5 Seo Tips Voor Veel Bezoekers

SEO oftewel search engine optimization, kan een hele sterke marketing tool zijn.

Als je ervoor zorgt dat jouw website gevonden wordt zodra mensen mensen zoekwoorden intikken die gerelateerd zijn aan het onderwerp van jouw website dan kan je veel bezoekers krijgen.

Bezoekers kun je weer omzetten in verkopen en uiteindelijk geld. Om deze reden wordt steeds vaker seo gebruikt om geld te verdienen.

In dit artikel geef ik 5 seo tips om meer bezoekers te krijgen.

1. Rich snippets: een plaatje bij het zoek resultaat

Het is nu al een tijd mogelijk om naast je zoek resultaat in google een plaatje te plaatsen.

Zie hier een voorbeeld:

alex rich snippet

Dit is één van de makkelijkste “trucs” om meer bezoekers te krijgen. De meeste zoekresultaten hebben geen foto naast de tekst.

Als bij jouw zoekresultaat wel een foto staat dan valt je zoekresultaat direct meer op. Als een zoekresultaat meer opvalt dan klikken er meer mensen,krijg je meer bezoekers en verdien je meer.

Op de volgende manier regel je een plaatje naast jouw zoekresultaat:

 1. Je logt in bij je google profiel, als je dat nog niet hebt dan creëer je er één.
 2. Klik links op profile en kopieer de url van jouw profiel, bijvoorbeeld: http://plus.google.com/u/0/1234566789233232/posts (zonder de u of 0 in de permalink werkt het ook)
 3. Als je WordPress hebt, voeg dan de link toe bij je wordpress profiel (inloggen bij wordpress, ga naar je account en vul de url in bij de box google plus+). Hier heb je wel de plugin van yoast voor nodig.
 4. Kopieer een e-mailadres die je eigen domein bevat (zoals [email protected] of [email protected]) plaats hem onder punt 4 op de volgende pagina http://plus.google.com/authorship. Klik dan op ‘aanmelden voor Google Auteurschap’ en klik op de link in de bevestig e-mail die Google je direct daarna stuurt.

Zodra je het bovenstaande gedaan hebt zal je misschien een paar dagen moeten wachten voordat je plaatje bij de zoekresultaten van jouw website staat.

Je kunt wel alvast testen of het werkt met de Structured Data Testing Tool van Google.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

2. Bedenk en plaats een interessante seo titel

Als je een artikel plaatst dan kun je door middel van een seo plugin op je wordpress site je seo titel veranderen en je seo tekst veranderen. Als je nog geen seo plugin hebt dan raad ik die van yoast aan: http://yoast.com/wordpress/seo/

Ik heb een filmpje gemaakt om dit te laten zien:

3. Plaats interessante titels op je pagina’s

Wat uitgebreide tests van ons op onze verkoop pagina’s keer op keer weer hebben bewezen is dat de titel boven een pagina het grootste verschil maakt in je conversie.

Als mensen een titel interessant vinden dan zullen ze de tekst lezen. Raakt de titel helemaal niks dan klikken ze direct rechtsboven op het kruisje.

De titel maakt een groot verschil! Zorg er dus ALTIJD voor dat de titels op je pagina’s interessant zijn. Denk na over wat je bezoekers willen, geef dat aan je bezoekers en zet het ook in je titel!

4. Zorg voor leesbare pagina’s

Een gigantisch veel gemaakte fout die ik keer op keer op het internet tegen kom is chaotische pagina’s en dikke blokken lelijke tekst waar je om de drie seconden kwijt raakt waar je was met lezen.

Druk af en toe op de enter knop en bekijk af en toe een preview versie van je artikels om te zien of je artikels er goed genoeg uitzien voor je ze online plaatst.

Een pagina moet rust uitstralen zodat de gebruiker zich kan focussen op de tekst en niet door allemaal dingen wordt afgeleid.

Belangrijk is ook dat je veel kopjes gebruikt. Veel mensen die op zoek zijn naar informatie scannen snel over pagina’s om te zien of er staat waar ze naar opzoek zijn.

Als je duidelijke kopjes plaats die omschrijven wat in de tekst daaronder wordt uitgelegd of omschreven zodra men over de pagina aan het scannen is dan is de kans groot dat hij stopt en begint te lezen zodra hij of zij een interessant kopje ziet.

Mensen vinden het ook vaak fijn om opsommingen en bulletpoints te zien.

Waarom dit allemaal onder de seo tips valt?

Als je website leesbaar is zullen mensen langer op je site zijn en dat is iets dat erg bepalend is voor je rankings.

Natuurlijk gaat ook de conversie omhoog

5. Plaats kwalitatieve content

Vaak zie je bij internet marketiers dat ze zich dood staren op de snelle trucjes en vergeten dat het alle belangrijkste om te zorgen dat je website hoog komt in google, de content is.

Google denkt na over wat de bezoeker wilt. De bezoeker wilt waardevolle informatie, google probeert dus altijd de websites bovenaan te plaatsen die bezoekers het meest waarderen.

Als je je focust op kwalitatieve content op je site te plaatsen dan zal je dus altijd precies doen wat google en de bezoeker wilt dat je doet. Plaats dus betere, meer of meer unieke  content op je website en je zal merken dat bezoekers via de zoekmachine krijgen een stuk makkelijker wordt.

Meer geniale seo tips om snel veel bezoekers te krijgen?

Hierboven staan simpele snelle trucs om meer bezoekers te krijgen maar ook een paar tips die wat meer werk kosten.

Wil jij meer van dit soort tips lezen? Lees dan meer artikelen in onze SEO categorie.

Of als je direct onze beste geheimen wilt ontdekken om geld te verdienen bekijk dan ons geld gorilla geheimen programma waar wij simpele en eenvoudig toe te passen trucs uitleggen om geld te verdienen op het internet.

Aan de hand van video’s zullen we stap voor stap laten zien hoe wij geld verdienen en hoe je hoog komt in de zoekmachines.

Als je een expert wilt worden op internet marketing en seo gebied dan is dit een geweldig product voor jou.

Klik hier voor meer info:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

Heb jij nog goede seo tips,opmerkingen of aanvullingen? Plaats dan direct hieronder een reactie en laat ons jouw mening weten

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

2 Reacties op "5 Seo Tips Voor Veel Bezoekers"

 1. Jesper

  says:

  Hoi,

  Waar vind ik nu precies die google plus box in wordpress? Ik ehb de yoast plugin maar waar staat die box waar ik die url in moet plaatsen?

  Groet Jesper

  • Alex Hartman

   says:

   Dat moet je invullen bij je profielpagina in de backend van Wordpress.

   In Yoast kan je alleen selecteren welke auteur de homepage mag vertegenwoordigen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *