De 7 Populairste Manieren Om Online Geld Te Verdienen + Voor- en Nadelen

Als je rijk wilt worden maar niet teveel tijd eraan wilt besteden dan is online geld verdienen een goede keuze.

Er zijn wel tientallen a honderden manieren om online geld te verdienen, om deze reden deel ik in dit artikel met jou 7 van de meest voorkomende manieren.

Lees hieronder de voor en nadelen van 7 van de meest populaire manieren om online geld te verdienen.

De 7 volgende manieren ga ik behandelen:

1: Een product of dienst verkopen

Dit is naar mijn mening één van de betere manieren, zelf hebben we meerdere websites waar we producten van onszelf verkopen(voornamelijk eboeks).

Het nadeel van een product maken is dat het behoorlijk veel tijd kost. Als je als beginner een website en een product maakt dan gaat dat veel tijd kosten.

Als je er na een paar maanden achter komt dat de markt waar je in zit toch niet zo goed is als je dacht, omdat je minder bezoekers krijgt of de bezoekers minder gewillig zijn om een product van je te kopen dan heb je al het werk voor niks gedaan.

In mijn eigen ervaring heb ik ook als beginner de fout gemaakt in de verkeerde niche te beginnen, het leverde gewoon een stuk minder op dan  ik gedacht had, dus dat was wel zonde van mijn werk.

Afgezonderd van het bovenstaande is een product verkopen een prima manier om online geld te verdienen.

Wel is dus aan te raden voor jezelf af te vragen hoeveel geld je online wilt verdienen en of dat mogelijk is in de markt waar je in wilt gaan.

Om te kijken of er veel zoekopdrachten naar jouw markt zijn raad ik je aan een brainstorm te doen over alle woorden die te maken hebben met jouw markt.

Als je dit gedaan hebt vul je ze allemaal in bij de google keyword tool.

Nu kan je zien hoeveel mensen naar bepaalde woorden zoeken die te maken hebben met jouw interesse.

Dit is één van de manieren om te zien of je genoeg bezoekers op je site kan krijgen. Blijkbaar dwaal ik een beetje af van het verhaal.

Als je denkt dat een markt goed genoeg is voor wat jij wilt en je genoeg kennis hebt om een product te maken in deze markt dan zou ik zeggen “ga ervoor”.

Op je eigen product zitten hogere winstmarges dan dat je krijgt bij het promoten van andermans product.

Nog een reden waarom ik dit zelf doe is omdat ik het leuk vind om mensen te helpen door het geven van waardevolle producten of informatie.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Je helpt mensen
 • Je kan veel geld verdienen
 • Kan volledig geautomatiseerd worden

Alle nadelen op een rijtje:

 • Veel werk
 • Je moet de klantenservice doen
 • Het kan ingewikkeld zijn
 • Kan falen ondanks veel werk

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2: Affiliate van een product zijn

Dit vind ik persoonlijk de beste manier om online geld te verdienen voor een beginner. Als beginner wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk bewijs zien dat je uberhaupt online geld kan verdienen

Je wilt het snel en simpel, affiliate zijn van een product is hiervoor erg geschikt. Daarom zullen we het veel hierover hebben op deze website.

Als affiliate promoot je een product van een ander en krijg je iedere keer dat er een verkoop wordt gemaakt een percentage van de winst.

Dit wordt meestal onthouden door middel van een cookie die opslaat op de computer van de bezoeker die op jouw unieke link heeft geklikt.

Als de bezoeker het product koopt van de persoon die je promoot dan ziet zijn systeem dat er een verkoop is geweest.

Hier heb je bedrijven en unieke systemen voor, zij zijn gespecialiseerd in het regelen van betalingen en affiliate programma’s van bedrijven.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat 1 specifiek persoon je geld inhoudt ;). Één van de beste bedrijven in Nederland op dit gebied is paypro.

Jaja, ondanks dat dat ook een affiliate link is doen wij alles via paypro 😉

Simpel gezegd hoef je alleen maar mensen die geïnteresseerd zijn in producten van een bepaalde markt op jouw link te laten klikken en je verdient al geld.

In de praktijk moet je natuurlijk wel iets meer je best doen maar het grootste voordeel is dat je als affiliate heel snel geld kan verdienen. Al binnen een maand als je het goed doet.

een affiliate van één van onze eboeks heeft een website van drie paginas en is zo goed in google te vinden dat hij alleen hierdoor al €1000 per maand verdient.

Een website maken met 3 artikeltjes van 500 woorden en dan al €1000 verdienen per maand. Er is geen andere manier op de wereld om zo snel geld te kunnen verdienen.

In dit geval is het wel erg makkelijk gegaan maar dit even als voorbeeld van hoe snel het kan gaan als je het goed doet. Aan de andere kant kennen wij ook weer mensen die websites met tientallen pagina’s en artikels  hebben en nog maar €100 per maand verdienen, je moet dus wel weten wat je doet.

Het enige nadeel dat veel mensen opnoemen is dat je winstmarges vaak kleiner zijn in vergelijking tot het verkopen van je eigen product.

Zelf verkopen en promoten wij producten die 50 of 60% van de winst geven, als je het alleen doet krijg je 100% maar moet je wel een product maken, een verkoop pagina  en de klanten service doen.

Ook kan het zijn dat de mensen die je promoot beter zijn dan jou in het promoten van het eboek waardoor als je zelf een product gaat verkopen en 100% pakt toch minder gaat verdienen. Het heeft beiden zijn voor en nadelen, je zal zelf moeten afwegen wat het beste bij jou past.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Je kan snel geld verdienen
 • Weinig werk en kan volledig geautomatiseerd worden
 • Relatief simpel
 • Je kan makkelijk veranderen van de product(en) die je promoot
 • Je kan veel geld verdienen

Alle nadelen op een rijtje:

 • de winst marges zijn minder hoog dan bij het verkopen van een eigen product of dienst

Wil je weten wat de beste affiliate programmas zijn om geld mee te verdienen?

Check dan dit artikel:

De beste affiliate programma’s en systemen om geld mee te verdienen

3: online geld verdienen met google adsense

Persoonlijk zou ik alleen aanraden adsense te gebruiken als je bezoekers niet naar één specifiek iets opzoek zijn.

Als dit zo is dan kun je wel een banner met een advertentie van een bepaald product of dienst op je website zetten maar als het niet relevant is aan wat de bezoeker wilt dan heb je er niks aan.

Adsense is dan een betere optie, google adsense is gecreëerd om automatisch aan de bezoeker de advertenties aan te passen. Als een bezoeker vaak op sites over auto’s is geweest dan weet google dit vaak en krijgt deze gebruiker automatisch advertenties over auto’s te zien.

Door adsense op je site te zetten kun je ervoor kiezen of google de advertenties automatisch aanpast aan de bezoeker of de content op die pagina.

Adsense is ideaal voor als je een grote site hebt met veel bezoekers en niet voor iedere pagina specifiek kan bijhouden welke affiliate programma er het beste bij past.

Een nadeel dat je altijd zal blijven hebben bij adsense is dat het minder omzet genereert dan als je als affiliate 1 specifiek product promoot dat gelijk is aan de interesses van de je bezoekers.

Ik zou dus zeggen, heb je een grote site met veel bezoekers die allemaal verschillende interesses hebben gebruik dan adsense, als dit niet zo is plaats dan affiliate links.

Via adsense wordt je trouwens per klik betaald.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Past zich automatisch aan aan de bezoeker en de content
 • Kan volledig geautomatiseerd worden

Alle nadelen op een rijtje:

 • Je krijgt weinig geld per klik.

4: Multilevel marketing

Het bestaat al heel lang en heeft een erg slechte naam.

Zelf heb ik geen eerste hands ervaringen met multilevel marketing dus kan je maar zoveel vertellen.

Wel heb ik vele kennissen die dit doen.

Multi level marketing is dat je toegang koopt tot een multilevel marketing bedrijf waardoor je deze toegang ook weer kan doorverkopen aan een ander.

Als deze persoon die je lid gemaakt ook iemand regelt om voor het multi level marketing bedrijf te werken dan krijg jij daar commissie op.  Er zijn veel verschillende varianten hierop.

Wat mij is opgevallen is dat er tussen de rijkste mensen ter wereld geen of weinig mensen zitten die hun geld verdienen via multilevel marketing.

Kennissen van mij hebben niet tot weinig geld hiermee verdient.Ze noemen het passief inkomen maar mensen stoppen er allemaal vrij snel omdat ze er niks of weinig mee verdienen. Dus uiteindelijk stopt bijna iedereen binnen een jaar die jij hebt geregeld. Het blijft dus actief werk.

Ik wil het niet helemaal afkraken want er zijn vast mensen die er een aardig zakcentje mee verdienen, het blijft natuurlijk een feit dat de meeste mensen er niet succesvol in zijn of worden omdat ze te lui zijn en verwacht hadden dat ze direct rijk zouden zijn.

Een ander voordeel is dat je geen websites of iets dergelijks hoeft te maken. Het enige dat je hoeft te doen is anderen te overtuigen dat dit een goede methode is om geld te verdienen.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Simpel 
 • Er wordt gezegd dat je er goed geld mee kan verdienen

Alle nadelen op een rijtje:

 • Erg slechte naam
 • Veel mensen noemen het oplichting
 • actief werken voor je geld

5: Andere advertentie mogelijkheden

Je kunt ook advertentie ruimte op je website aanbieden, bepaalde links verspreiden voor geld of varianten op adsense gebruiken.

Deze vat ik allemaal samen in één rijtje omdat ze in bijna geen van de gevallen een goed verdien model zijn.

Ik zal drie soorten benoemen

1 Varianten op google adsense zou ik alleen maar aanraden als je een website hebt waar geen adsense toegestaan is (een pornografische website bijvoorbeeld), dan zou het nog nuttig kunnen zijn. Bij adsense verdien je bijna altijd meer per klik en hun systeem werkt veel beter waardoor je meer kliks krijgt.

2 Een site hebben waar mensen advertentie ruimte kunnen kopen kan veel geld opleveren maar het blijft wel een actief klusje om continu mensen te regelen om te adverteren.

Als je een product kan promoten waar je een hoge commissie op krijgt zal ik altijd dat prefereren boven advertentie ruimte verhuren. Het kan wel nuttig zijn als je het boven zijn waarde kunt verkopen. Lastig blijft wel dat als je een maand geen advertentie ruimte verkoopt je geen inkomsten hebt.

3 Er zijn ook nog verdien systemen waar je alleen maar een link hoeft te verspreiden en wat kliks erop te krijgen om geld te verdienen. Dit wordt meestal gezien als stuivers van de grond afrapen. Bij dit soort systemen krijg je meestal erg weinig per klik.Dit raad ik altijd af omdat je er nooit echt geld mee kunt verdienen.

50 bezoekers doorsturen via je affiliate link kan in één keer €20 opleveren bij een verkoop terwijl als je 5 cent per klik op een link krijgt via een ander verdien systeem je na 50 kliks nog maar €2,50 hebt.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Afhankelijk van hoe jij geld wilt verdienen zouden alternatieve adverentie methodes beter kunnen werken dan andere methodes

Alle nadelen op een rijtje:

 • Meestal verdienen mensen hier minder mee.

6: Klusjes doen voor anderen

Je kunt ook nog klusjes voor anderen doen. je kunt deze op sitedeals.nl aanbieden. Afhankelijk waar jij goed in bent kun je diensten aanbieden.

Je kunt teksten schrijven voor mensen,vertalen,websites maken, logos maken, noem maar op.

Zelf kennen we een freelancer schrijver die weleens iets voor ons schrijft die een paar duizend euro per maand verdient. Als je het goed doet kan je er dus goed mee verdienen maar meestal zal je erg gemiddeld geld verdienen door klusjes voor anderen te doen.

Als je echt rijk wilt worden dan zal je dat niet worden door klusjes voor anderen te doen.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Als je iets al kan is het relatief simpel
 • Je kan er oke mee verdienen

Alle nadelen op een rijtje:

 • Je wordt er niet rijk mee
 • Minder vrijheid

7: Beleggen

Als je het goed doet is beleggen een hele goede manier om geld te verdienen.

Warren Buffet, één van de rijkste mensen ter wereld, verhoogt ieder jaar zijn vermogen met  20 a 25%. Dit is niet hoog als je maar een klein vermogen hebt en snel rijk wilt worden maar het is extreem hoog als je nagaat dat hij miljarden euro’s heeft en dit al tientallen jaar doet.

Het blijkt dat 95% van de mensen met aandelen geld verliest. Dat is een ERG HOOG percentage dus.

Er zijn vele mensen die beweren dat je meer geld kunt verdienen dan een verhoging van je vermogen van 25% per jaar maar als je kijkt naar wat de rijkste belegger per jaar maakt en hoeveel procent van de mensen hun geld verliezen dan kan je jezelf afvragen hoeveel risico je wilt nemen en hoe veilig je met je geld om wilt gaan.

Beleggen gebruik ik zelf als een manier om mijn spaargeld op een vrij passieve manier stabiel te laten groeien. Beleggen is zeker iets om over na te denken als je al wat spaargeld hebt of op de lange termijn op een slimme manier wilt sparen.

Als je hieraan begint raad ik je aan weinig risico te nemen, je goed in te lezen en op de lange termijn te focussen.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Het kan volledig geautomatiseerd zijn.
 • Je kan er ERG veel mee verdienen

Alle nadelen op een rijtje:

 • Duurt lang als je het veilig wilt doen
 • Als je weinig geld hebt om te beleggen kan je er alleen goed geld mee verdienen als je (te) hoge risico’s neemt

Dat waren de 7 manieren om online geld te verdienen.

Als jij nog op of aanmerkingen hebt over deze manieren van online geld verdienen, plaats dan hieronder een reactie.

Als je in de reactie de rijtjes met voor of nadelen kunt aanvullen dan zal ik dat ook erg waarderen.

Gratis stappenplan om online geld te verdienen zonder technische kennis,website of kosten

Geld Gorilla heeft sinds kort een eigen methode, een methode die simpel is om toe te passen en waar je snel veel geld mee kunt verdienen.

In onze gratis tips leggen we stap voor stap uit hoe je online een paar duizend per maand kunt verdienen zonder dat je speciale opleidingen of kennis nodig hebt.

Lees er hier meer over:

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

4 Reacties op "De 7 Populairste Manieren Om Online Geld Te Verdienen + Voor- en Nadelen"

 1. hennen

  says:

  Will graag heel veel geld verdienen want werk zelf niet. Kan ook geen baan krijgen in deze moeilijke tijd

 2. didi

  says:

  ik wil ook veel geld verdienen ik kan ook geen werk vinden en ik heb ook geen tijd om te werken ik heb twee kinderen thuis ik moet aandacht aan hun geven eentje is speshal

 3. gast

  says:

  YouTube is een van de beste de laatste jaren. Er zijn gasten die verdienen tussen de 10 en 20k per maand door views. en dat zijn nog brookies

 4. ben

  says:

  Ja,ik wil mijn huis uit voor mijn vrouw ,zij is invalide ,en ik heb de zevde dingen
  wil mijn huis verkopen maar er blijft een rest schuld.Wie kan ons aub helpen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *