ” internet marketing Methodes Om Geld Te Verdienen”.

Als jij dan als enige de titel “5 Onthullende Tips Om Snel En Eenvoudig Veel Geld Te Verdienen” Als titel hebt dan onderscheid jij je door aan te kondigen 5 tips te geven als ze je pagina openen.

Als 9 titels precies hetzelfde zeggen en 1 titel iets anders dan verspreidt de helft zich naar de 9 titels en de andere helft zich naar de opvallende andere titel.

Los gezien van de titel is het ook goed als je nieuw materiaal of ander soort informatie op je landingspagina’s hebt staan.

Als iedereen hetzelfde heeft en jij iets totaal anders dan zullen mensen jouw websites en/of paginas veel meer waarderen en dus zullen jouw websites en paginas een stuk sneller bovenaan in google komen.

Grove Fout #4: De “spammy” snelle trucjes gebruiken

Ik raad je aan niet al te veel gluiperige trucjes te proberen. dingen zoals artikel spinners of automatische link builders zijn over het algemeen vrij waardeloze tools die eerder tegen je zullen werken dan voor je.

Als iemand je vertelt dat hij de “één klik oplossing” voor al je problemen heeft dan is de kans groot dat het uiteindelijk alleen maar tegen je zal werken.

Wat slimme technieken toepassen zoals die op deze pagina beschreven staan is alleen maar goed maar pas op dat je er niet tever in doorschiet, ze kunnen je mogelijk meer kosten dan dat het je oplevert.

Grove Fout #5: Slechte links bouwen

Google ziet een link naar jouw website als een stem voor je site, een stem die zegt dat mensen je site waarderen.

Des te meer stemmen des te meer vertrouwen google in je site heeft en dus des te eerder je website bovenaan in google staat.

Als je slechte links bouwt dan verspil je je tijd.

Voor de meeste mensen bestaat link building bij wijze van spreken uit startpagina’s, forum posts en blog comments. niet erg nuttig! Tegenwoordig weet google namelijk dat deze links meestal zelf worden gebouwd en telt ze daarom minder mee.

Het verschil dat dit soort links maken is zo klein dat je het bijna beter niet kunt doen.

Wat beter werkt zijn gastblogposts voor andere websites schrijven en daar je link in plaatsen.

Facebook likes, tweets en google shares(of hoe je het ook noemt) tellen ook als goede stemmen.

Ook kun je een bepaalde linkbait maken, een pagina op je site waarvan je denkt dat mensen er snel naar zullen linken. Zo krijg je links van betere kwaliteit.

Ontdek hier meer tips om bovenaan in google te komen:

Meer gratis seo artikels van ons.

Ontdek Meer Tips & Tricks Om Bovenaan In Google Te Komen

Er zijn nog vele andere tips en tricks waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je bovenaan in google komt.

Ook zijn er nog vele geniale tips om je conversie te optimaliseren of andere manieren om bezoekers te krijgen, deze vind je op in ons Geld Gorilla Geheimen programma.

Bovenaan google of youtube komen kan zelfs zonder website.

In Geld Gorilla Geheimen leggen exact uit hoe je via verschillende methodes heel veel mensen kunt bereiken en zonder website geld kunt verdienen, we leggen zelfs uit hoe je dit kan zonder product of dienst te moeten verkopen.

Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt, kijk dan direct op de volgende pagina:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

Als je nog goede aanvullingen hebt,vragen hebt of iets anders kwijt wilt laat dan direct hieronder een reactie achter.

Succes!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

11 Reacties op "5 Veel Gemaakte Grove Fouten om Bovenaan in Google te Komen + Tips"

 1. melissa vandooren

  says:

  ik heb nog geen
  dus ik kan niets doen ook zen je een melaitje ik antw op je vraagen maar meer wil ik ook doen als op je antw

  grt melissa

 2. Barbara

  says:

  Beste,

  Ik probeer al geruime tijd bovenaan Google te komen met mijn website voor styling en kleuradvies. Ik heb al veel onderzoek gedaan naar online marketing en SEO om dit te bereiken. Al talloze keren heb ik mijn teksten aangepast om te zorgen dat mensen ze helemaal lezen en ze hoog in Google komen... maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Als ik eenmaal een methode heb gevonden, lijkt het wel alsof die een dag later weer verouderd is en er een nieuwe 'beste' manier is om hoog in Google te komen.

  Zo waren eerst meta-omschrijvingen heel belangrijk, maar daar hoor ik nu niemand meer over. Ik weet ondertussen ook niet meer wat ik moet doen, ik blijf ergens onderaan de eerste pagina steken. Wat is jullie advies? Moet ik meer werken aan linkbuilding, of juist meer tijd stoppen in specifiekere zoektermen om mijn site op te ranken? Ik zou zo graag bovenaan Google staan!

  Groeten,

  Barbara

  • Frank Sanders

   says:

   Het internet verandert de hele tijd, en Google is daar geen uitzondering op. Google wordt als het ware steeds slimmer, waardoor Google beter trucjes doorziet waarmee mensen hoger bovenin Google proberen te komen. Linkbuilding is inderdaad nog steeds belangrijk, maar je moet die links wel op relevante websites hebben staan en met de juiste 'anchor tekst' (tekst die de hyperlink bevat). Daarnaast wordt "long tail SEO" steeds belangrijker. Dat houdt in dat het steeds meer gaat om hele specifieke zoektermen waar je op kunt scoren. Deze termen hebben namelijk weinig concurrentie, terwijl Google steeds beter wordt in goede webpagina's weergeven voor een specifieke zoekterm. Probeer daar dus je aandacht op te letten, maar vooral: zorg dat de tekst informatief en leesbaar is voor je lezers!

 3. Ingrid

  says:

  Ik ben net een website begonnen maar ik heb geen flauw idee over SEO. Het is dat ik dit artikel lees anders wist ik niet wat het was. Het lijkt heel belangrijk. Heeft u meer tips over SEO?

 4. Olaf

  says:

  Wat ook heel belangrijk is is de social media. Facebook, Twitter enz. helpen je allemaal om je site hoger in google te laten staan. Je moet daar dan wel veel mee doen. Ik denk dat het als bedrijf het zeker waard is om iemand (of meer) in te huren voor sociale media en SEO. Hoog in google staan is heel belangrijk!

 5. Natasja

  says:

  Laten we even eerlijk zijn: hoe mogelijk is het nog om bovenin Google te komen? Iedereen weet tegenwoordig hoe belangrijk SEO is. Een voorbeeldje: een concullega van mij stond altijd op nummer 1 in Google op "mindfulness Arnhem". Hoefde ze nauwelijks moeite voor te doen. Nu is ze een beetje achtergelopen met de SEO en staat ze pas op pagina 2! Dat is toch niet meer te doen!

  Ik ben ook een tijdje bezig geweest met SEO, maar nog zonder succes. Ik word er een beetje moedeloos van. Er komen steeds maar meer dingen bij om rekening mee te houden; als ik het een net onder de knie heb komt er weer wat bij. Wat vind jij? Moet ik ermee doorgaan, of het uitbesteden, of het maar gewoon opgeven? Ik wacht met smart je antwoord af!

  Natasja

 6. Kim Kusters

  says:

  Goedemorgen,

  Ik moet bovenaan komen in Google om te overleven.
  Iedereen zegt dat deze dat voor mij kan regelen, maar wie kan dat nu echt en wat zijn de kosten?

  Groetjes,
  Marijke

  • Frank Sanders

   says:

   Vaak hebben marketingbureaus SEO-specialisten in dienst die de SEO voor jou kunnen doen. Je kunt ook een zzp'er inhuren die verstand heeft van SEO. Zelf doen is waarschijnlijk geen optie, omdat je er gewoon te weinig van af weet.

 7. Leonie

  says:

  Die tip 2 is ook heel belangrijk. Je kan dan wel bovenaan google staan maar als al je bezoekers maar 2 zinnen van je teksten lezen heb je er nog niks aan! Denk altijd aan je bezoekers!

 8. Quinten

  says:

  Wat ook belangrijk is is het delen van je site op social media en zo. Zo krijgt je site vast wat views, en dan komen ze nml hoger op google te staan! Verder goede tips, ook heel veel dingen die ik helemaal niets van wist!

 9. Thijmen

  says:

  Jeetje dat dat zo ingewikkeld is alleaal... Dit had ik zelf nooit bedacht! Kan hopelijk wel helpen om mn tweedehands webshop een beetje meer aandacht te laten krijgen, dank u wel!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *