Meer Geld verdienen? Euroclix Is Betrouwbaar Maar Langzaam!

Goed, dit artikel gaat dus over Euroclix. ‘Wat is Euroclix?’ zul je je afvragen. Euroclix is een online spaarprogramma dat al sinds 1999 bestaat. Op verschillende manieren, waarvan de bulk het klikken op mails en invullen van enquêtes is, kun je punten verdienen.

Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor echt geld. Toch is het volgens mij niet de beste methode om geld te verdienen. Waarom? Dat lees je natuurlijk in het artikel van vandaag. De volgende zaken omtrent Euroclix zullen besproken worden:

Euroclix: het concept uitgelegd

Allereerst zal ik nog iets duidelijker uitleggen hoe Euroclix precies werkt. Nadat je je aanmeldt, kun je beginnen met de punten, de zogeheten clix, te verdienen. Als ik op de website van het bedrijf kijk zie ik dat de volgende 4 manieren het meest gangbaar zijn om clix te verdienen:

 • Uitnodigingen per email accepteren voor deelname aan onderzoek.
 • Commerciële mail accepteren.
 • Via Euroclix links op de website shoppen.
 • De gratis Mastercard aanvragen en clix krijgen voor elke aankoop die je met deze kaart doet.

Zoals je ziet, kosten de meeste van deze mogelijkheden niet al te veel moeite. Bovendien kun je zelf kiezen of je eraan mee wilt doen of niet. Als je geen commerciële mail wilt krijgen, dan zet je die optie gewoon uit. Simpel zat!

Als je trouwens wel mails wil gaan accepteren, zou ik je aanraden om hiervoor niet je standaard mailadres te gebruiken. Je kunt namelijk erg veel mails verwachten, weet ik uit ervaring. Het is dan handig om hier een aparte mailbox voor te hebben.

Het nadeel aan het feit dat je vrij weinig hoeft te doen, is dat het ook niet zo heel veel oplevert. Met het invullen van de enquêtes voor onderzoek en het klikken op de mails (dit moet om te bevestigen dat je ze gelezen hebt), zul je niet rond kunnen komen.

Om deze reden, dat het te weinig oplevert, ben ik er dan ook mee gestopt. Maar ik ken genoeg mensen die nog met plezier clix aan het sparen zijn. Een aantal redenen om wél met Euroclix bezig te blijven, zal ik geven in de volgende paragraaf.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

De voordelen van Euroclix – lol maken en een beetje geld verdienen gaan hand in hand

Natuurlijk is Euroclix niet alleen maar slecht. Anders zouden ze niet zo veel mensen hebben die gebruik maken van hun dienst. Het deelnemen aan onderzoek en het klikken op commerciële mail is misschien niet leuk en ook niet iets wat je anders ook zou doen.

Via de website shoppen of gebruik maken van de Mastercard is natuurlijk al anders. Shoppen doe je toch al af en toe, en je moet ook wel eens iets met een creditcard kopen. Kortom, dit kost geen extra moeite, en waarom zou je het dan niet via Euroclix doen als het op die manier nog wat oplevert?

Maar een van de belangrijkste redenen om op Euroclix actief te zijn is denk ik dat er naast ‘klikken’ ook nog andere leuke manieren zijn om geld te verdienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Loterij: je kunt voor een aantal clix een ticket kopen voor een loterij. Net als bij een echte loterij, zijn hiermee prijzen te winnen. De prijzen krijg je dan echter ook weer in clix. Al zijn deze natuurlijk ook voor geld in te wisselen.
 • Wedden: bij Euroclix kun je ook inzetten op de voetbalwedstrijden van de Eredivisie. Dit maakt die wedstrijden net even wat spannender en bovendien loop je niet zoveel risico als in het echte casino want de inzetten zijn niet heel hoog.
 • Etc.

Dit maakt dat je bij Euroclix het spannende van het gokelement kunt ervaren, zonder al te veel financieel risico te lopen. En mocht je veel clix winnen in de loterij, Euroclix is altijd snel met uitbetalen. Dus wil je je clix verzilveren, dan is dat geen enkel probleem!

Samenvattend zou ik aanraden om Euroclix vooral te doen als je het leuk vindt of als je het geen probleem vindt om af en toe op wat mails te klikken voor een klein beetje geld. Als je doel is om veel geld te verdienen, kun je beter een andere manier kiezen. Die zijn er gelukkig ook genoeg, kijk bijvoorbeeld hieronder!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je geld kunt verdienen met Euroclix. Maar natuurlijk zijn er nog meer manieren om geld te verdienen. Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *