Geld Verdienen met het Kijken van Reclames

Bedrijven geven jaarlijks hopen met geld uit aan reclame. Zij doen er alles aan om hun product onder de aandacht te brengen. Dat is niet gek ook, met de concurrentie in de maatschappij waarin we leven. We hebben zoveel keuze dat we vaak door de bomen het bos niet meer kunnen zien.

Waarschijnlijk ontvang je alleen al aan folders zoveel dat je er niet doorheen komt, en dan hebben we het nog niet eens over alle mailtjes in je mailbox en alle reclame op bushokjes, in winkels, op je facebookpagina en op televisie.

Reclame kan leuk zijn, maar geeft ook een hoop overlast, want lang niet alle folders zijn interessant en alles nalopen, sorteren en weggooien kost tijd. En je krijgt er ook nog eens niet voor betaald. Maar dat kan anders; verderop lees je meer over hoe je geld kunt verdienen voor het bekijken van advertenties!

Bedrijven zijn steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de aandacht van mensen te trekken. In de afgelopen jaren is er dan ook weer een nieuwe manier ontwikkeld om de reclame onder de aandacht te brengen. Deze manier is voor de consument zeer aantrekkelijk, omdat met deze nieuwe methode een gedeelte van het geld naar degene toegaat die de reclame bekijkt. Naar jou dus!

Hoe werkt geld verdienen met reclame kijken?

Bij een heleboel websites kun je jezelf inschrijven. Dit is volledig gratis en meestal ook vrijblijvend. Al blijft het natuurlijk altijd verstandig om ook de kleine lettertjes even te lezen. Hierna ontvang je een hele hoop reclame in je mailbox. Het kan dus een idee zijn om hiervoor een nieuw mailadres aan te maken. Voor hoe meer websites je je inschrijft, hoe meer geld je kunt verdienen. Je krijgt namelijk per websites een aantal advertenties, en per advertentie die je bekijkt, krijg je betaald.

In principe werkt het dus exact hetzelfde als de gewone reclamefolders doorbladeren, of je junkmail uitzoeken. Alleen nu krijg je ervoor betaald. Je zult misschien af en toe verleid worden door een advertentie, wat natuurlijk ook het doel is, maar je bent niet verplicht om erop in te gaan. Soms ontvang je wel extra vergoeding als je gebruik maakt van een aanbieding, maar dat is natuurlijk alleen maar mooi.

Het mooie aan deze methode van reclame verspreiden is dat de consument, aan wie het gericht is, het niet meer in de oud-papiercontainer gooit, weg klikt, of door zapt. Er gaan dus geen miljoenen euro’s mee verloren die betaald zijn aan reclame waar niet naar wordt gekeken. De consument wordt nu namelijk zelf betaald om de advertenties te lezen. Er worden ook statistieken bijgehouden, zodat je op elk moment kunt zien hoeveel je verdiend hebt.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Websites om reclame te kijken

Een van de bekendste websites die aan dit soort marketing doet heeft het zelfs al in de naam: www.reclamemails.nl. Na aanmelding bij deze website krijg je onmiddellijk betaald per advertentie. Volgens hen kun je bijna meteen wel dertig euro verdienen. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen zich inschrijven die geld willen verdienen, geven de bedrijven als dank voor je inschrijving alvast een klein bedrag. Wanneer je je (gratis) bij alle bedrijven inschrijft dan kan dit dus oplopen tot wel twintig of dertig euro.

Daarna moet je ervoor dan ook wel meteen aan de slag, en de reclames ook daadwerkelijk kijken, maar het is zeker een prima deal. Volgens hen zij de websites waar je je het beste in kunt schrijven Zinngeld, Geldrace, Jiggy, Surfrace, en Cashhier. Als spaarsites raden ze Spaarbron aan en Euroclix, waar we later nog op terugkomen.

Ook heeft Reclamemails een pagina waar je de bewijzen van uitbetaling kan kijken, zodat je zeker weet dat dit geld ook uiteindelijk uitbetaald krijgt en je niet voor niets een uur van je leven hebt zitten verdoen met het kijken naar advertenties, en daar zit je niet op te wachten. Dan had je net zo goed gewoon achter te televisie kunnen gaan zitten.

Hoe zit het met oplichting?

Bij deze manier van geld verdienen zitten geen addertjes onder het gras. Inschrijven is kosteloos. Wanneer je je afmeldt zal je geen reclamemails meer ontvangen. Het kan echter geen kwaad om een beetje op te letten en alle voorwaarden te lezen voordat je je ergens instort, zoals eerder al genoemd. Je wilt echter voorkomen dat het je geld kost in plaats van dat je het verdient.

Het is wel belangrijk te vermelden dat dit geen “slapend rijk worden” betreft. Om geld te verdienen, moet je wel degelijk de advertenties bekijken die jou per mail worden toegestuurd. Ook zijn de bedragen per bekeken advertentie niet al te hoog. Reken dus niet op een fulltime inkomen. Wanneer je het echter serieus aanpakt dan kan deze manier van geld verdienen uitgroeien tot een leuke bijbaan.

Punten sparen

Bij sommige websites krijg je echter niet uitbetaald in geld. Zij werken met zogenaamde puntensystemen waarbij je eerst punten spaart per advertentie die je leest of bekijkt. Later kun je deze punten dan inwisselen voor extra korting op bepaalde aanbiedingen of alsnog uitbetaald krijgen na de aanschaf van een product uit een van de reclames. Dit is dus wel iets om goed in de gaten te houden als je je hiervoor aanmeldt.

Voorbeelden van dit soort websites zijn Euroclix, wat zich presenteert als een spaarprogramma voor verschillende bekende webwinkels. En Qassa, die “Coins” weggeeft die je kunt inruilen voor tegoeden bij ongeveer dezelfde webwinkels. Hierbij kun je denken aan websites zoals Bol.com, Zalando of Wehkamp. Maar ook websites van reisorganisaties en thuisbezorgd.nl.

Kortom

Met het bekijken van reclames zal je zeker niet rijk worden, maar het kan een leuk middeltje zijn om iets bij te verdienen. Zolang je maar goed in de gaten houdt waar je mee bezig bent en niet je gegevens geeft aan pagina’s die je niet vertrouwt. Bovendien kun je nog voorbij aantrekkelijke aanbiedingen komen. Je verdient er dus niet alleen geld mee, het kan ook nog eens best wel leuk zijn. Wil je hier meer over weten? Lees dan ook het GeldGorilla Geheimen ebook.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

3 Reacties op "Geld Verdienen met het Kijken van Reclames"

 1. Angelika

  says:

  Ik heb ooit via internet een website aangeklikt over een webshop. Deze totaal nep was. Hoe kan ik weten of U ook nep bent of eerlijk. Geld heb ik zeker nodig maar op een eerlijke manier.

 2. mary

  says:

  ik vind goede manier door te kijken van reclames geld verdienen.

 3. MORY

  says:

  IK WIL

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *