Nederland Zat? Ga Geld Verdienen in het Buitenland!

Nederland is maar een klein land en de hoeveelheid banen is er beperkt. Dus waarom zou je je eigenlijk beperken tot geld verdienen in Nederland? Omdat er vrij verkeer is van werknemers binnen de EU is het immers vrij simpel om te gaan wonen en werken in het buitenland.

Dit artikel zal de voordelen van geld verdienen in buitenland bespreken. Daarnaast zullen een aantal manieren besproken worden waarop het makkelijk is om te starten in een ander land. De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

Geld verdienen in buitenland –  de voordelen op een rij

Vertrekken uit Nederland is best een grote stap want je laat hier natuurlijk een heel bestaan achter. Toch is het tegenwoordig makkelijker dan vroeger: vanaf veel bestemmingen ben je met het vliegtuig in een paar uur thuis en anders kun je altijd nog skypen. Maar toch moet er natuurlijk wel iets staan tegenover de opofferingen die je doet als je vertrekt.

Er zijn wel een aantal dingen te bedenken, zoals bijvoorbeeld:

 • Groter aanbod van banen: als je je in je zoektocht naar een baan niet alleen beperkt tot Nederland, zul je in een grotere vijver vissen. Het wordt dus uiteindelijk makkelijker om een baan te vinden.
 • Goed voor op je cv: het werken in het buitenland is ook goed voor op je cv. Dit laat zien dat je kunt presteren in allerlei soorten omgevingen en niet bang bent voor veranderingen.
 • Ander perspectief: door een tijd in het buitenland te verblijven, zie je dingen in een ander perspectief. In andere culturen wordt toch weer anders naar gekeken naar bepaalde zaken dan in Nederland. Deze andere blik kan verfrissend zijn, zeg ik uit eigen ervaring.
 • Etc.

Genoeg redenen om geld te verdienen in het buitenland dus! En zoals gezegd is het tegenwoordig met het internet een stuk makkelijker. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon de Nederlandse tv-programma’s terugkijken als je wilt. Maar ook bepaald eten zoals bijvoorbeeld kroketten kun je in de meeste landen nog wel vinden als je goed zoekt.

Dus als je niet snel heimwee hebt en hier ook niet vast zit aan een vriendin, zou ik aanraden om in ieder geval open te staan voor de optie om te werken in het buitenland. Het is een mooie kans op een avontuur. In de volgende paragraaf zal ik vertellen wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen als je die stap graag wilt maken.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Hoe ga ik aan de slag? Leer hoe je je geld kunt verdienen in het buitenland!

Niet alleen werken maar ook wonen in het buitenland is al een belevenis op zich. Dus misschien weet je al wel dat je er naartoe wilt maar nog niet wat je dan zou willen doen. Voor dit probleem zal ik je een aantal tips geven.

Allereerst is er natuurlijk de mogelijkheid om geld te verdienen via internet. Dit zou dan natuurlijk op precies dezelfde manier gaan als in Nederland. Denk dan bijvoorbeeld aan beleggen, vertalen, schrijven, etc. In mijn eerdere artikelen op deze site zijn genoeg tips te vinden!

Een voordeel kan dan zijn dat je hetzelfde verdient maar lagere kosten in levensonderhoud of belastingen hebt. Hierdoor zul je dus uiteindelijk meer geld over houden. Natuurlijk kan het ook zijn dat het leefklimaat in je nieuwe land duurder is. Dan zou is het natuurlijk niet aan te raden om daarheen te verhuizen als je meer geld wilt verdienen.

Wil je een vooral een leuke baan voor niet al te lange tijd? Dan is het een optie om in de toeristenindustrie te werken tijdens de vakantieperiodes. Hier zijn tal van dingen te doen. Wat te denken van bijvoorbeeld:

 • Wintersportinstructeur: als je goed kunt skiën of snowboarden, is daar geld mee te verdienen. Geef les aan mensen die op wintersport zijn en het nog niet zo goed kunnen. Leuk en lucratief!
 • Campingwerknemer: hou je meer van de zomer dan de winter? Geen probleem! In deze tijd stromen de campings namelijk weer vol. Er zijn veel campings in het buitenland in Nederlandse handen. Kijk eens of je daar kunt werken!
 • Propper: ook veel van de Europese kusten worden in de zomer bevolkt met Nederlanders. Een propper probeert mensen over te halen om naar een bepaalde club of discotheek te gaan. Dus als je het leuk vindt om te verkopen is dit misschien iets voor jou en kun je komende zomer in bijvoorbeeld Spanje of Turkije werken!
 • Etc.

Er zijn dus genoeg opties om in het buitenland te werken. Zelfs als je nog niet precies weet wat je wilt of als je niet veel opleiding hebt. Waar een wil is, is een weg!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Blijf je toch liever een Nederland? Geen probleem hoor want er zijn genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen! Als je daar benieuwd naar bent, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Nederland Zat? Ga Geld Verdienen in het Buitenland!"

 1. Sarah Alfaki

  says:

  Ik woonde in Nederland en nu ben ik in Soedan gebleven, en op dat moment ben ik zwanger in de vierde maand. Kan ik bijstaand krijgen? Want ik werk niet en mijn man heeft geen genoeg geld en ook geen vaste werk Graag hoor ik het graag in binnenkort.

  Met vriendelijke groet,
  Sarah Alfaki

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *