Zo Belangrijk is je Google Ranking!

Als je vroeger op zoek ging naar een behoorlijke schilder, dan sloeg je de Gouden Gids open en koos je de schilder in jouw regio met de leukste achternaam. Meneer Kwast, meneer Rembrandt of mevrouw Zwart zijn een paar voorbeelden die aanspraak zouden maken op een telefoontje van mij.

De Gouden Gids bestaat nog wel, maar je bent toch wel heel gek als je de moeite gaat nemen om te bukken, een kastje te openen en een dik boek eruit te pakken.

Sommige ondernemers zullen echter wel terug verlangen naar de tijd dat een leuke achternaam al voldoende was om een opdracht binnen te halen. Het draait tegenwoordig om je Google Ranking.

Je bent namelijk toch wel heel gek als je de moeite neemt om met de cursor van je muis naar beneden te scrollen, te drukken en een milliseconde gaat wachten op de tweede pagina!

Het belang van je Google Ranking

Ik wil het vandaag niet hebben over de honderden manieren om hoger in Google te komen. Er is namelijk nog een groep ondernemers die niet overtuigd is van het belang van Google.

Ben jij dat?

In dat geval moet je doorlezen, want dan krijg jij te horen waarom het zo belangrijk is om je Google Ranking te verhogen! Dagelijks worden er namelijk miljarden zoekopdrachten de digitale wereld in verstuurt.

Natuurlijk zoekt niet iedereen naar jouw dienst of jouw product, maar er is altijd een deel van de Googelaars die op jacht is naar ‘paarse ballonnen gevuld met kiezelsteentjes van een Kroatisch strand’.

Hoger in Google staan is een garantie op een verhoging van jouw traffic!

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Het belang van de eerste positie in Google

Nu wil je natuurlijk weten over welke aantallen ik dan praat. Absolute aantallen zijn natuurlijk niet te geven. Er zijn meer mensen die zoeken naar een schilder in Amsterdam, dan een schilder in Klazienaveen, maar de percentages geven wel een fantastische inkijk in het belang van zoekmachines!

De eerste positie in Google is een prijs van onschatbare waarde. Er zijn talloze onderzoeken naar de kwaliteit van de verschillende Google Rankings.

Het zal je niet verbazen, dat de eerste positie altijd het meeste traffic oplevert. Er zijn verschillende onderzoeken, maar deze percentages geven een algemeen beeld van de klikpercentages van de eerste 10 posities in Google:

 • Positie 1: 32,5%
 • Positie 2: 17,6%
 • Positie 3: 11,4%
 • Positie 4: 8,1%
 • Positie 5: 6,1%
 • Positie 6: 4,4%
 • Positie 7: 3,5%
 • Positie 8: 3,1%
 • Positie 9: 2,6%
 • Positie 10: 2,4%
 • Pagina 2: 4,8%

De laatste tijd stijgt het percentage van de bovenste positie zelfs. Google kan steeds beter inschatten waar de zoeker naar op zoek is. Het gevolg van deze ontwikkeling is dat de Googelaars begrijpen dat het eerste zoekresultaat vaak ook het beste zoekresultaat is.

Wil jij meer geld verdienen met je website?

Ben jij een ondernemer die, na het lezen van dit verhaal, serieuzer aan de slag wilt gaan met je eigen platform? Onthoud dan dat een hoge Google Ranking je ver kan brengen. Onthoud ook dat bezoekersaantallen niet allesbepalend zijn.

Als jij succesvol wilt zijn op het internet, moet je de bezoekers van je website ook overtuigen om jouw ‘call to action’ uit te voeren. Onthoud daarom de volgende twee woorden: ‘conversie‘ en ‘seo‘.

Heb jij nog geen eigen platform? In dat geval is het slim om geen eigen website te starten en niet je eigen producten te gaan verkopen. Er zijn namelijk affiliatie programma’s op het internet, die je 90% van het verkoopbedrag garanderen voor de verkoop van hun product.

Probeer eens een product te verkopen met een Facebookpagina of je eigen blog en ontdek of jij het leuk vindt om geld te verdienen via het internet.

Als je het professioneel wilt aanpakken, bekijk dan het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen voor meer informatie over online geld verdienen.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Zo Belangrijk is je Google Ranking!"

 1. corné van de Sanden

  says:

  Beste Frank,
  Ik ben al een keer ingelogd geweest. Nu ik mijn wachtwoord veranderd heb kan ik er niet meer in. Ik heb al verschillende keren mijn wachtwoord hersteld.
  Als het mijn wel lukt en wil naar de video's kijken dan geeft het aan "u moet eerst het product aanschaffen". Ik heb het product al aangeschaft. Help mij dat ik er in kan.

  groetjes Corné

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *