Online Enquête Invullen? Helemaal Mee Oneens (*)!

He…een online enquête invullen en geld verdienen, interessant. Ik vermoed dat dit de reactie is van 75% van de Nederlanders. Wij zijn niet beroerd om onze mening te geven en er geld voor te krijgen.

Wie is er te beroerd om geld te verdienen?

Helaas klinkt het invullen van een online enquête beter dan het daadwerkelijk is. Het is saai, je krijgt slecht betaald en vaak wordt je ook nog opgelicht! Eigenlijk wil ik je direct afraden om tijd en moeite te steken in het invullen van enquêtes op het internet.

Het is tijdverspilling, verspilling van moeite en verspilling van MB’s – niet dat dat heel veel uitmaakt.

Waarom online enquêtes je nooit rijk zullen maken

Het internet is een medium waarmee jij ontzettend veel geld kunt verdienen. De goede webontwikkelaars verdienen geld als water en de vroege vogels die geïnvesteerd hebben in goede domeinnamen zitten nu op een tropisch eiland in een grote villa.

De andere groep die veel geld verdient via het internet, zijn de instanties die enquêtes ontwikkelen en laten invullen door falende geldzoekers. Er valt namelijk heel veel geld te verdienen met online enquêtes – helaas niet voor het invullen.

Bedrijven betalen goud geld voor een beetje informatie over hun doelgroep. Deze informatie zetten ze om tot marketingstrategieën en die strategieën zetten ze om tot geld! Pure winst halen ze uit de informatie die jij verstrekt uit je online enquête.

Het geld dat deze bedrijven betalen blijft echter aan de kleefstok van de enquête-instanties kleven.

Er zijn namelijk altijd mensen te vinden die vragenlijsten willen invullen voor een prikkie. Er zijn altijd mensen die het proberen…

Ik raad deze mensen specifiek aan om de laatste alinea van dit artikel te lezen. Niet direct, eerst de rest lezen, zodat je overtuigd wordt van de onzin van online enquêtes.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Waarom online enquêtes je vaak teleurstellen

Wanneer jij op zoek gaat naar enquêtes, dan bekijk jij het aanbod op de verschillende overzichtswebsites. Vaak staat er een prijs voor het invullen van de enquête en een verwachte invultijd.

De vaststaande prijs krijg jij vaak wel overgemaakt, zodra je een vragenlijst hebt afgerond. Natuurlijk moet je daar nog belasting over betalen, dus nog minder inkomsten.

Het gebeurt echter vaker dan zelden – zeg maar, heel vaak – dat de verwachte invultijd iets rooskleuriger (voor het bedrijf) wordt weergegeven dan het daadwerkelijk is. Dit kan zeer frustrerend en lastig zijn.

Je kiest een vragenlijst uit met de gedachte dat jij binnen een uurtje een redelijk salaris opstrijkt. Als je dan na 1,5 uur nog bezig bent, dan slinkt dat uursalaris toch wel flink en ben jij aan het werken voor een loon dat je – met een beetje geluk – ook bij lokale buurtsuper kunt opstrijken.

Waarom online enquêtes je langzaam gek maken

Zou je het kunnen voorstellen dat jij 40 uur per week bezig bent met het invullen van enquêtes? Elke dag keuzes maken tussen:

 • helemaal mee eens
 • mee eens
 • niet mee eens, niet mee oneens,
 • mee oneens
 • helemaal mee oneens

Na een paar enquêtes begint de pure verveling toe te slaan en lijkt het mij onmogelijk om je focus te behouden. Niet dat het essentieel is dat jij altijd het antwoord geeft dat jij ook daadwerkelijk wilt geven.

Je kunt natuurlijk elke enquête random invullen, maar dit zal opvallen als je tegenstrijdige antwoorden gaat geven.

Het punt dat ik wil maken, het is gewoon zo ontzettend saai om enquêtes in te vullen. Weinig geld en een saaie baan. Ik zou liever in de supermarkt staan en vakken vullen…

Ik zou nog liever gewoon veel geld verdienen, zonder hard te werken…daarover later meer.

Wanneer ik mij voor kan stellen dat jij vragenlijsten invult

Ik wil ook niet te negatief doen over het invullen van vragenlijsten. Er zijn namelijk redenen te bedenken dat jij wel enquêtes gaat invullen op het wereldwijde web. Wanneer je nog op de middelbare school zit bijvoorbeeld.

Volgens de wet mag je bij veel bedrijven pas gaan werken op je 15e. Natuurlijk mag jij voor die leeftijd al wel geld verdienen. Online enquêtes zijn daarvoor ideaal. Je kunt ze namelijk vaak al invullen vanaf je 12e levensjaar.

Geloof mij, dan wordt het interessant. Als jij op een jonge leeftijd de juiste enquêtes weet te vinden – en in te vullen – dan kun je een leuk zakcentje bijverdienen. Niet verkeerd.

De andere eigenschappen die je moet hebben als een enquête-invuller:

 • pretentieloosheid
 • niet snel verveeld
 • een mening

Vooral een mening is handig voor het invullen van vragenlijsten.

Hoe jij wel rijk kunt worden via het internet

Natuurlijk wil ik jou niet belachelijk maken als jij ervan houdt om online enquêtes in te vullen. Er zijn mensen die het prima vinden om dit te doen en zich niet storen aan de dingen waar ik mij mateloos aan stoor.

De reden dat ik mij mateloos stoor heeft ook te maken met het feit dat ik weet hoe jij rijk kunt worden via het internet:

 • zonder moeite
 • zonder kennis van ICT
 • zonder gedegen opleiding
 • zonder eigen website

Een eigen website is één van de bekendste manieren om geld te verdienen via het internet, maar het is totaal onnodig.

Er zijn namelijk opties om geld te verdienen via het internet zonder al te veel kennis. Het is echter wel van belang dat jij toegang hebt tot deze specifieke kennis. Wat is die kennis hoor ik jou nu schreeuwen!

Die kennis is gebundeld in het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen van mijn zakenpartner en ik. Jaren hebben wij onderzoek gedaan naar de beste technieken om online geld te verdienen…en we hebben de formules gevonden.

Tover bezoekers op je platform om tot veel geld met de informatie uit het videoprogramma.

Stappenplan om Snel €2950 Per Maand te Gaan Verdienen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *