Geld Verdienen Kringloopwinkel – Afgedankte Spullen Kunnen Geld opleveren!

De kringloopwinkel is een type winkel waarvan er in elke Nederlandse stad wel een paar te vinden zijn.

Ze verkopen afgedankte spullen weer opnieuw aan andere mensen. In dit artikel worden een aantal manieren aangedragen waarmee jij geld kunt verdienen aan het kringloopprincipe. De volgende drie onderwerpen zullen besproken worden:

Zelfstandig ondernemen met de kringloop – geld verdienen kringloopwinkels zelf!

De meest logische manier om geld te verdienen met de kringloop is natuurlijk om zelf een kringloopwinkel te starten. Ik snap dat de meeste mensen hier de middelen niet voor hebben, maar het is ook nuttig om te weten hoe dit in zijn werk gaat om te leren wat een kringloopwinkel precies is en wat er voor nodig is.

Het enige wat je eigenlijk nodig hebt voor een kringloopwinkel is ruimte en (tweedehands) spullen. De winkel verkoopt namelijk oude spullen op een fysieke locatie zodat kopers de producten zelf kunnen bekijken.

Het grote voordeel hiervan ten opzichte van een veilingsite is dat de mensen de producten in het echt kunnen zien en direct mee kunnen nemen als ze geïnteresseerd zijn. Dit is niet alleen voordelig voor de koper maar ook voor de verkoper.

Als mensen in de winkel zijn, zien ze namelijk mogelijk ook weer producten die ze wel willen hebben maar niet direct naar opzoek waren. Bovendien gaan er ook veel mensen puur naar de winkel om op jacht te gaan naar leuke koopjes.

De spullen die in de winkel staan, worden vaak geschonken als men ze niet meer nodig heeft. Maar er zijn ook kringloopwinkels die een beetje betalen voor tweedehands spullen. Als je een nieuwe winkel start, moet je dit dus voor jezelf bepalen.

Zoals eerder gezegd, heb je bij een kringloopwinkel eigenlijk alleen ruimte en spullen nodig. Toch is een beetje naamsbekendheid ook belangrijk. Zorg dat je genoeg spullen hebt als je open gaat en maak duidelijk dat mensen spullen kunnen blijven geven. Een gebrek aan spullen is namelijk de doodsteek voor elke kringloopwinkel!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met handel – zoek de koopjes er tussenuit!

Maak je geen zorgen! Ook als je geen middelen hebt om een kringloopwinkel te starten kun je geld verdienen met de kringloopwinkel. Veel spullen bij de kringloop worden namelijk erg goedkoop aangeboden. Ze hebben er namelijk vaak al een redelijke winstmarge op omdat ze de producten vaak kosteloos aangeboden krijgen.

Ze hebben dus geen inkoopkosten. Hierdoor is het ook gunstig voor de kringloop om de spullen snel te verkopen en zo de circulatie hoog te houden. Dit geeft kansen voor jou! Jij kunt deze ‘goedkope’ dingen namelijk kopen om er een koper voor te vinden die meer wil geven.

Met deze manier, geld verdienen kringloopwinkels, kun je best wat geld ophalen. En het is voor iedereen mogelijk omdat je alleen spullen op hoeft te kopen die niet veel geld kosten en ruimte in beslag nemen. Zo kun je bijvoorbeeld ook gewoon boeken of elpees kopen.

Het hoeft niet eens altijd zo te zijn dat je op de duurdere producten grotere marges te halen zijn. Zo had een vriend van mij voor de grap eens een schilderij van een euro gekocht en meegenomen naar het tv-programma ‘Tussen kunst en kitsch’. Het werd daar op 50 euro getaxeerd!

Wat wel een voordeel is bij deze handel, is dat je specialistische kennis van bepaalde producten hebt. Als jij bijvoorbeeld weet welke strips echte collectoritems zijn, dan valt hier goed geld mee te verdienen. Maar over het algemeen is er met deze vorm van handel zeker geld te verdienen als je een beetje ondernemend bent en geduld hebt.

De commerciële- en de niet-commerciële kringloopwinkel – een belangrijk verschil!

Als je hebt besloten om geld te willen verdienen met kringloophandel, dan is het belangrijk om het verschil tussen commerciële- en niet-commerciële kringloopwinkels in gedachten te houden. De ene heeft namelijk een winstbelang en de andere niet.

Zo zullen niet-commerciële kringloopwinkels over het algemeen niet betalen voor de spullen die je langs brengt. Ook is het makkelijker om daar goedkope spullen te vinden. Bij commerciële kringloopwinkels zijn de spullen ook vaak scherp geprijsd, maar is het moeilijk om zelf veel meer geld voor de producten te vangen.

Start je zelf dus een kringloopwinkel om geld te verdienen dan zal je waarschijnlijk een winstoogmerk hebben en dus een commerciële winkel zijn. Wil je geld verdienen door zelf de spullen op te kopen en verkopen, dan is het wellicht verstandig om zo veel mogelijk met niet-commerciële kringloopwinkels te handelen.

Is de kringloophandel niets voor jou? Er zijn meer manieren om geld te verdienen! Verdien ook minimaal €2950,- per maand!

De kringloophandel is niet voor iedereen weggelegd. Er zit een zekere onzekerheid in je inkomsten. Daar moet je tegen kunnen. Maar als je toch liever iets anders doet dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen misschien iets voor jou.

Met dit programma leer je aan de hand van duidelijke video’s hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, website, kosten of investeringen. Twijfel dus niet en schaf het programma snel aan en ga ook geld verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

10 Reacties op "Geld Verdienen Kringloopwinkel - Afgedankte Spullen Kunnen Geld opleveren!"

 1. Marco pullen

  says:

  Hoi
  Ik ben een gedreven man die altijd voor een baas gewerkt heeft.
  Het heeft me niet erg op weg geholpen om het zo maar te zeggen.
  Op het moment zit ik thuis.
  Ik zit er over na te denken om een eigen winkel te beginen, in verkoop van tweedehands en eventueel nieuwe spullen.
  Daarvoor heb ik ten eerste veel informatie nodig om hoe zoiets op te starten.

 2. lavdije

  says:

  hallo ik ben lavdija will gaan verhuizen naar buiten land wil ik alles spullen die ik heb laten verkopen heb niuwe en oude spullen kan je me bellen 0682975604

 3. patrik

  says:

  Die medewerkers van kringloopwinkels houden de goede spullen zelf zoals led tv of andere electronica etc etc het is alleen oude muk wat in de winkels liggen en dan nog duur ook want een paar jaar geleden was alles goedkoop geprijst maar nu kijken ze op marktplaats hoeveel de spullen kosten en dan worden de spullen duurder geprijst.

 4. Marlon

  says:

  Goeiemorgen ik heb een oude ijskast staan en magnetron alles.mag weg wijs toestel der bij

 5. marco janssen

  says:

  Hoi met marco ik ben zelf nu bezig met het opzetten van een tweedehans winkel en zou graag tips willen van andere tweedehans zaken over van alles
  die nuttig zijn om te weten
  bedankt al vast Marco janssen

 6. Marco

  says:

  Beste. Ik heb al jaren een kringloopwinkel opgezet van zeer klein naar nu een van de grootste. Als u denkt dat het makkelijk is vergeet het maar het gaat tenkoste van alles en daar moet goed rekening mee worden gehouden. Bij een bedrijf als dit heb je een andere groei vooral financieel. Je moet bereid zijn om alles op te geven anders is een slaag kans zeeeer klein. Maar voor de gene die dat wel kan is het mogelijk iets goeds op te zetten. Belangrijk. Locatie., huurprijs, etc. Zomaar een winkel beginnen zal u zeker in tranen brengen. Net als bij ieder bedrijf weet waar je aan begint. (bij ons worden nooit spullen achter gehouden alles is voor verkoop) en zo moet het ook zijn. Is iets duurder maak het duurder maar zet het in je winkel dat is zeer belangrijk klanten konen niet terug als er niks te vinden is!

  • Tilly

   says:

   Het zoeken van een juiste lokatie is heel belangrijk mijn vraag is dus wat voor vergunning moet er op het pand zijn om kringloop te beginnen. Ik denk dat er een detailhandelvergunning op moet staan of ????

 7. Robin

  says:

  Beste allemaal,

  Ik ben op zoek naar ruimten voor een kringloop 2e hands winkel te beginnen.
  Evt samen met iemand opzetten.
  Ik kan voor spullen regelen iedergeval gelijk winkel vol..

  Voor contact graag mail sturen.

  Mvg,
  Robin

  • Tijmen

   says:

   Hey Robin,
   Ben je al begonnen of zoek je nog steeds iemand?
   Waar zou je willen beginnen?
   Groetten van tijmen.

 8. Robin

  says:

  Beste allemaal,

  Ik ben op zoek naar ruimten voor een kringloop 2e hands winkel te beginnen.
  Evt samen met iemand opzetten.
  Ik kan voor spullen regelen iedergeval gelijk winkel vol..
  En ook onderhouden van div spullen.
  Voor contact graag mail sturen.

  Mvg,
  Robin

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *