Met Je Talent Geld Verdienen? Creatief Moet Je zijn!

Vandaag ga ik iets vertellen over geld verdienen met behulp van je talenten, en dan met name je creatieve talenten. Iedereen bezit natuurlijk in meer of minder mate talenten. Creativiteit is een van die talenten.

Dit artikel zal gaan over hoe je deze creatieve talenten in kunt zetten om geld te verdienen. De volgende onderwerpen komen achtereenvolgens aan bod:

Offline geld verdienen – creatief met oude kunstvormen

De manier die jaren lang de meest gangbare manier was om geld te verdienen met creativiteit, is die van oude kunstvormen. Dit zijn methodes die volledig offline plaatsvinden. Je bedenkt iets wat anderen nog niet bedacht hebben en naar aanleiding daarvan creëer je iets.

Hier zijn talloze voorbeelden voor te bedenken. Denk maar eens aan:

 • Boeken schrijven: boeken zijn er in vele vormen en maten. Fictie of non-fictie, roman of wetenschappelijk, kort of lang. Jouw stijl is hierin belangrijk maar ook wat het publiek wil. Zij moeten het uiteindelijk kopen natuurlijk!
 • Tekenen/schilderen: de schilderkunst is iets wat creativiteit en kunde vereist. Als je dit kunt combineren, valt er best geld mee te verdienen. Al werden ook veel schilders pas beroemd na hun dood. Tekenen is er nauw aan verwant maar het mooie is dat het ook in loondienst als bijvoorbeeld satirisch cartoonist kan.
 • Beeldhouwen: nog een kunstvorm waar hetzelfde voor geldt als voor schilderen: een combinatie van creativiteit en kunde kan geld opleveren!
 • Muziek maken: misschien wel de kunstvorm waar het meeste mee verdiend wordt tegenwoordig, sowieso als gehele industrie. Want niet alleen de Jay-Z’s en Taylor Swift’s verdienen veel geld, ook minder bekende muzikanten kunnen er een goedbelegde boterham aan overhouden.
 • Etc.

Kortom: er zijn nog best wat mogelijkheden om geld te verdienen met kunst. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd: je creaties moeten wel aansluiten bij de wensen van het publiek.

Zij zijn namelijk degenen die er geld aan uit moeten geven. In de volgende paragraven vertel ik je iets meer over hoe je je creativiteit online kunt gebruiken om geld te verdienen.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Schrijven – een interessante optie offline én online!

Een andere interessante optie om geld te verdienen is door te schrijven. En dan bedoel ik niet het schrijven van boeken zoals in de vorige paragraaf, maar echt het schrijven van korte stukjes. Dit is mogelijk als freelancer of in loondienst.

Het voordeel van de laatste optie is natuurlijk dat je zeker weet waar je aan toe bent. Je weet wat je moet doen en wat daar de beloning voor is. Het voordeel van het werken als freelancer is dat je je eigen tijd vrijwel helemaal zelf in kunt delen.

Ook is het makkelijker om werk te vinden in de freelance-business dan in loondienst.

Zeker online zijn er vele sites waar je je diensten aan kunt bieden. Het mooie hieraan is dat je niet per se aantoonbare ervaring nodig hebt, al helpt het natuurlijk wel als je die wel hebt.

Je kunt namelijk beginnen met het aanbieden van diensten tegen een laag tarief. Als je dan wat goede reviews hebt, en dus aantoonbare ervaring, kun je meer geld vragen. Zo is het goed te doen om online geld te verdienen als je een beetje kunt schrijven.

Maar als je moeite hebt met het creatieve aspect van het pure schrijven, dan zijn er ook nog mogelijkheden in deze richting. Veel van de bestaande teksten moeten namelijk ook vertaald worden. Dit vergt weinig creatief vermogen, slechts talenkennis.

Deze vertaalopdrachten worden op dezelfde freelancersites aangeboden als de schrijfopdrachten. Bijvoorbeeld Odesk of Elancer.

YouTube – miljoenen gebruikers en talloze mogelijkheden!

Ook met de nieuwe sociale media valt flink geld te verdienen. Vandaag zag ik op het nieuws dat televisiebedrijven zoals bijvoorbeeld Endemol, YouTube-sterren willen contracteren. Dit omdat de jeugd tegenwoordig meer hier naar kijkt dan naar de televisie.

Er gaat dan ook een hele hoop geld om in YouTube, en met name dan in de advertentiemarkt. Om hiervan te profiteren is het allereerst belangrijk dat de optie ‘inkomen genereren’ aanstaat in je account. Op deze manier krijg elke keer dat iemand je filmpje kijkt een klein beetje van de inkomsten.

Per 1,000 bezichtigingen kun je op deze manier tussen de €0,30 en €4,00 krijgen. Zeker als je echt goed bezochte filmpjes hebt, en bij voorkeur ook meerdere video’s, kun je hier dus behoorlijk wat mee verdienen.

Belangrijk is daarom dat je de mensen iets geeft waar ze je filmpjes door willen kijken. Hiervoor is het dus nodig je te onderscheiden en dat vergt creativiteit. Enkele ideeën zijn onder andere:

 • Muziekvideo’s (karaoke, eigen opvoering, etc.)
 • Bloopers
 • Sport
 • Etc.

Toch geeft het maken van dit soort video’s nog geen enkele garantie. Het is aan jou om er iets leuks en financieel aantrekkelijks van te maken!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat bloed het mogelijk is om geld te verdienen met creatief zijn. Het is echter ook altijd onzeker of en hoeveel je kunt verdienen met je creativiteit. Maar gelukkig zijn er ook manieren waarmee iedereen geld kan verdienen!

Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen.

En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Met Je Talent Geld Verdienen? Creatief Moet Je zijn!"

 1. gulsun ozer

  says:

  Zou graag meer info willen ,i.v.m schrijven en creatief ...om te weten hoe ik kan mee beginnen ?

 2. Sanne Lauwers

  says:

  Wat is nu ECHT creatief. Het is voor op een Kerstfeest in de KSA. Met dat geld doen we nog leukere dingen op voor-kamp!!! Grtjs

 3. Kimberly

  says:

  Hoe kan ik geld verdienen door te tekenen en schilderen? Hoe vind ik klanten die mijn tekeningen en schilderijen willen kopen?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *