Waarom Snel Geld Verdienen Niet Illegaal Hoeft te Zijn

Is snel geld verdienen illegaal en dus iets waar je je niet mee bezig wilt houden? Of kan snel geld verdienen ook legaal en moeten we niet zo sceptische zijn?

Wat ik opvallend vind is dat als mensen bijvoorbeeld zien dat er een methode is om af te vallen, dat mensen dat wel aannemen, net zoals andere methodes die bepaalde problemen oplossen voor mensen.

Maar zodra er een methode is over hoe je snel en makkelijk geld kunt verdienen dan denken ze al snel… dit is onzin/onmogelijk/oplichting/illegaal etc.

Ook even voor de duidelijkheid: als geld verdienen voor jou moeilijk is, hoeft dat zeker niet te betekenen dat dat ook moeilijk is voor andere mensen.

In dit artikel vertel ik je waarom snel geld verdienen zeker niet illegaal hoeft te zijn en waar je op kunt letten als je denkt dat een verdien methode wel illegaal zou kunnen zijn of lijkt op oplichting.

Internet barst van de misleiding!

Over het algemeen is er naar mijn idee weinig illegaliteit, criminaliteit of oplichting op internet.

Persoonlijk ben ik ook nog nooit opgelicht en ik ken weinig mensen die opgelicht zijn. Als ze wel zijn opgelicht dan ging dat om kleine bedragen.

Wat er wél veel is, is misleiding!!

Check maar eens de volgende afbeelding:

Huis huren amsterdam

Zelf vind ik dit schandalig van marktplaats. Ze maken gebruik van het feit dat ze marktleider zijn en knallen dan alle categorieën vol met reclame die zwaar misleidend zijn.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Waarom doen bedrijven dit?

Het mag duidelijk zijn dat marktplaats zijn zakken graag wilt vullen, ook al is het misleidend en gaat de gebruikerservaring flink naar beneden.

Wat ook wel opvallend is, is dat bedrijven die adverteren op Marktplaats ook gewoon meedoen met het plaatsen van ONMOGELIJK waar te maken beloftes in hun advertenties.

Het lijkt me dan ook een logisch gevolg dat je meer en meer oplichters aantrekt op je site, want die willen natuurlijk wel dit soort advertenties plaatsen.

Wat het vreemde hiervan is, is dat ze je dan tegelijkertijd wel allemaal tips gaan geven over “veilig” kopen en verkopen.

Google doet het in dat opzicht veel beter. Als je bij hun onzinnigheden in je advertenties zet, worden deze snoeihard afgekeurd!

Verdien modellen die té mooi klinken om waar te zijn

Op internet worden veel verdienen modellen aangeprezen… heel veel!

Uiteraard zegt iedereen dat hun verdien model NIET illegaal is, snel geld binnenhaalt, super simpel is, lucratief etc… maar we snappen allemaal dat dat zeker niet geldt voor al deze verdien modellen.

Daarom zal ik een rijtje verdien modellen geven waarvan ik twijfel aan het feit of je er echt (goed) geld mee kan verdienen… laat staan snel, simpel en niet geestdodend.

Geld verdienen met beleggen

Dit kan vaak gevaarlijk advies zijn!

Er zijn namelijk meerdere sites op internet te vinden die je producten of diensten verkopen waarbij ze je beloven dat je vele tientallen procenten aan rendement kan halen ieder jaar (of zelfs honderden procenten aan rendement).

Maar zou ik je eens wat vertellen… De meest winstgevende belegger in de geschiedenis van de mensheid was iemand die 25% rendement haalde voor 20 jaar tijd achter elkaar.

Nu denk je misschien van… ja maar dan kan je ook toch veel verlies maken en het jaar daarna dat weer goedmaken.

Allereerst heeft beleggen niets te maken met maanden of jaren, het gaat over een rendement van minstens een decennia.

Als een beleggingsfonds goede rendementen heeft behaald over de afgelopen 3 of 5 jaar zegt dat NIETS. Absoluut NIETS!

Veel rendement proberen te behalen is ook altijd flink risicovol. Als je namelijk veel risico’s neemt kan je opeens de helft van je geld verliezen waardoor je daarna vele jaren bezig bent om weer op hetzelfde niveau terug te komen (laat staan winst te gaan maken).

Kortom, veel rendement willen behalen leidt heel vaak tot reusachtige verliezen!

Als er dus iemand is die zegt die ie jou kan leren om 25% of meer aan rendement te halen per jaar is dat ONZIN en probeert ie je iets te verkopen. Toch zijn er mensen die beweren dat ze meer dan 100% rendement per jaar maken.

Grote onzin want dan zouden ze al snel tot de rijkste mensen ter wereld behoren!

Stel namelijk dat je met 5000 euro begint en je verdubbelt ieder jaar voor 20 jaar achter elkaar, dan zit je al op 5000×2^20 = 5,24 miljard! Lekker geloofwaardig he?!

De hamvraag is dan: zou jij een cursus op internet zetten terwijl je zelf 5 miljard kan maken in 20 jaar tijd?

Geld verdienen met multi-level marketing

Dit is ook een niet al te gunstig verdienmodel. Je probeert mensen aan te brengen zodat ze jou ‘onder’ jou komen en als die personen dan weer nieuwe mensen aanbrengen krijg jij daar commissie op.

Op deze manier kan je inderdaad geld verdienen, maar wat je nou eigenlijk verkoopt is redelijk onduidelijk.

Wat nog het ergste is, is dat je bij soms MLM bedrijven geen commissies meer ontvangt als je een aantal maanden “pauze” neemt. Kortom, je geld kan dus zo maar verdwijnen en dat verdwijnt uiteraard in de zakken van de eigenaren terwijl jij al het werk hebt gedaan.

As je dus een tijdje niets doet, is alles wat je hebt opgebouwd in rook opgegaan. Kortom, het is nooit passief want je moet altijd blijven werken.

Lees hier meer over de nadelen van multi-level marketing

Geld verdienen met enquêtes

Dat je geld kunt verdienen met enquêtes geloof ik wel, maar als jij €1000 per maand zou willen verdienen hiermee… dan vraag ik me af hoeveel enquêtes je wel niet moet invullen.

In bijna alle gevallen heeft deze manier in ieder geval niets met oplichting of illegaliteit te maken, wel met dodelijk saai en eentonig werk.

Tijdens mijn studie kon je €7 krijgen met invullen van een vragenlijst van een uur. Dat leek mij wel lekker makkelijk geld verdienen, maar veel vragen in de vragenlijst leken erg op elkaar (leidt tot een hogere betrouwbaarheid in het onderzoek) waardoor het té saai was voor woorden!

En ook nooit meer gedaan daarna!

Lees hier meer over de nadelen van geld verdienen met enquêtes

Geld verdienen met internet marketing

Het mag duidelijk zijn dat de bovenstaande verdienmodellen en ook vele anderen helemaal niet zo geweldig zijn als dat ze zijn.

Ze kosten veel werk, veel tijd, zijn saai of kunnen nooit passief zijn. Wat wel al deze eigenschappen heeft is geld verdienen op internet.

Daar kan je met weinig investeringskosten al snel geld gaan verdienen, plus dat internet marketing je de mogelijkheid geeft om passief geld te gaan verdienen.

Ik bedoel… als jij goed gevonden wordt op Google, Facebook etc. dan blijf jij bezoekers krijgen want iedere dag gebruiken mensen deze websites.

Eigenlijk is internet hetgeen waarmee je je financiën volledig onder controle kan krijgen omdat je geautomatiseerd inkomen kunt generen zonder dat je nog aanwezig hoeft te zijn.

Je bouwt iets op en niemand kan dat van je afpakken!

Daarnaast groeit internet nog steeds met 20% per jaar dus als je hierin instapt, weet je eigenlijk dat je omzet sowieso al iets van 20% jaar stijgt.

Het is (volgens mij en Frank) de meest gunstige periode in de geschiedenis van de mensheid om welvaart te creëren!

Ook beginnen met de beste manier van geld verdienen aller tijden?

Om een inkomen te generen via internet marketing is ons programma Geld Gorilla Geheimen de beste start.

Je leert niet alleen om alle “beginnersfouten” direct te vermijden (waarmee je al jaren falen bespaart) maar ook krachtige methodes om geld te verdien.

En daarbij kan je zelfs nog kiezen om geld te verdienen in een markt waar jouw passie ligt. Kortom, geld verdienen terwijl je je bezighoudt met een markt dat jou nog interesseert ook.

Start vandaag met geld verdienen op internet:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

5 Reacties op "Waarom Snel Geld Verdienen Niet Illegaal Hoeft te Zijn"

 1. kees blaak

  says:

  Heel interresant, maar ik krijg alleen de video niet te zien over het geld gorilla plan.
  Ik heb zelf een bakkerij met 2 winkels, maakt 90 uur per week samen met mijn vrouw,
  maar aan gezien dat de omzet al een aantal jaren behoorlijk onder druk staat worden
  de verdiensten steeds minder.
  De webshop speelgoedartiekelen lijkt mij zeer interresant.

  gr.Kees

 2. ilse

  says:

  Klinkt heel interessant zoals kees Blaak zegt maar heb hetzelfde probleem als Meneer krijg enkel de video te zien over het geld gorilla plan. verder geraak ik niet. het maakt niet uit op welke link ik in jullie mails klink dit is de enige video die ik te zien krijg.
  groetjes Ilse

 3. Kerkhove Linda

  says:

  Ik vraag mij af,als ik de reacties lees (positieve)van ....Dat zij nog na net te zijn aangemeld, Direkt kunnen beginnen en het geld zien binnenstromen.Ik heb al zoveel tijd moeten stoppen om alleen nog maar de raamovereenkomst ondertekend door te sturen (heb digitaal getekend) waarom is dat is dat niet goedgekeurd...En anderen zijn al dezelfde dag blijkbaar met alle gegevens in orde.Heb al een affiliate link (voor mij & voor m'n website) MVG Linda Kerkhove

 4. Dorien

  says:

  Top waar kan mij inschrijven?

 5. Milan

  says:

  Ik heb het goed gemaakt

  Groetjes
  Milan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *