Review: MiljonairsModel van Casper Camps – Mijn Mening

Moet ik het MiljonairsModel van Casper Camps kopen? Of is het oplichting?

Wat leer ik eigenlijk in zijn programma, en werken zijn technieken wel?

Wat als ik het koop, en ik blijk niets te gaan verdienen?

In dit artikel zal je uitgebreid ingaan op wat het MiljonairsModel van Casper Camps inhoudt en hoe jij er geld mee kunt verdienen.

[maxbutton name=”MM”]

Grote vooroordelen

Als je op internet kijkt over wat er over het MiljonairsModel zie je twee soorten ervaringen:

 1. Mensen die positief zijn en al geld verdienen.
 2. Mensen die negatief zijn.

Wat is het verschil tussen deze twee? (naast positief en negatief)

Nou, de mensen die NEGATIEF zijn op het internet zijn eigenlijk voornamelijk de mensen die het programma van Casper Camps helemaal NIET hebben doorgenomen.

En hoe kan je oordelen over iets waar je niet eens naar gekeken hebt?

Deze negatieve mensen hebben gewoon grote vooroordelen!

Wilders vraagt: willen we meer of minder Marokkanen? Ik vraag: willen we meer of minder negatieve mensen met vooroordelen, en het antwoord is:

MINDER! MINDER! MINDER! 😛

MiljonairsModel is het meest uitgebreide programma in Nederland & België

Geloof het of niet maar het MiljonairsModel van Casper Camps is het meest uitgebreide internet marketing product uit Nederland.

En dat is best knap, aangezien er best wat programma’s zijn. Ik kan je nu al vertellen dat velen onzin zijn. Zo heb je een product die zegt dat als je reclame links op je Facebook pagina plaatst, dat je dan binnen gaat lopen.

Veel van dit soort programma’s zijn rotzooi. Bij Casper Camps krijg je uren aan materiaal, en in iedere video krijg je concrete praktische stappen om geld te verdienen.

Het programma bestaat uit velen uren omdat er op internet gewoon zoveel methodes zijn om geld te verdienen.

Je kunt geld verdienen met:

 • Social media
 • Zoekmachines
 • Adverteren op honderden websites
 • Offline marketing
 • Affiliate marketing
 • Eigen producten verkopen
 • Coaching aanbieden
 • En ga zo maar door…

Casper Camps laat je alle mogelijke manieren zien om geld te verdienen, en JIJ kunt dus kiezen welke jou het meeste aanspreekt.

Vind je social media bijvoorbeeld leuk? Ga daar dan geld mee verdienen! Casper Camps legt bijna alle manieren van geld verdienen op internet uit.

Zelf heb ik hele programma van Casper Camps doorgespit om te kijken of er nog manieren zijn die effectief zijn, die ik leuk vind en over het hoofd heb gezien.

Ik moet zeggen ik vooral Fase 1 van het miljonairsmodel het meeste interessant vindt. Nu we het toch daar over hebben, hier is ongeveer de inhoudsopgave:

Inhoudsopgave MiljonairsModel

Fase 1

De eerste paar video’s gaan over de basis. Je moet een paar simpele accounts maken op wat sites waar je geld mee gaat verdienen.

Daarna krijg je een hele reeks met zeer interessante en uitgebreide video’s waar letterlijk stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe je geld verdient met verschillende methodes.

Je kunt dus over de schouder meekijken met Casper Camps en je ziet precies wat hij doet en waar hij klikt

Vooral de advertentiesystemen die Casper noemt zijn zeer interessant. Bij veel Nederlanders zijn deze systemen niet bekend, terwijl je bij sommige iedere dag honderden of zelfs duizenden gekwalificeerde (dus bezoekers die interesse hebben in wat jij gaat promoten) bezoekers van kan krijgen.

Je kunt eigenlijk van geluk spreken dat het MiljonairsModel niet erg populair is in Nederland waardoor er niet teveel mensen zijn die deze systemen gebruiken (je kunt het eigenlijk ook zo’n beetje misbruiken noemen).

Fase 2

Hierin leer hoe je kunt meten hoeveel geld een adverteersysteem je oplevert.

Fase 3

Hierin leer je hoe je een website bouwt op een hele eenvoudige manier en een grote e-maillijst bouwt waarmee je met iedere mail geld kunt verdienen.

Waarom het MiljonairsModel GEEN multi-level-marketing is

Multi-level-marketing is iets waar mensen vaak negatief tegenover staan. De redenen zijn simpel:

 • Ze hebben agressieve marketing
 • Doen alles heel makkelijk lijken
 • Verdienen zelf het meeste geld
 • Etc.

Het MiljonairsModel heeft helemaal niets te maken met multi-level-marketing.

Ach ja, Casper Camps wilt graag dat jij zijn product promoot maar wie wilt dat nou niet?

Ben jij ooit een ondernemer tegengekomen die tegen hun klanten zegt: hey, niet aan andere mensen mijn product promoten, dat wil ik niet!!

Ok, terug naar de werkelijkheid…

Je kunt zijn product promoten, maar hij heeft je ook sites waarbij je met DUIZENDEN verschillende producten en diensten geld kunt verdienen.

Je hoeft dus helemaal niet zijn product te promoten.

Overigens is de multi-level-marketing compleet verkeerd gebruikt, want als jij rechtstreeks Casper Camps promoot is dat eigenlijk SINGLE-level-marketing.

Verschil single-level-marketing en multi-level-marketing

Het verschil is duidelijk. Bij multi-level-marketing pakt iemand commissie, en diegene pakt weer commissie op iemand anders die hij inbrengt. Je krijgt een soort van piramide.

Nadeel is uiteraard dat jij onder de streep vrij weinig over houdt omdat iedereen boven jou ook commissie op jou pakt.

Daarom zijn Frank en ik ook zo negatief over multi-level-marketing. Al die bedrijven brengen het alsof je makkelijk veel geld kunt verdienen, maar ondertussen pakken zei al grote commissie op jou en iedereen die boven je staat.

De theorie achter single-level-marketing is veeeeel lucratiever. In plaats van allerlei mensen boven je kun je direct communiceren met de eigenaar van het product en jullie delen vaak de opbrengsten.

Dus jij doet GEEN marketing, je maakt GEEN product, je hebt misschien wel GEEN website, je hebt GEEN klantenservice en ga zo maar door, maar toch krijg je 50% commissie (en soms zelfs meer) op iedere verkoop die je maakt bij de producteigenaar.

En geloof mij, er zijn veel mensen die part-time werken en hier een full-time inkomen uit halen. Ik ken er zelf al tientallen uit mijn direct omgeving (uiteraard zit ik in deze wereld maar het kan dus gewoon).

Het zijn mannen, vrouwen, jong, oud, slim, minder slim en ga zo maar door. Eigenlijk zit er van alles tussen. Het enige wat ze gemeen hebben is dat ze graag geld willen verdienen, en iets doen wat de massa niet doen omdat die allemaal denken dat internet zo complex is (wat grote onzin is).

De enige reden waarom ik niet blij ben met het MiljonairsModel

Door Casper Camps worden er advertentiesystemen onthult waar ik zelf al geld mee verdien, en dat vind ik niet zo leuk.

Gelukkig zijn de systemen nog niet heel bekend. Daarnaast ben ik blij dat sommige mensen te lui zijn om zijn tips op te volgen.

Dus eigenlijk zou ik liever hebben dat hij zijn product niet meer verkoopt, maarja… dat is nou eenmaal marketing. Je hebt nou eenmaal concurrentie en daar kun je niets aan doen.

Aan de andere kant is het ook heel leuk om te zien dat andere mensen geld verdienen met iets wat ik hen heb aangeraden. Geld hebben is leuk, maar mensen helpen geeft mij soms eigenlijk nog meer voldoening!

Een ander nadeel is dat de video’s van Casper Camps soms wat te lang zijn, ik denk dat hij sommige aspecten van marketing wel iets bondiger kan uitleggen. Dat doet niet weg van de kwaliteit van het materiaal. Daarom krijgt Casper Camps 4 sterren uit 5 en niet 5 uit 5.

Dus, ga jij je bij die negatieve mensen scharen of ga jij bakken met geld verdienen?

Mijn bericht aan jou is eigenlijk: doe je voordeel met zijn product. Hij verklapt geheimen die jou een volledig inkomen kan opleveren met simpel en weinig werk.

Die investering van €50 heb je heeeeeeeeeeeeel snel terug verdient.

Dus doe het nu! Het is maar €50 of vind je het een betere investering om voor €50 een avond biertjes naar binnen te werken, of nóg een kledingstuk te kopen of andere overbodige spullen waar je niets mee gaat verdienen… Klik nu op de volgende link: MiljonairsModel kortingspagina

[maxbutton name=”MM”]

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *