Snel Geld Verdienen? Pokerstars Is Niet De Manier

Vandaag een gouwe ouwe manier van geld verdienen? Pokerstars beleefde bijna tien jaar geleden zijn hoogtepunt in Nederland. Jonge mannen en vrouwen kwamen op de zolder van hun ouders bijeen om een hele avond te pokeren met een vijf euro inleg.

Aan het einde van de avond won degene met het meeste geduld en het laagste drinktempo. Die persoon kreeg de pot en gaf standaard het eerste rondje in de kroeg, waardoor het restant van de pot alweer snel wegvloeide – omdat hij een stevige alcoholachterstand had op de rest van zijn vrienden.

Er waren echter ook genoeg vrienden die nachten doorhaalden om op Pokerstars mee te doen aan een Amerikaans toernooi. 99 procent van die mensen werkt nu in de supermarkt en het restant speelt nog elke nacht zijn toernooitjes op het web.

Snel geld verdienen? Pokerstars het middel?

Als je in geldnood komt, dan ben je bereid om risico te nemen. Pokeren klinkt dan als een goede manier om snel geld te verdienen.

Iedereen is wel eens teruggekomen van een avondje stappen – als hierboven beschreven , op de bank neergeploft en in slaap gevallen met pokernight van RTL 7.

Las Vegas vormde meestal het decor van deze uitzendingen. In de gokhoofdstad van de wereld wordt niet om vijf euro gespeeld, maar om miljoenen. Vaak zitten er mensen aan tafel die een vermogen verdienen met hun bedrijf en nu niet meer weten waar ze het geld aan op moeten maken.

Heel soms zit er ook een Chinees of Panamees aan tafel uit een arm gezin. Door online te spelen in internetcafés bouwde hij een klein vermogen op, genoeg om een keer mee te doen aan een toernooi.

Na een rits overwinningen mag hij spelen in Las Vegas, tegen de mannen die er dus eigenlijk niet zoveel van kunnen. Dat is nog eens geld verdienen. Pokerstars biedt de optie aan mensen om vanuit het niets iets op te bouwen…

….maar dan moet je wel goed zijn!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Geld verdienen? Pokerstars alleen als je uitmuntend kunt pokeren

Pokeren heeft natuurlijk met geluk te maken, maar iedere pokerspeler kan jou vertellen dat kwaliteit de doorslaggevende factor is binnen de industrie.

Hoe weet je dat jij pokerkwaliteit hebt? Ten eerste moet je bij elke zet die je doet rekening houden met de kansen dat je wint. Welke kaarten liggen op tafel? Wat heb je in je hand? Wat doet de rest? Hoe groot is de kans dat je tegenstanders een betere hand hebben? Rekenen, rekenen, rekenen.

Dit leer je door veel te lezen en te leren. Pokeren kun je leren, maar er komt ook talent bij kijken. Je moet je tegenstanders kunnen lezen, pokeren is een spel van liegen en bedriegen – en dat moet jij kunnen als je geld wilt verdienen.

Pokeren via Pokerstars of toch echt geld verdienen?

Pokeren via Pokerstars vereist minder mensenkennis en mogelijkheden om je tegenstander te intimideren. Het is daarom een perfecte start als je de theorie van pokeren wilt beheersen.

Als je echter zeer snel geld wilt verdienen, dan moet je niet beginnen aan dit online pokerplatform. Het is tijdrovend en de kans is groot dat je meer zult verliezen, dan winnen.

Wat kun je dan doen? Geld verdienen via het internet is niet zo moeilijk als het verhaal hierboven doet vermoeden. Als je zoekt binnen de juiste middelen, dan kan je gemakkelijk een paar duizend euro per maand binnenharken op het internet.

Het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen legt je aan de hand van tientallen tips uit op welke manier je geld kunt verdienen via het internet; zonder opleiding, zonder ict-kennis en zonder startkapitaal.

Klik hier voor meer informatie

Veel succes!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Snel Geld Verdienen? Pokerstars Is Niet De Manier"

  1. kim

    says:

    ik zoek snel een bijverdiense of vaste thuis job omdat ik wegens mijn gezondheid niet meer kan gaan werken en dus alles via thuis zal moeten doen ook omwille mij gezin ben ik genoodzaakt om iets extra te verdienen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *