Geld verdienen met sms | Crazy Frog raadt het af

Sms nu FROG AAN voor deze fantastisch Crazy Frog ringtone! En 2000 andere sms’jes waar je veel voor betaalt en niets aan hebt.

Het was de marketingtruc van de midden jaren 2000. Geld verdienen met sms, dat was de strategie van sms bedrijven. Ze speelden in op de gevoelens van mensen met kleurrijke dieren en rare geluiden.

Het was de tijd van de sms. De nieuwe generatie zal erkennen dat er een sms-functie op hun telefoon zit, maar ze hebben waarschijnlijk geen idee dat ze er iets mee kunnen. Geld verdienen met sms, zal zeker niet de gedachte zijn die ze hebben.

Geld verdienen met sms, het is mogelijk. Ik kan echter ook geld verdienen met varkensworstelen en liquidaties – daar begin je ook niet aan.

Geld verdienen met sms in 2005

Ik kan nog goed mijn eerste aanraking met sms-reclames herinneren. Ik was in Duitsland met mijn oom, tante en neefje. Mijn neefje en ik waren ongeveer 13 jaar, vermoed ik. In die tijd keken we nog naar hippe kindertelevisie.

Het gehele reclameblok was gevuld met paarse neushoorns en schreeuwende kikkers. We vonden het hilarisch.

Na onze terugkomst merkte ik echter op dat de reclameblokken in Nederland ook werden overgenomen door Jamba. Dit bedrijf ging geld verdienen met sms.

Onschuldige kinderen wilden een ringtone hebben en zaten vervolgens vast aan een duur abonnement dat hun beltegoed liet verdwijnen. Ik zag het argwanend aan.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen met sms in 2014

Bijna een decennium later denkt niemand nog aan geld verdienen met sms. Dit is compleet terecht. Het is pure onzin. Ik zal toch de opties even met jullie bespreken.

Je kunt namelijk geld verdienen met sms op 2 manieren:

 • Je kunt zelf reclame gaan verspreiden
 • Je kunt je aanmelden voor reclame

Zelf reclame verspreiden via de sms kan geld opleveren, indien mensen een abonnement willen afsluiten voor de informatie die je biedt via de sms. Ik kan je verzekeren, dat niemand dat wil.

Jezelf aanmelden voor reclame kan ook geld opleveren. Je meldt je aan voor een abonnement en krijgt reclame toegestuurd van bedrijven. Voor deze lastenpost, krijg je een vergoeding – een hele kleine vergoeding.

Geld verdienen met sms of rijk worden?

De laatste optie is niet veel werk. Je moet alleen toestemming geven voor het bevuilen van je sms inbox. Ik ken echter een optie waarmee je zonder moeite veel geld kunt verdienen.

Geld Gorilla Geheimen!

Ik was een aantal jaar geleden op zoek naar een inkomen. Ik kwam niet aan de bak op de arbeidsmarkt en had geen gedegen opleiding afgerond. Het was een zwarte tijd. Ik kwam gelukkig in contact met Geld Gorilla Geheimen.

Geld Gorilla Geheimen

Dit videoprogramma behandelt de tips en trucs van het online geld. Het programma benoemt 4 grote voordelen van online geld verdienen:

 1. Geen startbudget nodig. Iedere cent is pure winst.
 2. Oneindig veel geld verdienen.
 3. Passief inkomen. Eenmalige tijd inruilen voor een maandelijks inkomen.
 4. Ultieme vrijheid. Je bepaalt je eigen tijd.

Het zijn de aspecten die iedereen aanspreken. Iedereen wil zonder kosten, zonder moeite en zonder verplichtingen rijk worden. Dat kan!

Het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen is verdeeld in 4 modules:

 1. De obstakels op weg naar succes.
 2. De 5 manieren om geld te verdienen.
 3. De manier om snel bezoekers te trekken.
 4. De manier om 50% meer te verdienen met dezelfde bezoekers.

Tijdelijk is het programma sterk in prijs gedaald, profiteer nu van de korting.

Klik hier voor meer informatie:

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *