Zo Herken Je een Goede SEO Tekstschrijver

Hoger in Google door een SEO tekstschrijver in te huren, werkt dat? Het is de vraag die ik vaak krijg van mensen die producten verkopen, maar geen kracht meer hebben voor alle promotie om hoger in Google te komen met sterke SEO teksten.

Die mensen adviseer ik om SEO tekstschrijver in te huren, maar ik wijs ze altijd ook de risico’s die een externe tekstschrijver met zich meebrengen. Die risico’s kun je echter inbedden, door vooraf goed onderzoek te doen naar je potentiële kandidaat.

Zorg dat je ontdekt dat het geen leugenaar is, die snel een beetje geld wil verdienen. Zo ontdek je een SEO tekstschrijver met verstand van zaken, die ook nog eens loyaal is. Ik geef je 3 tips om een goede SEO schrijver kunt herkennen.

Tip 1: Vraag hoe de kandidaat zijn teksten schrijft

De perfecte SEO tekstschrijver houdt rekening met veel factoren. Ten eerste zorgt hij dat het zoekwoord genoemd wordt, niet te weinig en niet te vaak. Exact goed.

Ten tweede zorgt de schrijver dat de titel aantrekkelijk is. De titel is het belangrijkste onderdeel van een SEO tekst. De titel moet de lading dekken, maar het is nog belangrijker dat de titel verleidt om op te klikken.

Ten derde moet een goede SEO tekst bestaan uit een aantrekkelijkelead’, gevolgd door een inhoudelijk middenstuk en een commercieel einde voor de lezers die meer willen weten.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Tip 2: Vraag om oude teksten van eerdere opdrachten

Waarom willen werkgevers altijd iemand met werkervaring voor hun baan? Niet omdat de persoon met werkervaring zonder twijfel beter is, dan de persoon zonder werkervaring. Werkgevers zoeken zekerheid.

Als jij dezelfde baan al een keer eerder succesvol hebt uitgevoerd, dan lukt het je vast een tweede keer.

Vraag daarom altijd naar oude SEO teksten en laat de SEO tekstschrijver je overtuigen met zijn oude materiaal. Het is een makkelijke manier en met een beetje inzicht kan je al snel oordelen of de persoon in kwestie daadwerkelijk kaas heeft gegeten van het schrijven van teksten voor de zoekmachine.

Tip 3: Zoek op het internet

Bijna alle freelance SEO tekstschrijvers hebben tegenwoordig een eigen website en verschillende profielen op freelance websites. Deze sites kun je gebruiken om je ideale kandidaat te vinden, maar het nadeel is dat je vaak een commissie betaalt aan deze platformen.

Als je goedkoop uit wilt zijn, zoek je een SEO tekstschrijver op via deze freelance websites en spreek je vervolgens buiten het platform af om samen te werken.

Het bespaart jullie beiden veel geld en geeft jou toch de kans om kandidaten te vinden met een hoge beoordeling van andere klanten. Ideaal!

Waarom geld uitgeven aan een tekstschrijver?

De gedachte die ik je op het laatste moment nog mee wil geven: waarom zou je geld uitgeven aan een schrijver als je ook zelf deze teksten kunt schrijven? Met een beetje talent en een beetje kennis schrijf je al snel interessante en aantrekkelijke teksten voor de gerenommeerde zoekmachines.

Ontdek op dit blog op welke manier je goede artikelen schrijft en hoe je via een gratis platform geld kunt verdienen! Andere artikelen gaan in op de kracht van de social-media-kanalen, maar als je direct alle informatie gebundeld wilt hebben, bekijk dan het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen.

Dit videoprogramma leert je hoe je via het internet geld kunt verdienen, zonder dat het je geld kost. Tijd, een laptop en een internetverbinding zijn de enige noodzakelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

1 Reactie op "Zo Herken Je een Goede SEO Tekstschrijver"

  1. kenrickvanhoek.nl

    says:

    Prima tips!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *