Geld Verdienen met Apps in een Notendop

Samen met de smartphones en tablets, hebben apps binnen een paar jaar de wereld veroverd. Whatsapp, mobiel bankieren of buienalarm; er zijn weinig mensen die het niet gebruiken. Of wat te denken van al die leuke spelletjes zoals bijvoorbeeld Angry Birds?

Hoewel de meeste apps gratis zijn, kun je toch goed geld verdienen met apps. Dit artikel geeft een korte introductie in wat de mogelijkheden zijn voor geld verdienen met apps en hoe je hier mee kunt beginnen. De volgende onderwerpen zullen besproken worden:

Een app maken – de mogelijkheden op een rij

Als je een app wilt maken, zul je eerst moeten bedenken voor welk platform je de app wilt maken. Als je een goed verdienende app hebt, kun je het op meerdere platformen aanbieden.

Wanneer je voor het eerst een app maakt is het aan te raden om het bij een enkel platform te houden. De meest gangbare platformen zijn: Android, iOS (Apple), Windows en Blackberry.

Wanneer je besloten hebt welk platform je wilt gebruiken, zijn er eigenlijk weer twee opties: zelf programmeren of een app maker gebruiken. Als je zelf kunt programmeren is dat natuurlijk mooi. Maar als je tijd en motivatie hebt, zijn er online ook talloze cursussen te vinden waarmee je het kunt leren.

Natuurlijk hebben beide methodes zo hun voordelen. Ik zal ze hier nu kort benoemen. Allereerst de optie om zelf te programmeren:

  • Precieze invulling: Als je zelf programmeert, kun je het precies zo maken als jij het wilt. Dit is nauwkeuriger te bepalen dan bij de optie om een app maker te gebruiken.
  • Goedkoop: Je hoeft nu geen service bij iemand anders in te kopen. Er zijn dus een stuk minder kosten dan bij het gebruiken van een app maker.

Daartegenover staat weer het voordeel dat een app maker erg makkelijk in gebruik is. Je hoeft het alleen online op te zoeken en je kunt dan duidelijke stappen doorlopen.

Daarentegen staan er wel een stuk meer kosten. Deze bedragen namelijk meestal rond de 1000 euro per jaar! Je moet dus best een goede app hebben wil je dit terugverdienen.

Daarnaast kun je de invulling vaak niet helemaal bepalen. Hierdoor zien apps die met de app maker gemaakt zijn, er vaak amateuristisch uit. In gevallen waarbij het uiterlijk erg belangrijk is, geen aanrader dus.

Naast de twee genoemde opties is het ook nog mogelijk om een app te kopen. Jij draagt dan alleen het idee aan en het technische gedeelte wordt door iemand anders verzorgd.

Dit is erg prijzig! Daarom zou ik het ook niet aanraden. Hooguit dat je dit besluit met een vriend die apps kan bouwen en dat je daar dan goede afspraken mee maakt.

Hoewel ik persoonlijk geen ervaring heb met het bouwen van apps, zou ik aanraden om zelf te programmeren of om het samen met een vriend te doen die het kan. Op die manier kun je zeker geld verdienen met apps. Hoe? Dat lees je in de volgende paragraaf!

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met apps – de meest gebruikelijke verdienmodellen

Met apps valt zogezegd veel geld te verdienen. En dat terwijl de meeste apps gratis zijn. ‘Hoe kan dat dan?’ zul je je afvragen. Er zijn een aantal manieren waarop geld verdiend wordt met apps. Dit zijn de meest voorkomende:

  • Advertentie-inkomsten: in veel apps zie je vervelende advertenties. Het zal je ongetwijfeld ooit opgevallen zijn. Afhankelijk van hoeveel je app gebruikt wordt en hoe vaak er op de advertenties wordt geklikt, krijg je een bedrag vanuit de advertenties. Bij populaire apps kan dit aardig oplopen.
  • Extra onderdelen: de meeste apps hebben mogelijkheden om extra onderdelen bij te kopen. Wil je bijvoorbeeld extra hints in de logoquiz? Dan zul je hier voor moeten betalen.
  • Betaalde versie: om hier geld mee te verdienen, maak je naast de gratis versie een betaalde versie. Hierin zijn dan geen advertenties meer en eventueel ook extra mogelijkheden. Als je app interessant is, zijn mensen al snel geneigd om te betalen om geen advertenties meer te zien.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geld te verdienen met apps. Wat wel terugkomt in al deze verdienmodellen is dat je app populair moet zijn. Het allerbelangrijkste om geld te verdienen met een app is dus toch een goed idee. Maar als het eenmaal loopt, kun je er ook aardig rijk mee worden!

Structureel veel geld verdienen zonder apps? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat het mogelijk is om geld te verdienen met apps. Voel jij je toch niet echt thuis bij de smartphones en tablets? Dan zijn er gelukkig meer manieren om geld te verdienen.

Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *