Veel Geld verdienen? Krantenwijk Lopen Hoeft Niet meer!

Je kent de verhalen wel: ‘van paperboy naar miljonair’. Dit is het typische Amerikaanse voorbeeld van hoe het mogelijk is om in een kapitalistische maatschappij op de carrièreladder op te klimmen. Gelukkig hoeft dat voorbeeld niet alleen op de Verenigde Staten van toepassing te zijn.

Ook in Nederland van onderaan, zeg maar krantenjongen, de top te bereiken. Iedereen met een matige baan mag ervan dromen om dit te bereiken! Dit artikel leert je aan de hand van een aantal tips geld verdienen, krantenwijk lopen is dan gelukkig niet meer nodig. De volgende onderwerpen worden in dit artikel behandeld:

Wat wil ik? En wat heb ik daarvoor nodig? – Opklimmen naar de top

Je bent op dit moment dit artikel aan het lezen, dus je bent op dit moment waarschijnlijk nog niet waar je zijn wilt op het gebied van je carrière. Dat is helemaal niet erg! Het duurt vaak namelijk erg lang om op het punt te komen waar je uiteindelijk wilt zijn. Ik heb dat punt ook nog niet bereikt, dus we zitten in hetzelfde schuitje!

Handig is wel als je weet wat je precies wilt bereiken. ‘Veel geld verdienen!’, dat weet ik ja. Maar los daarvan is het natuurlijk wel een verschil of je dit wilt doen door piloot te worden of door te beleggen in aandelen. Het maakt niet uit als je einddoel erg hoog gegrepen is, bijvoorbeeld wanneer je burgermeester van Amsterdam wilt worden. Ik zal je uitleggen waarom.

De directe stap van krantenjongen naar burgermeester van Amsterdam zul je waarschijnlijk niet maken. Daarom moet je er zo dicht mogelijk bij in de buurt zien te komen. Probeer bij de gemeente Amsterdam te werken en sluit je aan bij een partij. Het zal lang duren, maar mogelijk kan je je in de gemeentepolitiek opwerken totdat je doel uiteindelijk haalbaar wordt!

Je weet in ieder geval wat je wil en welke richting je op wil. Mocht je dan blijven hangen als bijvoorbeeld wethouder dan is dat ook al een hele mooie baan ten opzichte van krantenjongen (no offense!).

En als je iets doet wat je leuk vindt en richting een doel werkt, dan zul je meestal ook goed werk afleveren wat resulteert in een goede baan en een goed salaris. Mooie route toch? Maar genoeg gefilosofeerd! In de volgende paragraven zal ik enkele concrete voorbeelden geven van hoe je direct kunt gaan geld verdienen/krantenwijk stoppen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen op het internet – een snel groeiende markt!

Het internet is een prachtig instrument. Je kunt erop communiceren, alle informatie vinden die je je maar wenst, artikelen op Geldgorilla lezen. Maar daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om geld te verdienen op het internet zelf. Ideaal is hierbij dat je meestal zelf je tijd in kunt delen en het vanuit huis kunt doen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Schrijven: elke tekst die je ergens ziet staan, wordt door iemand geschreven. En dat zijn lang niet altijd mensen die professioneel schrijver zijn. Kijk eens rond en bied je aan. Er is veel te doen, zo moeten ook alle websites gevuld worden met teksten natuurlijk.
 • Vertalen: op dezelfde manier zijn er ook veel sites die een vertaling moeten hebben van hun artikelen. Draai jij je hand hier niet voor om? Dan is dit wellicht een mooie mogelijkheid voor jou!
 • Aandelenhandel: het handelen in aandelen vindt allang niet meer alleen op de beurs plaats. Het is mogelijk voor iedereen om het te doen op zijn computer, smartphone of tablet. Als je hier een beetje vaardigheid in krijgt, dan valt er goed geld mee te verdienen!
 • Social media: een opkomende manier van geld verdienen op internet is het geld verdienen via sociale media. Mensen met veel volgers kunnen duizenden of in sommige gevallen miljoenen euro’s binnen halen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, zal ik binnenkort beschrijven in een ander artikel.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien waardoor je door geld verdienen, krantenwijk lopen kunt stoppen. Maar misschien weet je voor jezelf toch nog niet precies wat je wilt. Maak je maar geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Als je er nog meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Veel Geld verdienen? Krantenwijk Lopen Hoeft Niet meer!"

 1. Sador

  says:

  He ik zoek een baan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *