Is SEO PowerSuite het Antwoord Op Google?

SEO is lastig. Je moet rekening houden met de content op je website, de interne structuur van je site, de verwijzingen van andere sites naar jouw site en nog een stuk of honderd andere factoren die een rol spelen in het algoritme van Google.

Als jij door de bomen het bos niet meer ziet, dan is het verstandig om een beroep te doen op een programma dat ondersteuning biedt. SEO PowerSuite is een dergelijk programma dat bijdraagt aan jouw notering in de zoekmachine.

De SEO Powersuite is een (bijna) gratis programma dat iedereen kan downloaden en dat een aantal interessante onderdelen biedt. Ik zal in dit artikel de SEO PowerSuite bespreken en reik je ook nog een andere optie aan voor de optimalisatie van je SEO-beleid.

De 4 onderdelen van SEO PowerSuite

SEO Powersuite is een programma dat gratis te downloaden is. Ze noemen zich zelf de wereldstandaard, maar dan vergeten ze nog dat er nog veel andere programma’s op de markt zijn die ook redelijk goed zijn, zoals:

 • SEOmoz
 • Copyscape
 • SeoQuake
 • Webdeveloper

Ik wil daar nu alleen niet verder op ingaan. Ik wil wel ingaan op de vier onderdelen van het programma van SEO PowerSuite, die zijn namelijk best interessant. Het gaat over vier elementen met deze prachtige namen:

 1. Rank Tracker
 2. Website Auditor
 3. SEO SpyGlass
 4. LinkAssistant

Het valt op de PowerSuite met veel plezier werkt met verschillende hoofdletters, dat geheel terzijde. Het valt ook op dat je niet veel wijzer wordt met deze hippe namen. Ik zal het even uitleggen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

De 4 onderdelen van SEO PowerSuite uitgelegd

1. Rank Tracker

Het eerste element van het programma is de Rank Tracker. De uitleg van deze tool is simpel, het stelt je in staat om je rank te checken in meer dan 500 verschillende zoekmachines. Natuurlijk is alleen Google interessant en zijn de andere zoekmachines van ondergeschikt belang. Binnen twee minuten krijg je direct een overzicht van de positie van je website voor verschillende zoekwoorden.

De Rank Tracker geeft je veel inzicht in het belangrijkste element van zoekmachinemarketing, de positie in de zoekmachine.

2. Website Auditor

De website auditor garandeert een hoge positie in Google. Deze tool legt uit op welke manier jij je website moet inrichten om hoog in de zoekmachine te komen. Met deze tool kun je snel je website optimaliseren en alle problemen verhelpen die een hoge plek in de zoekmachine blokkeren.

Deze tool zorgt ervoor dat je algehele ranking stijgt, maar ook dat specifieke zoekwoorden hoger in Google komen.

3. SEO SpyGlass

Je bent zo sterk als je concurrentie. Dit is een uitspraak die toepasbaar is op deze tool van SEO PowerSuite. De SEO SpyGlass geeft je inzicht in de kracht van je concurrentie. Het analyseert je concurrenten en biedt je handelingen aan om ze voorbij te streven in de eeuwige strijd om de bovenste plek in de zoekmachine.

Deze tool leert je op welke manier je sterke links vergaart.

4. Link Assistent

De link assistent sluit aan op de SEO SpyGlass. Als je eenmaal de concurrentie hebt geanalyseerd, kun je met de Link Assistent op een veilige en snelle manier werken aan je page rank. De gratis editie is te downloaden via de website. Dit geldt trouwens voor alle tools van de SEO Powersuite.

Alle tools zijn gratis te downloaden en in dat geval is de SEO PowerSuite de ideale aanvulling op je SEO-strategie. Het herkent problemen die je zelf misschien vergeten bent. Het programma kan echter alleen gebruikt worden als aanvulling. SEO is voornamelijk mensenwerk, het vergaren van links en het schrijven van content kan alleen succesvol en veilig gedaan worden door SEO-expert.

Als je meer informatie wenst over het verhogen van je page rank en je positie in Google, bekijk dan het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen. Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "Is SEO PowerSuite het Antwoord Op Google?"

 1. Beste leden ik ben sinds kort bezig met worldpress nou zag ik laats bij een video dat worldpress een google + vakje had voor je Authorship volgens mij doet google nu niets meer met Authorship en dat daardoor de google + optie in worldpress weg is kan dat kloppen ?? ik zie het helemaal niet meer staan bij mijn worldpress als ik ben ingelogd hij stond ergens bij mijn profiel .

 2. Alex Hartman

  says:

  Google authorship bestaat niet meer. In ieder geval krijg je geen foto meer in de zoekresultaten, dat heeft Google weggehaald.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *